Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


Īpašās brīvdienu brokastis gultā

Brīvdienu rītos, kad ierasts brokastot virtuvē, mīļoto cilvēku var pārsteigt ar brokastīm gultā, pamodināt viņu ar karstas kafijas smaržu un iecienītāko ēdienu. Ikvienam taču ir patīkami, kad gādā par viņa labsajūtu. Kādēļ gan mīlestības vārdus neizpaust, pasniedzot brokastis, kamēr dzīves biedrs vēl nav ticis ārā no gultas? Atvēliet vienu brīvdienu tikai Jums abiem!

Vēl baudāmākas brokastis kļūs brīdī, kad būsiet tajās iekļāvuši savu izdomu, mīlestību un prieku. Tā ir iespēja partnerim radīt brīnišķīgu rītu, ļaut viņam pamosties ar pozitīvām emocijām. Pozitīvu emociju sniegšana otram veido patīkamas sajūtas arī sev pašam. Ne jau velti pastāv teiciens "kā rītu iesāksiet, tā visu dienu pavadīsiet". Lai tas būtu padevies kā neviltots pārsteigums, to vēlams paspēt sagatavot brīdī, kamēr mīļotais vēl guļ cieši aizmidzis.

Madara, 22 gadi: "No rīta pamostoties, atskārtu, ka drauga blakus nebija - acīmredzot jau bija saposies uz veikalu. Viņa prombūtnes laikā es atkārtoti iemigu. Kad pamodos, man pasniedza omleti un pasaulē gardākās maizītes. Draugs bija padomājis, lai man nepietrūktu pat manu iecienītāko saldumu, sulas un rīta kafijas. Pēc tam bija tik labs noskaņojums, ka arī vannā gājām kopā. Šim nolūkam šampanietis arī jau bija sagatavots."

Katrīna, 27 gadi: " Tas no vīrieša bija jaukākais pārsteigums, kad svētdienās rītā mani pamodināja ar mīļu buču un jauki izgreznotu šķivi. Tiesa, bija uzcepta visparastākā brokastu ola, kuru visapkārt daiļoja lociņi, paprika, gurķīši, tomātiņš un kukurūza, taču tas bija tik patīkami, kad negaidīti saņēmu brokastis gultā no vīrieša, kurš parasti negatavoja un virtuvē gandrīz nekad nerosījās, jo nebija ķēriena uz tādām lietām.To nevar pat aprakstīt, cik jauki tas izskatījās."

Gunta, 21 gads: "Mūsu ģimenē brokastis gultā ir kaut kas īpašs. Parasti pasniedzam, kad ir kāda īpaša diena, piemēram, dzimšanas dienās. Mans vīrs man brokastis gultā ir pasniedzis retāk, bet, manuprāt, tas jau ir tikai normāli, jo lielākā daļa sieviešu ir romantiķes, bet vīrieši- reālisti."

Edvīns, 22 gadi:"Neesmu liels romantiķis, tāpēc šādas lietiņas man prātā nav aktuālas un nav veicies ar otru pusīti, kura sniegtu tādu rīta prieku. Laiks padomāt un kādu dāmu nākotnē iepriecināt ar brokastīm gultā! "

Daniela, 27 gadi:"Viens no skaistākajiem rītiem bija Valentīna dienas rīts, kad vīrs mani pamodināja ar saldu buču. Sajutu rožu smaržu un pamanīju, ka visapkārt bija rožu ziedlapiņas un arī blakus vāzē ducis rožu, bet pie gultas paplāte ar brokastīm. Tik jauki smaržoja pankūkas ar aveņu ievārījumu, kas man tik ļoti garšo. Vēl uz paplātes bija lauku piens, kas radīja sajūtas kā bērnībā, kad esi ļoti mīlēta un lolota."

Tie, kas padalījās ar savu pieredzi, zina, ka vairojot mīlestību un gādājot vienam par otru, katru dienu var iesākt ar pozitīvām emocijām, tāpēc dienās, kad gaisā virmo mīlestība, aicinām arī jūs mīlēt un lolot savus vīrus un sievas!



     [+] [-]

, 2011-01-29 01:01, pirms 13 gadiem
Paldies par idejām. Jau rīt izmantošu.

     [+] [-]

, 2011-01-29 10:21, pirms 13 gadiem
vispār interesanti.

     [+] [-]

, 2011-01-29 11:24, pirms 13 gadiem
Super!!! Es par tām olām ar cīsiņu.

     [+] [-]

, 2011-01-29 13:57, pirms 13 gadiem
labās brokastis, es tādas gribu.

     [+] [-]

, 2011-01-29 16:11, pirms 13 gadiem
pareizi, labs raksts, sen bija laiks tādu uzrakstīt - jādomā par saviem mīļajiem cilvēkiem, nevis par poltiku un citām nejaucībām

     [+] [-]

, 2011-01-29 19:05, pirms 13 gadiem
Jauki kaut ko tādu lasīt,pozitīvas emocijas.

     [+] [-]

, 2011-01-29 19:28, pirms 13 gadiem
visu cieņu autorei, superīgs raksts

     [+] [-]

, 2011-01-29 22:19, pirms 13 gadiem
Reizēm tiešām der atgādināt, ka nevar ikdienas steigā aizmirst par savām otrajām pusītēm, citādi pamazām dzīvojot ilgāku laiku kopā liekas, ka nav vajadzība īpaši izrādīt pret otru cilvēku savas jūtas.

     [+] [-]

, 2011-01-29 22:54, pirms 13 gadiem
Esmu par brīvdienu īpašajām brokastīm vispār. Tās pat var vienmēr nebūt gultā, tomēr tām jāatšķiras no ikdienas maizītēm. Tas rada īpašu gaisotni mājās jau no paša rīta un brīvdienas ir izdevušās, ja diena sākas ar pozitīvām emocijām. Ņemiet talkā iztēli un pārsteidziet savus mīļotos. Viņi noteikti to novērtēs un parādā nepaliks.

     [+] [-]

, 2011-01-30 18:18, pirms 13 gadiem
Nekad neesmu saņēmis brokastis gultā, kaut gan dažreiz savai draudzenei gultā esmu pasniedzis kafiju. Laikam vi'ba nav sapratusi, ka arī man tas būtu patīkami.

     [+] [-]

, 2011-02-01 08:33, pirms 13 gadiem
Brokastis gultā der pasniegt arī darbdienu rītos. Tas ir tik jauki un romantiski un patīk arī vīriešiem. Par to esmu pārliecinājusies.

     [+] [-]

, 2011-02-08 19:50, pirms 13 gadiem
paldies!! šis jāizmēģina gan!

     [+] [-]

, 2011-02-16 22:31, pirms 13 gadiem
tā tam būs būt - brokastis turpmāk tikai gultā