Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:10, Did:0, useCase: 3


Dažādu valstu neparastie seksa likumi

Redakcija
Redakcija

Katra valsts atšķiras ar savām paražām, tradīcijām un likumiem. Atšķirīgi ir arī likumi seksuālajā jomā.
Lūk, neliels dažādu valstu seksa likumu saraksts. Šeit gan aprakstīti tikai paši populārākie un neparastākie; patiesībā to ir daudz vairāk. Tāpēc, ja plānojat kādreiz doties ceļojumā uz svešu valsti, pirms nodoties kaislīgiem piedzīvojuemiem, ir vērts iepazīties ar šīs valsts likumiem.

Likumu un nosacījumu pārzināšana palīdzēs jums nenonākt nepatīkamās situācijās.

ANGLIJA

Angļu seksuālās vajadzības ir diezgan pieticīgas: ja var ticēt aptaujām, tad 80% Lielbritānijas iedzīvotāju bez seksa iztiek gadu un pat ilgāk! Kaut kādā mērā to izskaidro stingrā likumdošana - atbraucot uz šo valsti, pavisam vienkārši var saņemt naudas sodu un pat nonākt aiz restēm uz 3 mēnešiem tikai par to, Ja kādam izsakāt piedāvājumu nodarboties ar seksu.

ITĀLIJA

Itālijas pilsētā Palermo vīriešu kailums nav īpaši iecienīts. Vīrietis - nūdists par sava ķermeņa demonstrēšanu var nokļūt policijas iecirknī. Bet kails sievietes ķermenis pēc vietējo iedzīvotāju domām, vienmēr ir skaists. Tiesa, Itālijas pilsētiņā Tropejā valda citi uzskati. Tur ir aizliegts atkailināties dāmām, kuras ir “resnas vai neglītas”. Interesanti, kas lemj par to, cik resna un neglīta ir kailā dāma?

ASV

Cik štatu, tik likumu! Un daži likumi ir pat ļoti absurdi. Piemēram, Luizianas štatā tikai sievietei ir tiesības pirkt prezervatīvus, bet vīrietim par to var draudēt liels naudas sods. Tajā pašā laikā Konektikutas štatā nopirkt prezervatīvu ir vispār neiespējami, jo šis kontracepcijas līdzeklis ir aizliegts ar likumu. Bet Nebraskas štatā ir kāds ļoti taktisks likums. Ja varas pārstāvji pamana iemīlējušos pārīti mašīnā, tad viņiem jādod skaņas signāls, un tikai pēc tam, nogaidot divas minūtes, atļauts pieiet pie šīs mašīnas. Šajā štatā uzskata, ka pa šo laiku “miera traucētāji” paspēs apģērbties un pieņemt godprātīgu izskatu. Floridā ar seksu var nodarboties tikai misionāru pozā, bet vīrieši nedrīkst skūpstīt krūtis. Arizonas štatā likumi ir ne mazāk apbrīnojami – šeit vienas sievietes īpašumā aizliegts būt vairāk nekā diviem vibratoriem. Rodas likumsakarīgs jautājums - kas un kādā veidā pārbauda intīmo rotaļlietu piederību un daudzumu?

INDONĒZIJA

Līdzās naudas sodiem un arestiem šeit ir arī nopietnāki sodi. Piemēram, masturbācija vēl līdz šim laikam skaitās viens no briesmīgākajiem grēkiem. Vīrietis, kurš tiek turēts aizdomās par pašapmierināšanos, var pavisam vienkārši palikt bez savas vīrietības vai, kas ir vēl sliktāk, bez galvas.

UNGĀRIJA

Ungārijā neatbalsta seksu dienas vai jebkādā citā apgaismojumā. Pamīlēties ļauts tikai tumsā. Acīmredzot, lai nemulsinātu kaimiņmāju iedzīvotājus.

