Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:268, Did:0, useCase: 3


Iepazīsties! Pasaulslavenais Lanson šampanietis

Iepazīsties! Pasaulslavenais Lanson šampanietis
Lanson šampanietis- pasaules mēroga zīmols

Šoreiz gribu pastāstīt jums par brīnišķīgu dzirkstošo dzērienu- Lanson šampanieti. sākot no XVII gadsimta un līdz pat mūsdienām bez tā nav noticis gandrīz neviens svarīgs pasākums pasaulē vai svinības augstākajā sabiedrībā. Un tiešām, kas gan var būt labāks par labu šampanieti?

Lanson markas šampanieša garša jau vairāk kā 250 gadus apvieno varenus monarhus, pasaules apceļotājus un slavenus sportistus visā pasaulē. Šī šampanieša cienītāju vidū dažādos laikos bijuši Anglijas karaliene Viktorija, kas vīna namam piešķīra oficiālā piegādātāja statusu karaļa galmam, Georgs V, kurš slaveno dzirkstošo Šampaņas dzērienu baudīja vizītes laikā pie Niagāras ūdenskrituma, Monako valdnieks Alberts II, kas padarīja Lanson par savas kronēšanas ceremonijas šampanieti- un tas nebūt nav viss saraksts, ar ko var lepoties Lanson.

Stāsts par leģendāro vīna namu aizsākās tālajā 1760. gadā, kad Reimsas tiesnesis Fransuā Delamotte nolēma nodibināt savu personīgo vīna namu. Nedaudz vēlāk jaunajam šampanietim tika atrasts arī simbols: par to kļuva maltas krusts- ordenis, kas tika piešķirts dēlam Fransuā Nikolā- Luī Delamottem.

Pakāpeniski Lanson šampanietis guva arvien lielāku popularitāti un drīz vien vīna namu gaidīja lielas pārmaiņas. 1828.gadā dzirkstošajam dzērienam uzticamais Žans Batists Lansons kļūst par Delamottes partneri un uzsāk aktīvu Lanson šampanieša reklāmas kampaņu Eiropā. Veiksme neliek sevi gaidīt, un drīz vien greznās Lanson šampanieša pudeles var redzēt visās Spānijas, Zviedrijas un Lielbritānijas karaļnamu pieņemšanās un svinībās.

Bet XX gadsimts Lanson šampanietim atnes vispasaules slavu un mīlestību: tieši ar Lanson šampanieti uzvaru svin sporta zvaigznes, ar Lanson šampanieti svinīgi sagaida pasaules apceļotājus un ekspedīcijas un pat visprestižāko sporta pasākumu organizatori, starp kuriem ir arī Wimbledon un Le Monaco Yacht Show par savu partneri izvēlas tieši Lanson.

Lanson šampaniešu līnija ietver sevī gan klasiskos un izturētos Brut, gan arī elegantos Roze, Vintage juve, gan aprīnojamos Blanc de blanc-- vārdu sakot, visus pazīstamos šampanieša veidus, ko iemīļojuši šī lieliskā dzēriena cienītāji.

Black Label Brut tiek uzskatīts par vīna nama vizītkarti un ir populārākais no Lanson šampaniešiem. Tā pārdošanas apjoms sastāda 80% no kopējā pārdošanas apjoma. 2000.g. Black Label Brut izstādē Wine Challenge ieguva zelta medaļu.
Aptuvenā cena veikalā 0,75 l: 29,00 Ls
















Lanson Rose Label- viens no izcilākajiem pasaules šampaniešiem un arī viens no pirmajiem, ko vīna nams uzsāka ražot vēl 1950.gadā.
Aptuvenā cena veikalā 0,75 l: 31,00-33,00 Ls
















Lanson Gold Label Vintage- šampanietis, kas tiek ražots tikai labajos ražas gados. Lūk, daži no tiem: 1976, 1983, 1990, 1997. Šim šampanietim ir arī atbilstoši grezna krāsa- bāli zeltaina, ar vara mirdzumu. Pilnīgajā un bagātīgajā garšā jūtami augļu un riekstu akordi, bet aromātā- nogatavojušies augļi ar ābola, bumbiera un persika notīm.
Aptuvenā cena veikalā 0,75 l: 36,00- 39,00 Ls
















Lanson Ivory Label- pussausais šampanietis ar bagātīgu gatavu augļu, medus un kanēļa aromātu. Garšā ļoti izteiktas augļu notis.
Aptuvenā cena veikalā 0,75 l: 26,00- 28,00 Ls
















Noble Cuvee- Lanson uzņēmuma stila kvintesence, karalisks dzēriens ar karalisku garšu, kurā novērojamas medus notis. Aromāts sarežģīts, taču izsmalcināts, ar gatavu augļu, medus un akāciju ziedu noskaņu. Dzērienam ir maiga, zeltaini mirdzoša krāsa. Visā visumā, Noble Cuvee ir sabalansētība it visā, tīrība un harmonija. Šo šampanieti ražo tikai labas ražas gados no labākajām Chardonnay un Pinot Noir vīnogu šķirņu ogām.
Aptuvenā cena veikalā 0,75 l: 80,00- 85,00 Ls
















Extra Age brut tika radīts 2010. gadā par godu vīna nama 250- gadei no Premiere Cru un Grand Cru vīnogu šķirnēm.
Aptuvenā cena veikalā o,75 l: 40,00- 43,00 Ls
















Izvēloties jebkuru no Lanson šampaniešiem, jūs varat būt pārliecināts, ka no šī brīža kļūsiet par šī zīmola pielūdzēju.