Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


Šovakar muzikāla izrāde: DZEJNIEKI. NAKTS. BOHĒMA

Redakcija
Redakcija

15. maijā 21:00 Mūzikas un Teātra Restorāns HAPPY DAYS & NIGHTS Martas ielā 10 piedāvā muzikālu izrādi DZEJNIEKI. NAKTS. BOHĒMA. Nakts ar savu noslēpumaini nemierīgo klusumu vienmēr ir iedvesmas avots dzejnieku, dziesminieku un mūziķu radošajai darbībai.

Esam iepazinuši Muzeju naktis un Baltās naktis satiekot pilsētniekus, kas klejo no vienas iedvesmas nots uz nākamo, baudot mākslas un pēkšņa, škietami nejauša un pārsteidzoša notikuma brīnumu.

Dzejnieku naktī virtuāli dosimies viesos pie Imanta Ziedoņa, Ojāra Vācieša. Jāņa Petera, Māras Zālītes, Māra Čaklā, Māra Melgalvja un izrādes veidotājas Raimondas Vazdikas. Aktrises Ieva Pļavniece un Raimonda Vazdika aicina uz romantisku nakts notikumu, kas ļaus baudīt kopības sajūtu romantisku izjūtu cienītājiem. Kādam romantika ir sarkanvīns, pastaigas divatā, atmiņas, ilgošanās, ziedi, mirkļi, kas neaizmirstas. Romantika var būt tik dažāda, bet mēs pēc tās tiecamies visi un skaistāko, romantiskāko dziesmu vārdus vienmēr atrodam dzejas rindās, kas apcer mīlestības alkas un ilgas pēc skaistā ikdienas dzīves norisēs un sapņos. Vārdi, kas dzejnieka izsapņoti bohēmas naktīs ir izrunāti no dvēseles, tie atrod mūziku, kas apbur savā vienreizībā. Dziesmu tekstus un izrādes kopējo kompozīciju veidojusi Raimonda Vazdika. Mūzikas aranžiju autori un ģitāristi Ilze Grunte, Arnolds Kārklis un basa meistars Ainārs Majors izrādē iejutīsies ielu muzikantu tēlos.

Muzikālajā iestudējumā skanēs skaistākās Mārtiņa Brauna, Imanta Kalniņa, Raimonda Paula, Jura Kulakova un Ulda Stabulnieka dziesmas, patiesi atgadījumi no nostāsti no mākslinieku dzīves un nakts nomoda sapņiem. Aktrise Ieva Pļavniece, kas ir arī šis skatuves mākslinieciskā vadītāja, sola izrādi dokumentāli fantastiskā žanra stilistikā- bohēmisku nakti, kad ikviens varēs sevī sajust dzejnieka būtību, dziļi sirdī iesaucoties Lai dzīvo romantika un dzīvā mūzika!....

Izrādē piedalās IEVA PĻAVNIECE, ILZE GRUNTE, ARNOLDS KĀRKLIS, AINĀRS MAJORS un RAIMONDA VAZDIKA.
Scenārijs un režija Raimonda Vazdika.

Biļešu iepriekšpārdošana
Mūzikas un Teātra Restorāns HAPPY DAYS & NIGHTS
Martas ielā 10, Rīga.
Un Biļešu Paradīze