Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:16, Did:0, useCase: 3


Kā atvieglot zemes apstrādi dārzā?

Redakcija
Redakcija

Iegādajies rokas kultivatoru "Tornado" un uz visiem laikiem atrisini augsnes apstrādes problēmu, izmantojot šo ērto un moderno instrumentu.

Tornado ir sakņu izvilcējs ar plašām izmantošanas iespējām. To var izmantot zemes uzrakšanai, uzirdināšanai un nezāļu izvilkšanai

Iegādāties šo kultivatoru nozīmē iegādāties pilnīgi atšķirīgu, no benzīna un elektriskajiem instrumentiem, kas ir neparocīgi un dārgi apkopē, instrumentu. Tas ir vienkārši lietojams un apkopjams.

Kas tad īsti ir kultivators "Tornado"?

Kultivators ir veidots no metāliskas serdes, kurai vienā galā atrodas ērts rokturis, bet otra galā - zobi, kas ir izvietoti pret pulksteņrādītāja virzienu attiecībā uz serdi. Tas arī viss, nav vajadzīgas dārgas detaļas un degvielas tvertnes.
Instrumenta darbības princips ir ļoti vienkāršs: jūs to novietojat perpendikulāri zemei un grieziet ap savu asi, ievirzot kultivatora zobus augsnē.

Pietam, slodze tiek vienmērīgi sadalīta uz rokām, muguras, pleciem, kājām un vēdera presi. Pateicoties tam samazinās nogurums un pieaug darba ražīgums. Šī ir galvenā kultivatora Tornado atšķirība no parastā instrumenta, kuru izmantojot slodzi izjūt muguras muskuļi.

Irdināt zemi ar kultivatoru ir ērtāk kā ar kapli, jo kultivatora garais rokturis novērš vajadzību pieliekties vai pietupties. Kultivatora konstrukcija ļauj apstrādāt augsni ar minimālu piepūli un padarīt par augu stādīšanai piemērotu pat pamestu zemes gabalu.

Ar kultivatora palīdzību ir iespējams izvilkt nezāles ar plašu sakņu sistēmu, neaizskarot lauksaimniecības kultūru saknes. Pēc tam kultivatoru var izmantot kā dakšas: aizķert saknes ar zobiem un aiznest tās uz komposta kaudzi.
Veiktie izmēģinājumi atklāja, ka darba ražīgums, izmantojot kultivatoru "Tornado", pieaug 3-5 reizes, salīdzinot ar vienkāršu lāpstu. Tika veikts eksperiments: vīrietis ar lāpstu un sieviete ar kultivatoru uzraka vienādas zemes platības. Savas zemes platības apstrādei sieviete patērēja trīs reizes mazāk laika!

Averto piedāvā labākos dārza instrumentus un dārzkopības aprīkojumu. www.averto.lv