Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Eilands un Breidaks aicina uz komēdijšovu “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”

Redakcija
Redakcija

Līdz ar rudens sākumu mūziķis un komiķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs, improvizators un komiķis Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.

Jaunajā komēdijšovā skatītājiem stand-up, stāstu, skeču, dziesmu, kā arī improvizētu etīžu veidā, tiks vēstīts par dažādām beigām – dzīves, dziesmu, darbu, randiņu, emo-cionālu līkloču un vēl daudzām citām.

“Man personīgi vienmēr bijis svarīgi apzināties, ka katras beigas ir arī kaut kā jauna sākums,” saka Ralfs Eilands. “Pat tad, kad mēs nonākam pie pašu neizbēgamajām beigām, pasaule tik iet uz priekšu. To apzinoties, mēs spējam lietām nepiešķirt pārāk lielu nopietnību, kā arī mums ar Kasparu ir vieglāk izrādē atrast humoru pat tādās beigās, kas sākumā varētu šķist mazliet skumjas. Piemēram, pirmās mīlestības attie-cību beigās.”

“Piekrītu. Beigas... Mums arī mazliet žēl,” piebilst Kaspars Breidaks.

Komēdijšovs "Mēs Jūs Mīlam: Beigas” notiks gandrīz visā Latvijā. Zīmīgi, ka viena no sezonas nākamā gada 8. marta jeb Sieviešdienas izrādēm notiks Iļģuciema sievie-šu cietumā, kas gan šoreiz būs slēgtais pasākums...

Drīzākie pasākumi notiks:
19. oktobrī Dobeles pilsētas kultūras namā, 25. oktobrī Saldus Mūzikas skolā,
13. novembrī Kuldīgas kultūras centrā,
15. novembrī Talsu Tautas namā un
16. novembrī kultūras namā “Wiktorija” Liepājā.

Biļetes var iegādā-ties bezrindas.lv.