Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


„Ne vārda par mīlestību” Mīlētāju dienā un 8. martā

Redakcija
Redakcija

Izrāde „Ne vārda par mīlestību” turpina savu poētisko sezonu Maskavas namā. To varēs redzēt 13. februārī un 8. martā. Pēc Vadima Avvas poētiskās izrādes motīviem tiek gatavota izdošanai grāmata. Organizatori plāno, ka grāmatu varēs nopirkt pirms izrādes.

Tā ir romantiska dāvana rīdziniekiem un galvaspilsētas viesiem no producentes Innas Dombrovskas un izrādes autoriem: Vadima Avvas, horeogrāfes un dejotājas Annas Romenkovas, pianistes Ingūnas Grīnbergas.

37 stāsti par romantisku un kaislīgu, abpusēju un nelaimīgu, bezcerīgu un debesīs ceļošu, ļoti dažādu Mīlestību. Izrādē godīgi un saprotami tiek runāts par pašu galveno - siltumu starp tuvajiem, laika straujo ritumu, par tūlītēju laimes sajūtu, kas nepieciešama visiem. Izteiksmīga horeogrāfija, mūsdienīga dzeja, klasiskā mūzika un mūsdienu hīti, emocijas, kuras pārpilda mūsu dvēseli un savijas kopā. Izrādē izmantota Avo Uvezjana, Baha, Grīga, Aļbioni un mūsdienu mūzika.

Biļetes var iegādāties Biļešu servisa un Maskavas nama kasēs.

Atsauksmes par izrādi autora mājas lapā vadimavva.ru informācija izrādes facebook lappusē.