Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


StandUp komēdija “Tinder Surprise”

Redakcija
Redakcija

21. septembrī “Čerkovska teātrī”, Rīgā, Ģertrūdes ielā 103, izklaides tīkotāji tiek aicināti uz Stand Up komēdiju “Tinder Surprise”. Par randiņu un attiecību tēmu runās un jokos gan komiķis Rihards Čerkovskis, gan talantīgais, “balsīs runājošais” viesis – Ernests Cimanskis.

Interesenti tiek aicināti apmeklēt izrādi gan ar draugiem, gan savām otrajām pusītēm. Komiķi izklaidēs skatītājus ar smieklīgiem, piedzīvojumu pilniem stāstiem par savu randiņu pieredzi un dalīsies ar vērtīgiem padomiem labākam randiņam.

Ernests, kurš ir talantīgs sabiedrībā atpazīstamu personu balss atveidotājs, iejutīsies politiķa Aivara Lemberga lomā un improvizējot atbildēs uz visiem Riharda uzdotajiem jautājumiem par attiecību tēmu.

“Jau pēdējos 3 gadus organizēju izrādes, kurās atklāti dalos savos pasaules uzskatos un daudz jokojos par dažādām absurdām situācijām starp vīrieti un sievieti un attiecībām starp viņiem. Šoreiz man ir pievienojies mans kolēģis Ernests Cimanskis, kurš ir izpelnījies mediju uzmanību ar prasmēm parodēt cilvēkus līdz 100% līdzībai un šoreiz mēs izspēlēsim dažādas smieklīgas situācijas, par randiņiem un attiecību ikdienu.” Pasākumu komentē “Čerkovska teātra” dibinātājs, komiķis un pasākumu vadītājs Rihards Čerkovskis.

Abi komiķi jokos par pāru attiecību ikdienu, kurā saskatīt līdzību ar sevi un savu otro pusīti noteikti varēs ikviens.
Izklaidējoša izrāde jautrākam piektdienas vakaram jau šonedēļ, 21. septembrī plkst. 19:00, “Čerkovska teātrī”, Ģertrūdes ielā 103. Biļetes iespējams iegādāties bezrindas.lv e-kasē, sekojot hipersaitei - https://www.bezrindas.lv/lv/komedij...