Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


5 ierīces, kas glābs jūsu attiecības

Vai jūsu dzīvē ir gadījies tā, ka ar savu laulāto draugu mēdzat sakašķēties par sīkumiem?
Ja atbilde ir jā, tad šādām situācijām ir pienācis gals. Ja atbilde bija nē, tad šie ieteikumi noteikti palīdzēs nākotnē izbēgt no šiem muļķīgajiem strīdiem.

Ir lietas par kurām jūs nekad nebūtu domājuši, ka tās, iespējams, var palīdzēt jums saglabāt savas attiecības. Jebkurās attiecībās gadās smagi brīži, un lielākoties tie notiek muļķīgu sīkumu dēļ. Aizdomājieties par visiem jūsu savstarpējiem strīdiem, kas ir bijuši. Deram, ka lielākā daļa no tiem notiek tādu lietu dēļ, par kurām jūs nemaz nebūtu iedomājušies, ka kas tāds jūsu starpa radītu strīdu. Lūk daži ieteikumi, kas varētu glābt jūsu attiecības no šiem mazajiem strīdiem.

#1 Apsildāmā sega
Cik reizes guļot kopā, vienam no jums ir auksti, kamēr otram ir karsti? Piemēram, jums ir auksti un jūs cenšaties pieglausties pēc iespējas tuvāk savam mīļotajam, papildus ietinoties segā. Tikmēr jūsu mīļotais cenšas tikt no jums prom pēc iespējas tālāk un met segu nost, jo viņam ir karsti. Apsildāmā sega var atrisināt šo problēmu. Tas, kuram ir auksti, savā īpašumā iegūst apsildāmo segu. Šādā gadījumā tas, kuram ir auksti var sasilt, bet tas, kuram karsti – var nesildīties. Tas atrisinātu karstuma / aukstuma problēma, pietam par lētu cenu.

#2 Mazs groziņš
Jūs visu dienu tīrāt un kārtojat māju, līdz atnāk jūsu vīrs un sāk pa māju izmētāt visu savu kabatu saturu. Cik reizes tā ar jums ir noticis? Iegādājieties nelielu groziņu, kur viņš varētu samest savu sīknaudu, atslēgas un citus sīkumus, kas varētu būt viņa kabatās. Tas atrisinās divas problēmas: mājās vairs nevaldīs haoss un nekārtība, kā arī atspēkos argumentus, ka viņš mājās nevar atrast savas mantas. Viss tiek atstāts vienā vietā, kur tas arī paliek.

#3 TV taimeris
Šī, iespējams, ir tā lieta, kas jums jau ir, bet jūs to vēl nelietojat. Gadās tā, ka vienam no jums patīk aizmigt pie ieslēgta televizora, bet otram nē. Šādā situācija TV taimeris ir lielisks situācijas atrisinājums. Uzstādiet laiku, pa kuru viens no jums var iemigt. Kad šis laiks būs pagājis, televizors pats izslēgsies un jūs varēsiet gulēt mierīgi tālāk.

#4 Gulēšanas maska acīm
Tikai tādēļ, ka vienam no jums patīk lasīt pirms gulēt iešanas nenozīmē, ka otram ir jāpaliek nomodā. Bet kurš gan var aizmigt pie iedegtas gaismas? Tas ir grūti. Iegādājoties acu masku miegam, gaisma vairs nebūs problēma. Laba gulēšanas maska acīm 100% bloķē gaismu, atstājot jūs tumšā istabā, kamēr jūsu laulātais joprojām lasa grāmatu apgaismotā istabā.

#5 GPS
Situācija: jūs dodaties ceļojumā un esat noskaidrojuši labākos ceļus, pa kuriem tikt līdz galamērķim. Jūsu vīrs, protams, ir pie stūres. Viņš nogriežas pa nepareizo ceļu, bet turpina apgalvot, ka nav apmaldījies. Viņš zina ceļu, pa kuru viņš brauc, lai gan jūs jau otro reizi redzat to pašu pasta kastīti ceļa malā. Degviela iet uz beigām, bet viņš stūrgalvīgi tupina braukt uz priekšu, nejautājot pareizo ceļu. Cik reizes šādas situācijas dēļ nav izcēlušies strīdi? Ja jums būtu GPS savā auto, tas vairs neatkārtotos. Pat tad, ja izdarīts nepareizs pagrieziens, tam vairs nav nozīmes. GPS nogādās jūs līdz izvēlētajam mērķiem neatkarīgi no situācijas. Tādējādi padarot jūsu ceļojumu atkal jautru, baudāmu un bez stresa situācijām, kā tam arī vajadzētu būt.