Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


Kas tev jāzina pirms aizņemties ViaSMS?

Redakcija
Redakcija

Kad runa ir par naudas aizņemšanos, pavisam loģiska ir vēlme aizņemties no droša, uzticama aizdevēja, taču šī izvēle nav viegla – šodienas īpaši plašajā un iespaidīgajā kreditoru piedāvājumā ir pavisam vienkārši apjukt. Viens no skaļākajiem vārdiem aizdevēju vidū – ViaSMS. Godīgu, tīru un atklātu informāciju par to, kas ir šis aizdevējs, cik ilgi darbojas Latvijas finanšu sfērā, kādus pakalpojumus piedāvā un citus noderīgus faktus par ViaSMS uzzini šī raksta turpinājumā!

Īss ViaSMS CV

SIA ViaSMS ir starptautiskās strauji augošās grupas AS ViaSMS Group Latvijas filiāles uzņēmums. Ārpus Latvijas šī aizdevēja pakalpojumi pieejami:
● Lietuvā;
● Čehijā;
● Polijā;
● Zviedrijā;
● Spānijā;
● Rumānijā.

Latvijas finanšu tirgū ViaSMS ienāca 2009.gadā un no tā brīža ir piedzīvojis strauju izaugsmi un klientu pieplūdumu. Uzņēmuma mērķis ir vienkāršu un klientu ērtībām un vajadzībām piemērotu un atbilstošu finanšu pakalpojumu sniegšanas nodrošināšana. Serviss tiek rūpīgi nodrošināts, lai aizdevumi tiktu izsniegti iespējami ātri un bez aizkavēšanās un lielām formalitātēm. ViaSMS par savu pienākumu uzskata ikkatra klienta vajadzību izpratni un patīkamu, pozitīvu un atklātu sadarbību, kā rezultātā tiktu apmierināta klienta vajadzības.
Aizdevēja pamatdarbība ir privātpersonu kreditēšana, tādēļ ir īpaši izstrādāts tai lieliski piemērots pakalpojumu klāsts, ar kuru Tu esi aicināts iepazīties raksta turpinājumā!
ViaSMS aizdevumi – visām gaumēm un vajadzībām
Balstoties uz plašo pieredzi ārvalstīs un tirgus izpēti Latvijā, ViaSMS saviem klientiem piedāvā iespēju izvēlēties starp trim produktiem:

● īstermiņa jeb ātro kredītu (ViaSMS.lv);
● patēriņa jeb naudas kredītu (ViaCredit.lv);
● kredītlīniju SAVA.card (SAVAcard.lv).

Visi aizdevumi ir pieejami tiešsaistē, kas nozīmē izcilu laika ekonomiju un ērtības – aizdevumu Tu vari iegūt pat sēžot mājās dīvānā. Katra no šiem piedāvātajiem papildu naudas izsniegšanas veidiem maksimālā pieejamā summa ir 1500 eiro, taču tiem ir dažādi noteikumi un pielietojumi. Vairāk par ViaSMS produktu atšķirībām lasi tālāk!

Foto: Shutterstock.com

ViaSMS ātrie kredīti

Pirmais iepazīšanās sarakstā un arī vēsturiski pirmais ViaSMS piedāvātais pakalpojums, kas klientiem pieejams jau kopš uzņēmuma ienākšanas Latvijā 2009. gadā, ir ātrie kredīti jeb īstermiņa aizdevumi. Uzņēmums piedāvā aizņemties summu līdz 1500 eiro uz atmaksas laiku līdz 30 dienām. ViaSMS ātrajiem kredītiem ir pieejamas dažādas akcijas, piemēram, pirmais kredīts bez komisijas maksas jeb – atmaksā tieši tik, cik aizņēmies.
Kam paredzēti ātrie kredīti?

Lai tu nekļūdīgi varētu izlemt, vai tev vajadzīgi tieši ātrie kredīti, paturi prātā, ka tie ir radīti neparedzētu situāciju atrisināšanai, kuru tēriņi nav atliekami, piemēram:
● neparedzētas veselības problēmas;
● aizkavējusies alga un trūkst naudas pārtikai vai neatliekamu rēķinu apmaksai;
● pēkšņi kaut kas salūzis (darbam vajadzīgs auto, plīsis centrālais ūdensvads, iebrukuši griesti utt.), kā remontu nav iespējams atlikt uz vēlāku u.tml.

Vienmēr atceries, ka neatkarīgi no tā, cik lielu naudas summu tu izvēlies kā ātrā kredīta priekšmetu, tā pilnā apmērā (tostarp procentu maksājumi) jāatmaksā noteikto 30 dienu laikā līdz atmaksas termiņa datumam, kas ir minēts kredītlīgumā!

Foto: Shutterstock.com

ViaCredit patēriņa kredīts

Divus gadus vēlāk pēc ienākšanas Latvijas finanšu tirgū, ViaSMS izveidoja jaunu produktu – ViaCredit patēriņa kredītu. Tas ir naudas kredīts, ko iespējams saņemt summā no 300 līdz 1500 eiro uz atmaksas laiku no 3 līdz 12 mēnešiem. Patēriņa kredīts ir paredzēts lielāku pirkumu veikšanai, piemēram:
● mājokļa remontam vai labiekārtošanai;
● santehnikas iegādei;
● velosipēda iegādei u.tml.

Pilnā aizdevuma summa tiek izdalīta uz tevis izvēlētā atmaksas termiņa mēnešu skaitu, pamatsummai tiek pievienoti procentu maksājumi, kas kopā veido ikmēneša maksājumus. Aptuvenu aizdevuma atmaksas grafiku vari apskatīt ViaCredit mājaslapā, izmantojot kredīta kalkulatoru!

SAVA.card kredītlīnija

ViaSMS piedāvājuma pastarīte – SAVA.card kredītlīnija – pieejama bez noteikta minimālā kredītlimita, savukārt maksimālais kredītlimits ir 1500 EUR gluži kā iepriekšējiem diviem aizdevēja produktiem. Minimālais kredītlīnijas mēneša maksas apjoms ir 4 % no iztērētās naudas summas, kas ir jāmaksā tikai tad, ja nauda tiešām tiek izmantota. SAVA.card ir kredītlīnija tās vēsturiskajā un klasiskajā izpratnē – kredītkartes veidolā. Tā ir lieliski piemērota gan kā drošības spilvens gadījumos, ja nav 100 % pārliecības, ka ar taviem faktiski pieejamajiem naudas līdzekļiem būs pietiekoši konkrēto plānu realizēšanai, gan arī kā papildlīdzekļi lielāku pirkumu veikšanai. Arī SAVA.card ir iespējams noformēt tiešsaistē, un savu gatavo kredītkarti tu saņemsi ar bezmaksas kurjeru divu dienu laikā pēc aizdevuma apstiprināju

Izvēlies, ko vēlies – saņem, ko izvēlējies

ViaSMS piedāvā tev trīs dažādus aizdevumu veidus, kas ir lieliski piemēroti gandrīz visām dzīves situācijām. Ja tev nepieciešams kredīts, taču neesi pārliecināts, kurš aizdevuma veids būs tev vispiemērotākais, sazinies ar ViaSMS speciālistiem, apmeklējot mājaslapu www.viasms.lv, kas labprāt tev palīdzēs nonākt pie īstā kredīta! Un aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas atmaksāt aizdevumu!