Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


Ko piedāvā riepu servisi?

Redakcija
Redakcija

Riepu servisos mūsdienās tiek piedāvāts ļoti plašs dažādu pakalpojumu klāsts, kas saistīts ar riepām un riepu servisu. Pastāv uzskats, ka katram sevis cienīgam autovadītājam ir jāprot nomainīt riepu, taču, piebildīsim, ka to ir jāprot izdarīt pareizi. Ja tomēr māc šaubas par saviem spēkiem, ir iespējams aizdzīt auto uz riepu servisu, piemēram, uz MMK Riepu Serviss garāžu, kur riepu montāžu veiks kvalificēts meistars, kas zina savu darāmo.

MMK Riepu Serviss nodrošina ne tikai riepu montāžu, bet arī riepu servisu, disku servisu un pat riepu glabāšanas pakalpojumu nesezonā. Iespējams iegādāties visu populārāko ražotāju riepas un to kopšanas līdzekļus par draudzīgām cenām. Atgādinām, ka riepas nav jāuztver kā izdevumi, bet gan kā ieguldījums.

Ko ņem vērā montējot riepas?

Riepu montāža, tāpat kā visi darbi, kas saistīti ar auto tehnisko stāvokli, ir atbildīgs darbs un jāzina kā rīkoties. Atgādinām, ka riepas ir tieši tā automašīnas daļa, kas nodrošina labu saķeri ar ceļu. Nekvalitatīvas vai slikti montētas riepas, rada problēmas ar manevrēšanu un bremzēšanu, ko nevēlas neviens, īpaši aktīvas satiksmes laikā.

Riepas jāuzstāda pareizi, balstoties arī uz autovadītāja braukšanas paradumiem un automašīnas veidu, ņemot vērā citus raksturlielumus, kas tomēr palīdz izvēlēties piemērotāko. Kā arī jāņem vērā sezonalitāte – vasarā jāizvēlas siltajiem mēnešiem paredzētās riepas, bet ziemā ziemas riepas. Izvēloties kvalitatīvas riepas, atkrīt liekas problēmas, kas varētu rasties pašos nepiemērotākajos brīžos.

Uzklausi riepu montāžas meistarus un brauc drošāk!

Kā redzams, mūsdienās riepu servisi neaprobežojās vien ar riepu pārdošanas pakalpojumiem, kas kļūst īpaši aktuāli, tuvojoties sezonas maiņai. Ja ir nepieciešams uzzināt ko specifisku, tad servisa darbinieki noteikti būs spējīgi atbildēt, kā arī interesējošo informāciju vienmēr var izlasīt mājas lapā – www.mmkserviss.lv.

Nevajag aizmirst, ka riepu izvēle automašīnai ir ļoti būtiska, tādēļ speciālistu ieteikumus nevajag uzskatīt par nepareiziem. Riepu iegāde un uzstādīšana nekad nav bijusi tik vienkārša kā tagad. Atbildīga braukšana pasargā visus, tādēļ turēt savu auto kārtībā ir katra autovadītāja pienākums. Atgādinām, ka riepu stāvoklis tiek vērtēts arī ikgadējās tehniskās apskates laikā, kas ir obligāti jāiziet katram transportlīdzeklim, kas vēlas piedalīties ceļu