Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


StandUp "Tu esi muļķis, vajadzēja darīt tā..."

Redakcija
Redakcija

7.jūnijā plkst. 19:30 Kultūras centrā "Kaņepe" notiks humora un pozitīvisma pilna StandUp (stāvizrāde) "Tu esi muļķis, vajadzēja darīt tā..."

Latvijā es jūtos, kā muļķis, jo apkārt ir pilns ar ekspertiem, kas vienmēr zin labāk un pēc katras manas kļūdas (Protams kad tā jau ir izdarīta), krata galvu un ar nožēlu (varbūt samākslotu līdzjūtību) saka: "Mjā, vajadzēja darīt tā..."

Bet es nepadodos- eju uz priekšu, jo ar katru jaunu kļūdu, es varu radīt ironisku stāstu jaunai stāvizrādei, lai jūs priecētu. Kā jau ierasts mēs atkal tiekamies, lai es varētu padalīties ar dažādām dzīves situācijām, par attiecībām, biznesu un sadzīvi.

Es ceru, ka man izdosies uzburt humoristisku ainu, lai Jūs visi kārtīgi izsmietos un dotos ārā no zāles ar pozitīvu lādiņu :)

Biļetes bezrindas.lv

Pasākumu organizē: Riharda Čerkovska aģentūra