Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:382, Did:0, useCase: 3


Daugavpils teātris aicina uz piedzīvojumu pasaku mežā

Redakcija
Redakcija

Daugavpils teātris aicina uz piedzīvojumu pasaku mežā
Foto: Džeina Saulīte

Sarkangalvīte un vilks, negaidīti pavērsieni un iemīļotie pasaku varoņi - 14. septembrī plkst. 10.00 Daugavpils teātrī notiks pirmizrāde iestudējumam bērniem „Sarkangalvīte un pasaku mežs”, kuras režisors ir Daugavpils teātra aktieris Māris Korsiets. Izrāde būs latviešu valodā.

Izrādes galvenā varone Sarkangalvīte, kā jau ierasts, dosies caur mežu pie savas mīļotās vecmāmiņas, mēģinot izvairīties no negantā vilka. Tikai šoreiz ceļš vedīs caur neparastu pasaku mežu, kurā mitinās vairāki bērniem labi atpazīstami varoņi. Kas to lai zin, kas var pēkšņi izskriet uz takas – varbūt kāds jauks rūķītis, varbūt Ansītis un Grietiņa, vai pat mežonīgais Tarzāns! Nemainīgs paliek viens – kad kāds ceļo pa pasaku mežu, spilgts piedzīvojums ir neizbēgams!

Iestudējumā piedalīsies Daugavpils teātra aktieri Inese Ivulāne-Mežale, Ritvars Gailums, Maija Korkliša, Kristīne Veinšteina, Līga Ivanova, Egils Viļumovs, Māris Korsiets, Raimonds Paegle, kā arī Zanda Mankopa un Alberts Vecmanis, kuri līdz ar šīs sezonas sākumu papildinājuši Daugavpils teātra aktieru trupu.

Jāatzīmē, ka šī nav pirmā bērnu izrāde, ko Daugavpils teātrī iestudējis Māris Korsiets. 2011. gadā tika iestudēta izrāde „Negaidītais Ziemassvētku sūtījums”, 2012. gadā tapa koncertuzvedums bērniem „Pauka un Šmauka Ziemassvētki”, bet 2013. gadā – izrāde „Trīs sivēntiņi un vilks Vilmārs”.

Pirmizrāde – 14. septembrī plkst. 10.00
Tuvākā izrāde – 13. oktobrī plkst. 10.00

Biļetes - Daugavpils teātra kasē (654 26520) un internetā www.bilesuparadize.lv.