Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:1, Did:0, useCase: 3


Sieviete stāvoklī jeb ar ko jārēķinās vīrietim

Jūs abi esat izveidojuši mīlas ligzdiņu un nu gaidāt savu pirmdzimto. Taču jūsu mīļā sieviņa pēkšņi pārvērtusies līdz nepazīšanai...
Jūs jautāsiet, kas viņai traucē dzīvot? Kāpēc viņa pēkšņi kļuvusi tik nervoza un niķīga kā princese?
Varu atbildēt- pie vainas slavenais "zirnis", kurš tik ļoti traucēja princesei pasakā "Princese uz zirņa". Un, ticiet man, tas ir ļoti nopietns iemesls, lai satrauktos.

Sieviete, kas ir stāvoklī, var sākt raudāt tāpēc vien, ka viņai niez vēders, vai krist depresijā, sajūtot gaļas vai popkorna smaržu vai arī visu vakaru pavadīt asarās mirkstot par to, ka vīrs nopircis bumbierus nevis ābolus.

Un apkārtējo uzdevums- neraustīt neizpratnē plecus un nenorakstīt visas nelaimes uz hormoniem, bet gan saprotoši māt ar galvu un darīt visu, lai situāciju vērstu par labu. Tāpēc, ka vēders, kurš visu laiku niez, tik tiešām cilvēku var padarīt nelaimīgu.

Tātad, ko darīt, ja:

1. Pastāvīgi niez vēders?

Nopērciet bērnu eļļiņu vai krēmu (var arī vislētāko), lai topošā māmiņa šo līdzekli katru reizi pēc iešanas dušā uzsmērē sev uz vēdera, pēc tam vieglītēm ar frotē dvieļa palīdzību ierīvējot to ādā. Tādā veidā ādai tiks sniegta palīdzība un tā pamazām reizē ar dzemdi stiepsies, neveidojot strijas. Arī niezēt uzreiz pārstās.

2. Visu laiku nāk miegs?

Sievietēm stāvoklī atbilde ir tikai viena: ja nāk miegs- guliet. Jo vairāk tāpēc, ka tie patiešām ir hormoni: progesterons, kas atslābina muskuļus, atslābina arī visu pārējo. Tāpēc guliet pēc iespējas vairāk- tik un tā drīzumā pilnvērtīgs miegs kļūs par nepieļaujamu greznību.

3. Jums sāp, kad bērns spārdās?

Aizejiet pie psihologa, jo patiesībā šādos gadījumos māmiņai nevajadzētu nekam sāpēt. Visticamāk, jums saglabājušies kādi iekšējie protesti, ar kuriem nespēj samierināties augošais mātes instinkts- tiklīdz jūs atklāti parunāsiet par šo problēmu ar speciālistu, tā izzudīs.

4. Jūs kaitina dažādi aromāti?

Nekas cits neatliek, kā vai nu paciest vai arī likvidēt šos aromātus. Grūtniecības laikā saasinās oža un krasi mainās gaume un patikšana: 'pēkšņi jums var nepatikt svaigi gatavotas kafijas aromāts, kuru agrāk dievinājāt un sākt patikt plaukstošu lapu smarža, kuru agrāk pat nepamanījāt. Nesatraucieties arī tad, ja jums sāks nepatikt jūsu mīļākās smaržas- pēc dzemdībām viss atkal nostāsies savās vietās.

5. Vīrs kļuvis tracinošs un kaprīzs?

Saprotiet viņu un iemīliet ar jaunu spēku,- viņam tāpat kā jums sācies perētājvistas sindroms.
Tas ir apbrīnojami, taču fakts: mīloši vīrieši reizēm izjūt to pašu, ko sievietes, kuras viņi mīl.

Bet galvenais- neuztraucieties par sīkumiem. Jo, ja cilvēkam traucē dzīvot tikai niezošs vēders vai zirnis zem matrača- viņš var uzskatīt sevi par patiesi laimīgu!