Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


Laiku maiņa – vasaras riepu uznāciens

Redakcija
Redakcija

Ir iesācies gada siltākais laiks, un līdz ar to pienācis arī laiks auto vasaras riepām. Ja nu atklājas, ka vecās riepas jau ir nodilušas un ir nepieciešamas jaunas, tad dodieties uz MMK riepu servisa centriem Rīgā.

MMK ir lielākais riepu un disku tirgotājs Rīgā un ar riepu tirdzniecību jau nodarbojas kopš 2013.gada. Pašlaik MMK servisa veikalā ir ļoti plašs vasaras riepu piedāvājums par ļoti izdevīgām cenām.

MMK servisa piedāvājumā ir gan budžeta klases, gan vidējās, gan Premium klases vasaras riepas. Labākais risinājums – doties uz MMK servisu, apskatīt vasaras riepu piedāvājumu, izvēlēties un iegādāties savam auto un materiālajām iespējām atbilstošākās riepas. Pie MMK iegādātas riepas būs ar garantiju, ko nodrošina MMK.
Riepas ir vienīgā transportlīdzekļa daļa, kas saskaras ar zemi, tām ir būtiska nozīme kontrolē pār automašīnu, īpaši ja ir liels ātrums, stipra lietus laikā, uz slapjiem ceļiem u.c.

Jauni auto diski – cits izskats jūsu auto

MMK servisa veikalā pieejami arī lietie diski. Te ir plašs klāsts uz vietas un labākās cenas Rīgā. MMK piedāvājumā ir auto diski visām populārākajām auto markām – BMW, Mercedes, Audi, Volvo, Toyota, Volkswagen u.c.

Ir pieejami gan jauni oriģinālie diski, kā arī aftermarket diski. Pieejami plaša spektra lietie diski – tērauda, lietie alumīnija, tāpat arī kaltie auto diski.

Tieši MMK riepu servisa centros var iegādāties auto diskus savam auto – no budžeta līdz pat pašiem ekskluzīvākajiem diskiem.

MMK riepu servisa centrā var iegādāties visu: riepas, diskus, skrūves, uzgriežņus, flančus. Pieredzējuši MMK riepu servisa speciālisti veic kvalitatīvu riepu montāžu, arī disku valcēšanu.

Ja MMK servisa centrā iegādājaties gan vasaras riepas, gan riepu diskus, jums ir iespēja tās uzlikt bez maksas.
MMK servisa centros riepas un diskus var iegādāties arī līzingā. Šādu iespēju MMK saviem klientiem piedāvā no 2020.gada.

Vajag jaunas vasaras riepas un diskus?

Auto riepas un diski ir svarīgs auto ritošās daļas elements, un to kvalitāte garantē arī drošu braucienu un pārliecību auto vadītājam.

Ja ir nepieciešams iegādāties jaunas vasaras riepas, droši dodieties uz MMK riepu centriem Rīgā! MMK riepu servisa speciālisti ir pieredzējuši un pārliecinoši atradīs labāko variantu jūsu auto. Drošas, kvalitatīvas vasaras riepas būs garants drošai braukšanai.