Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:382, Did:0, useCase: 3


Daugavpils teātra viesizrādes Cēsīs un Ventspilī

Redakcija
Redakcija

Daugavpils teātra viesizrādes Cēsīs un Ventspilī
Foto: Džeina Saulīte

Jau nākošnedēļ Daugavpils teātris dosies viesizrādēs uz Cēsīm ar izrādi „Iemīlējās muļķis muļķītē”, savukārt decembrī Daugavpils teātra izrādi bērniem „Sarkangalvīte un pasaku mežs” varēs noskatīties Ventspilī.

22. novembrī plkst. 19.00 Vidzemes koncertzālē „Cēsis” notiks Daugavpils teātra viesizrāde „Iemīlējās muļķis muļķītē”. Režisora Dž. Dž. Džilindžera liriskā komēdija ierauj skatītājus izjūtu karuselī: no dzirkstošiem smiekliem līdz smeldzošam klusumam. Tas ir stāsts par diviem dzīves pabērniem, kurus liktenis savedis kopā. Šīs divas pilnīgi atšķirīgas pasaules saduras, un abu dzīve neatgriezeniski mainās. Galvenajās lomās Andris Bulis un Zanda Mankopa, kura šogad nominēta „Spēlmaņu nakts” balvai kategorijā „Gada jaunie skatuves mākslinieki”. Biļetes iespējams iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

Savukārt 6. decembrī plkst. 12.00 Teātra namā „Jūras vārti” ventspilniekiem būs iespēja noskatīties Daugavpils teātra izrādi bērniem „Sarkangalvīte un pasaku mežs”, kurā neticams piedzīvojums gaida ne tikai Sarkangalvīti un vilku Vilmāru, bet arī Tarzānu, Sniegbaltīti, Ansīti, Grietiņu un daudzus, daudzus citus iemīļotus pasaku varoņus. Biļetes - Biļešu servisa kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.