Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


Aizdevumu salīdzināšana Netcredit portālā

Redakcija
Redakcija

Aizdevumu un aizdevēju klāsts pēdējo gadu laikā ir būtiski paplašinājies, tādēļ izdevīgākā un labākā aizdevuma izvēlēšanās nebūt nav viegla. Taču reizē ar nozares paplašināšanos, tiek izveidoti arī noderīgi kredītu salīdzināšanas portāli, kā Netcredit.lv, kas būtiski atvieglo kredītu izvēli.

Aizdevumu salīdzināšanas portāli apkopo informāciju par populārākajiem un drošākajiem aizdevumiem, aizdevējiem un kredītu veidiem, ļaujot pārskatāmāk izvērtēt, kuri piedāvājumi ir lētākie, izdevīgākie un piemērotākie atbilstošajā dzīves situācijā.

Pārskatāma informācija par visiem kredītiem

Netcredit, kas ir viens no vadošajiem salīdzināšanas portāliem Latvijā, apkopo svarīgāko un noderīgāko informāciju kredītu ņēmējiem. Šajā vietnē uzzināsiet, kas ir izdevīgākie un draudzīgākie ātrie kredīti, kādām situācijām piemēroti patēriņa kredīti, kā arī, pie kura aizdevēja noformēt aizdevumu visātrāk.

Aizdevumu daudzveidība

Visvairāk iespēju kredītu nozarē piedāvā ātro kredītu sniedzēji, piedāvājot virkni iespēju aizņemties gan lielas, gan mazas summas uz termiņiem līdz 45 dienām, taču tas nav vienīgais aizņemšanās veids. Netcredit portālā atradīsiet virkni aizdevumu veidu un aktuālos piedāvājumus no vairāk kā 10 dažādiem aizdevējiem, kas ļaus atrast plašajā piedāvājumu klāstā visizdevīgāko un piemērotāko kredītu, atkarībā no:

● komisijas maksas un aizdevuma procentiem;
● piedāvātajiem termiņiem un limitiem;
● kredītdevēja prasībām (piemēram, ienākumu līmenis, kredītvēsture, ķīla u.c. faktori).

Tāpat Netcredit palīdz brīžos, kad jāizvēlas ilgtermiņa kredīts lieliem pirkumiem, piemēram, mājokļa kredīts, kredīts nekustamā īpašuma iegādei vai auto kredīts, jo šajā portālā ir izveidoti ērti lietojami atlases filtri pēc kuriem uzreiz varam atlasīt, piemēram, tos piedāvājumus, kur nav nepieciešama ķīla. Netcredit ievietotā informācija palīdz arī situācijās, kad nepieciešama kredītlīnija vai plānojat sākt lietot kredītkartes, kā arī daudzu citu aizdevumu gadījumā.

Kredītu salīdzināšana – noderīga arī uzņēmējiem

Kredītu salīdzināšana ir aktuāla arī uzņēmējiem, jo, riskējot ar uzņēmuma finansēm un kapitālu, ir ļoti svarīgi atrast izdevīgāko un drošāko no piedāvājumiem. Šim nolūkam Netcredit ir izveidojis atsevišķu sadaļu “Biznesam”, kas būs īpaši noderīga tiem, kam nepieciešams kredīts biznesam. Savukārt portāla sadaļa “Investē” noderēs tiem, kurus interesē investīcijas privātpersonām un iespējas veikt ilgtermiņa ieguldījumus.

Salīdzini kredītus apdomīgi

Izmantojot salīdzināšanas portālus, varam pārskatāmi salīdzināt vairākus aizdevumus, kas ļauj būtiski ietaupīt laiku un saredzēt katra aizdevuma plusus un mīnusus.

Ātra un ērta piedāvājumu salīdzināšana

Bieži vien tērējam daudz laika, lai aizpildītu pieteikumus pie katra aizdevēja, taču tikai pēc atteikuma saņemšanas saprotam, ka neatbilstam aizdevēja prasībām. Izmantojot salīdzināšanas portālus, varam no tā izvairīties, jo uzreiz varam atlasīt kredītdevējus pēc to prasībām un noteikumiem, piemēram, atlasīt kredītdevējus, kas izsniedz kredītu arī klientiem ar sabojātu kredītvēsturi un kuru aizdevumu klāstā ir kredīts parādniekiem. Tas var būt īpaši noderīgi arī gadījumos, kad nepieciešama kredītu apvienošana, jo varat atlasīt kredītdevējus ar Jums piemērotiem termiņiem un limitiem.

Informācijas iegūšana internetā

Tādi salīdzināšanas portāli, kā Netcredit.lv, ir noderīgi arī kredītņēmējiem, kuri dzīvo ārvalstīs, jo ar interneta palīdzību varam apskatīt visus piedāvājumus jebkurā laikā un atrodoties kaut otrā pasaules malā, turklāt daudzu aizdevēju klāstā ir iekļauts arī kredīts ārzemēs strādājošiem, kuru varam noslēgt attālināti, nemaz nedodoties uz Latviju.

Ja vēlaties noformēt aizdevumu, noteikti izmantojiet iespēju salīdzināt vairākus aizdevumus vienuviet, jo tā varēsiet daudz apdomīgāk izvēlēties kredīta veidu un atrast izdevīgāko piedāvājumu, lai jaunās kredītsaistības neradītu grūtības. Salīdzinot katra kredīta priekšrocības un trūkumus, spēsiet pieņemt vislabāko lēmumu.