Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Lielā astroloģiskā prognoze 2024. gadam no astroloģes Ilzes Reihas

Redakcija
Redakcija

Prognozes 2024. gadam katrai zodiaka zīmei – pus pa jokam, pus nopietni no astroloģes Ilzes Reihas.

Auns

Atraisīsies nozīmīgi dzīves samezglojumi. Finansiāli stabils gads. Gada otrajā pusē jāspēj atšķirt graudus no pelavām. Ja uznāks kāds negaisa mākonis, tas tikai pabiedēs. Saglabājiet mieru. Neskrieniet notikumiem pa priekšu. Dažreiz tas pirmais var būt arī pēdējais. Pavasarī - aprīlī, vasaras vidū un vēlākā rudens periodā, mīlas prieki sitīs augstu vilni. Iespējams, ka šajos periodos arī naudiņa ienāks aktīvāk. Šogad dariet visu, kas darāms - esiet aktīvi, bet nepārspīlējiet, jo sākot ar 2025. gada pavasari kādam var būt jānorauj “rocene”, jāapstājas un jāpadomā.

Vērsis

Ķeriet savu fortūnu aiz astes! Līdz maija nogalei vel var paspēt - veiksme būs jūsu pusē. Kaut gan, arī vēlākajā periodā naudas lietās visam vajadzētu būt tip - top. Un kas gan Vērsim var būt svarīgāks par stabilitāti dzīvē kopumā. Tā būs. Tomēr jārēķinās, ka nākotne pamazām sevi pieteiks ar nopietnākām pārmaiņām . Esiet tām gatavi. Astroloģija nemaz nav tik nepraktiska zinātne - variet apgūt. Maijs, augusts, novembris- mīlas priekus garantēs.

Dvīņi

Ops! Tas ir jūsu gads! Esiet gatavi atvērt durvis veiksmei, labklājībai, priekam! Sākot no jūnija naudiņa pati sāks ripot jūsu virzienā. Ceļojiet, tērējiet, iegādājaties īpašumu, automašīnu. Dzīve rullēs. Nu varbūt kāds vel drusku pakrekšķēs. Viegli saķert ari kādu vīrusu. Ar sportiskajām aktivitātēm prātīgi-sargiet savas rokas, plecus un plaukstas. Dvīņi krītot, parasti noskādē tieši šo ķermeņa daļu.

Vēzis

Diezgan pretrunīgs gadiņš. No vienas puses balts, no otras melns. Nu, kā jau dzīvē in, jan - viss līdzsvarā. Nesaķeriet tikai kreņķi pirms laika. Gada otrajā pusē tā lēnāk pār tiltu. Sākot no septembra līdz pat nākamā gada februārim enerģija jūsu zīmē kaut kā sabremzēsies. Pie kaut kā jāpiestrādā vairāk vai vēlreiz. Kam auto tēmas kam darba tēmas aktualizēsies. Naudas lietās gaidiet 2025. gadu, kad veiksme uz kādu krietnu laiku būs jūsu pusē.

Lauva

Finansiālie samezglojumi pamazām raisīsies. Stabilitāte atgriezīsies, sākot ar vasaru un turpmākajā gada laikā viss ies uz labo pusi. Gada nogalē kāda dzīves tēma var prasīt lielāku uzmanību. Decembra aktualitātes atrisināsies 2025. gada februārī. Mieriņā. Veram durvis pārmaiņām, kas nākamajos gados varētu arī būt diezgan vērienīgas. Kas un kā katru Lauvu mudinās pārmaiņu vilnim, pagaidām paliek noslēpumā tīts. Katrā ziņā - galvenie uzdevumi risināsies viegli un harmoniski. Vasara būs jūsējā - baudiet siltumu, uzlādējiet “ baterijas” !

