Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:1, Did:0, useCase: 3


Video: Pedofiliem negaiss nepalīdz, Rīgā notiek gājiens pret mīkstajiem sodiem

Redakcija
Redakcija
Šodien, spītējot krusai un negaisam, kas sākās vienlaicīgi ar protesta akciju pie Laimas pulksteņa Rīgā, sapulcējušies cilvēki tomēr devās paredzētajā gājienā no Brīvības pieminekļa līdz Tieslietu ministrijai, lai atgādinātu sabiedrībai, ministriem, deputātiem un tiesām, ka bērni – ir Latvijas lielākā vērtība.

Pie tieslietu ministrijas durvīm gājiena dalībniekus uzrunāja Tieslietu ministrijas valsts sekretāra vietniece tiesu jautājumos Irēna Kucina. Mītiņa dalībnieki izvirzīja ne tikai jautājumu par maigajiem sodiem, bet arī par dīvainībām adopciju jautājumos, kad bērni tiek atdoti uz ārzemēm. Tika uzdots tiešs jautājums- vai šādi netiek vienkāršoti slēptas pedofīlijas pēdas, izolējot cietušo, nevis noziedznieku?

Kopumā mītiņš noritēja miermīlīgi un konstruktīvi, kāds arī bija akcijas rīkotāju mērķis, par ko vairāk Epadomi.lv pastāstīja gājiena rīkotāja Tatjana Pečurina- Bērziņa ( Biedrība "Mūsu bērni"), kura varonīgi izturēja negaisu, aicināja klātesošos pabeigt iesākto un pateicās gājiena dalībniekiem par izturību!

Epadomi piedāvā karstu reportāžu no šodien notikušās akcijas Rīgā
Vērtējums: +1