JAPĀNA

Uzlecošās saules zemē ir ļoti daudz eksotisku paražu un tradīciju. Piemēram, pirmajā randiņā vienmēr ir klāt vīramāte, kura cītīgi slavē savu dēlu. Interesanti, ka agrāk viņa bija klāt arī pirmās laulību nakts laikā - izrotāja gultu ar jasmīna ziediem. Bet mūsdienās japāņiem ir pat svētki, kas veltīti fallam un vagīnai. Auglības simbola svētku dienā uz ielas iznes milzīgu fallu, kura garums ir 2,5 metri, un visas sievietes cenšas tam pieskarties, ticot, ka tas palīdzēs dzemdēt veselu bērnu.
Seksa likumu šajā valstī nav nemaz tik daudz. Kaut gan ar vienu likumu, saskaņā ar kuru sieva var nogalināt savu neuzticīgo vīru ar kailām rokām, jau ir pilnīgi pietiekami, lai aizdomātos par uzticību.

HAVAJU SALAS

. Havaju salās tuvība ar meiteni, kas nav sasniegusi 18 gadu vecumu, var beigties ar trīs gadus ilgiem labošanas darbiem. Tiesa, nevis tam, kas tīkojis pēc jaunavas goda, bet gan meitenes vecākiem. Pastāv uzskats, ka tieši māte ar tēvu ir vainīgi pie tā, ka viņu meita izaugusi tik vieglprātīga.

ĀFRIKA

Dažās Āfrikas valstīs ir atļauts pat grupveida sekss. Aborigēni raduši tam pilnīgi pārliecinošu attaisnojumu - skaitās, ka grupveida orģijas nāk par labu ražai. Lūk, tā āfrikāņu ciltis “piesauc” auglību, bet pēc tam atgriežas pie savām sievām.

INDIJA

Kamasutras dzimtenē ar seksu var nodarboties, cik tīk, un ieteicams to darīt ilgi un ar baudu. Indieši ir pārliecināti, ka sekss - tas ir īstais ceļš pie dieva. Protams, tas attiecas uz seksu ar iemīļoto cilvēku, nevis ar nejaušu partneri.

GUAMA

Ja jūs nonāksiet šajā valstī, nebrīnieties: jebkura jaunava šeit var izmantot vīrieša pakalpojumus, kurš profesionāli atņems tās nevainību. Tas viss tikai tāpēc, ka neviens negrib precēt nevainīgu meiteni, bet vecmeitās arī neviena negrib palikt. Tādēļ jaunavas maksā apmacītam vīrietim par pirmo seksu.

ARĀBU EMIRĀTI

Šajā valstī ir ļoti daudz dažādu likumu un nopietnu sodu par pilnīgi nevainīgām mīlestības izpausmēm. Piemēram, par skūpstu sabiedriskā vietā jums var piemērot nopietnu naudas sodu. Arābu Emirātos nedrīkst ievest filmas un žurnālus, kuros redzami atkailinātu sieviešu attēli.

ZVIEDRIJA

Seksuālas fotosesijas šajā valstī ir stingri aizliegtas. Turklāt, ja policija pie jums atradīs atsegta ķermeņa foto visā augumā, jūs tiksiet sodīti, bet par atsevišķu ķermeņa daļu fotogrāfijām jums nenieka nebūs.

ĪRIJA

Sekss tikai dzimtas turpinājumam – tāda ir šīs katoliskās valsts devīze. Prezervatīvus un seksa rotaļlietas Īrijā jūs neatradīsiet, jo to izmantošana ir aizliegta. Ja jūs tomēr plānojat seksu, kontracepcijas līdzekļus iegādājieties pirms braukšanas uz šo valsti.

KRIEVIJA

Šajā valstī nedrīks skūpstīties sabiedriskās vietās,- tā skaitās sabiedriskās kārtības pārkāpšana. Tādēļ par tik nevainīgu rīcību jums jebkurš milicis var piemērot naudas sodu. Bet, kā rāda prakse, iemīlējušies pārīši šiem ierobežojumiem pievērš ļoti maz uzmanības.