Jaunava

Oi, nu ir kā ir un būs kā būs- tā varētu teikt. Stabilitāte būs, nauda, īpašumi- viss ok, bet kā tā veselība uzvedīsies, kā tā nervu sistēma klausīs, tas vēl ir jautājums. Meditējiet, elpojiet dziļi! Mācieties neķert kreņķi par katru sīkumu, tveriet dzīvi globālāk, esiet elastīgāki, mainieties! Tā cepuma drupatiņa, kas bērnam nokritusi zemē-nav pasaules gals! Liekat lietā savu labo humora izjūtu un raugāties uz dzīvi vienkāršāk un pozitīvāk. Nepārdozējiet vitamīnus un mazgājot rokas, nenoberziet ādu! Visu ar mēru. Saudzējiet muguras un zobus- šīs tēmas var niķoties. Patiesībā velns nav tik melns kā liksies gada sākumā. Saulīte spožāk uzspīdēs gada otrajā pusē. Augusts būs jūsējais mēnesis- mīliet un esat mīlēti, baudiet!

Svari

Diezgan daudz uzdevumu plānotājā - vai tiksiet ar visu galā? Vai tikai laicīgi nav kaut kas jāizsvītro? Ja to dzīves ratu nespēsiet laicīgi apstādināt vai samazināt tempus, kāds cits par to var parūpēties. Labāk saprast pašām, vai ne? Grūti jau veikt to izvēli, tā jau ir. Gribas braukt pa divām sliedēm reizē? Nu jā, jūs jau to pieprotiet labāk par citiem. Nav šaubu. No jūlija jāspēj atteikties no kaut kā, kas ļoti vilinās gada otrajā pusē. Ja sakuma liksies, ka ir pavisam traki, vēlāk var šķist - tīrais nieks. Grūtības gaisīs ka migla saules staros un piedzīvotais šķitīs vien neliels murdziņš. Toties finanšu un īpašuma tēmās turpmākie pāris gadi jums būs ļoti labvēlīgi, īpaši septembris un decembris, kad viss labais vairosies un sirds pukstēs straujāk.

Skorpions

Nopietnu problemātiku nemana un tas jau ir labi, vai ne? Ja nu kāds no jums var sajust savas planētas Plūtona pārceļošanu jaunā dimensijā. Jā, nu pastāvēs, kas mainīsies - tāds varētu būt arī jūsu nākamās divdesmitgades moto. Ejiet laikam līdzi un viss notiks . Sākot no septembra, bet īpaši no decembra, enerģētika jūsu zīmē var kaut kā sabremzēties, likt pie kaut kādiem uzdevumiem piestrādāt vai atgriezties vēlreiz. Risinājumu gaidiet tikai 2025. gada februārī, ātrāk ne. Naudas un īpašuma tēmās jūsu laiks arī būs nedaudz vēlāk - ap 2025. gadu. Mīlestības tēmā jūsu laiks būs martā, vasaras vidū , oktobrī. Neizdariet pāragrus secinājumus par savu pašreizējo partneri un nelūkojiet jauna piedzīvojuma virzienā - atcerieties, ka viena pagale nedeg!

Strēlnieks

Kā ar jauniem mērķiem? Tā ka kaut ko vajadzētu, ne? Pagrūti šobrīd. Tā varētu būt. Parasti optimistisko un dzīvespriecīgo Strēlnieku kaut kas var bremzēt, stādināt. Nu nekas, vel nedaudz pacietības un atkal būsiet seglos- gan tiešā , gan pārnestā nozīmē. Finansiālajā un īpašuma tēmā gadiņš nu tā - ne pārāk vienkāršs. Labāk kaut ko pamācīties, kas ienākumus nesīs tālākā nākotnē. Kā saka - šogad pērkam makšķeres, lai vēlāk zvejotu zivis. Veselību saudzējam, sportiskās aktivitātes piebremzējam. Strādājam pie sava rakstura- atkarībām, azartam sakām – nē. Būsiet tikai ieguvēji. Vairāk, nenozīmē labāk- tāds varētu būt jūsu moto 2024.gadam. Soli pa solim un jauni mērķi tikai tad, kad sasniegts iepriekšējais, ok? Tāpat jūs esat labākie.

