Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Personalizētās karikatūras – lielisks veids kā uzjautrināt draugus un paziņas

Redakcija
Redakcija


Karikatūras zīmēšana – ir atsevišķs tēlotājas mākslas žanrs ar humora piesitienu. Tas kļūs par lielisku dāvanu jebkuros svētkos, un uzlabos garastāvokli visiem viesiem. Tas ir lielisks risinājums cilvēkiem, kuriem patīk pārsteigt un dāvināt nestandarta dāvanas. Ja vēlaties kolektīvā uzlabot attiecības - iespējams pasūtīt korporatīvu šaržu, kurā būs redzamivisi kolēģi. Jautra glezna, kurā redzams šefs viņu cienošu darbinieku ielenkumā liks atmaigt pat pašam stingrākajam bosam.

Dāvana no kolēģiem

Kam var dāvināt personalizētas karikatūras un portreti?

Karikaturas no fotografijas var būt melnbalti un krāsaini. Neskatoties uz šķietamo vienkāršību, karikatūras no mākslinieka pieprasa ļoti augstu profesionālo līmeni. Jautru portretu var uzdāvināt:
- Vecākiem kāzu gadadienā;
- Bērnam – lai uzsvērtu viņa labākās īpašības un spējas;
- Vecam un labam draugam – jebkādos svētkos;
- Kolēģim dzimšanas dienā.


Kā pasūtīt karikatūru zīmējums no fotografijas?

Karikatūru var pasūtīt ļoti viegli. Vienkārši aizpildiet veidlapu un aprakstiet savas vēlmes.

Mēs saņemsim Jūsu pieteikumu, tad sazināsimies un detalizēti pārrunāsim turpmāko karakatūras sižetu.
Ja jūs nevarat izdomāt, ko dāvināt, tad pasūtiet karikatūru pēc fotogrāfijas, jo dāvanai taču jāraisa pozitīvas emocijas, savukārt jautrs cilvēka portrets garantē par 100% šādu jauku emociju rašanos.

Individuālās karikatūras pasūtīšana no ViarCanvas.com



Pasūtījuma noformēšana: ŠEIT