Mežāzis

Esat labi ieskrējušies? Loģiski, finanšu un īpašumu , darījumu laiks bijis jums par labu- tā turēt! Kā saka – vairāk darba, tad arī var iztikt bez īpaša talanta, kaut gan ari tas jums ir! Turpiniet to slīpēt un pilnveidot. Agrāk vai vēlāk, rezultāti būs. Gan jau arī jums kādi nopietnāki uzdevumi būs jāparisina, nu kā tad bez tiem. Bez grūtību pārvarēšanas nav Mežāža! Lielā reformu planēta jūs pamazām pamet un tas ir labi – prioritāte būs stabilitāte. No septembra enerģētika var sabremzēties, iespējams , ka jāpabeidz reiz iesāktais. Lēnāk brauksi, tālāk tiksi! 2025. gada februārī redzēsiet sava decembrī iesāktā vai turpinātā darba rezultātu. Maijā, augustā un novembrī - palutiniet sevi!

Ūdensvīrs

Ak, mīļās, senās dvēseles! Gudrie un intelektuālie nākotnes cilvēki! Ejiet savu ejamo un neķeriet kreņķi, ja jūs kāds nesaprot. Tas nav viņu prāta spējās. Katram savs. Esat paredzēti kam lielam un cēlam. Jūs novērtēs tikai nākamās paaudzes. Plūtons pamazam sāks jūs ietekmēt- visus pēc kārtas, secīgi. Tuvākā gada laikā šo planētu varētu sajust janvāra Ūdensvīri. Ko šī planēta vēsta? Pārmaiņās- globālas. Kādam caur ērkšķiem uz zvaigznēm, kādam mierīgāk, bet pārliecinošāk uzpūtīs liels pārmaiņu vējš. Toties labvēlīgs laiks īpašuma, finanšu tēmā. Kādam var aktualizēties arī mantojuma tēma, projektu realizācija. Lai izdodas! Kas neriskē, nav Ūdensvīrs.

Zivis

Ticu, ka viss būs labi, ticu, ka pasaulē reiz valdīs miers un saticība. Ka problēmas atkāpsies un viss nostāsies savās vietās. Zivtiņām vel finiša izturības taisne. Esam izturīgi. Saudzējam muguras, labojam zobus un rūpējamies par sevi, jo kas gan būs, ja sevi atstāsim novārtā?! Gana jau turam rūpi par visiem, laiks sev! Tā nu tas ir. Plānot varam, bet hop teiksim 2025. gadā, kad enerģija mainīsies un arī Zivīm sāksies labvēlīgāks dzīves peldējums. Tieši finanšu un īpašuma tēmas risināsies nevis šogad, bet nākamajā gadā. Domājam gaiši, meditējam , aktivizējam sirds čakru, sūtam gaismu visiem, kam tā nepieciešama. Mēs esam BURVJI! Saprotam, nesaprotamo un spējam neiespējamo. Lai tur vai kā- esam stipri! Pavasaris, jūlijs un oktobris būs labvēlīgs attiecībās, radošajā un izklaides lauciņā. Pašlaik - ir kā ir, esam pateicīgi par visu! Neraudam, neskumstam, nežēlojam sevi- nedaudz pacietības un viss būs pa skaisto!

Astrologa ieteikums

…un atcerieties veco labo patiesību: kas domāts visiem, nav domāts nevienam!

Tāpēc ar prieku gaidīšu personīgos pieteikumus gan mājas lapas pieteikumu anketā, gan Facebook, gan telefoniskos zvanus, ziņas e-pastā un WhatsApp! Lūkosim jūsu personīgo zvaigžņu stāvokli ! Esat mīļi gaidīti arī astroloģijas kursos!

Ar cieņu un mīlestībā: astroloģe: Ilze Reiha

www.astro-centrs.lv
tel. +371 22 027 839
astrocentrs@inbox.lv
info.astrocentrs@gmail.com