Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Liepājas Olimpiskā centra ledus hallē būs skatāms grandiozais ledus šovs «Īkstīte»

Redakcija
Redakcija

16. decembrī plkst.17 Liepājas Olimpiskā centra ledus hallē būs skatāms vērienīgs ledus šovs, kurš tapis pēc izcilā rakstnieka Hansa Kristiana Andersena pasakas «Īkstīte» motīviem.

Izrāde vēsta par miniatūru skaistumu, kurš maģijas ceļā piedzimis no zieda. Jau kopš pirmās dzīves dienas Īkstīte saskaras ar piedzīvojumiem un izaicinājumiem. Kā viņa tos izturēs, vai viņa būs laimīga? Par to visu kopā ar saviem bērniem varēsiet uzzināt šajā brīnišķīgajā pasakā, kuru lasot, pasaulē izaugusi ne viena vien bērnu paaudze; kura māca būt godīgam, laipnam, stipram, uzticīgam, turēt savus solījumus, sekot saviem sapņiem, lai arī kas dzīvē notiktu. Ledus šovu, kurā savas prasmes rādīs divdesmit profesionāli slidotāji, papildinās lāzera un uguns specefekti, lieliska gaisma un skaņa.

Vērienīgajā izrādē piedalīsies ledus teātris «Ice Republic», kas ticis dibināts 2004.gadā daiļslidošanas popularizēšanai un 2007.gadā ieguvis pirmo vietu ledus kolektīvu konkursā Maskavā un trešo vietu – Parīzē. Ledus teātra dalībnieki ir starptautiskās klases meistari, Eiropas un pasaules čempioni un Olimpisko spēļu dalībnieki.

Оlga Jakušina – starptautiskās klases sporta meistare, vairākkārtēja Latvijas čempione ledus dejās, starptautisko sacensību godalgoto vietu ieguvēja, pasaules un Eiropas čempionātu dalībniece; Jevgeņija Pļuščenko ledus šova māksliniece.

Diāna Ņikitina – Starptautisko sacensību uzvarētāja, vairākkārtēja Latvijas čempione individuālā daiļslidošanā, pasaules un Eiropas čempionātu dalībniece, 2018.gada Dienvidkorejas Olimpisko spēļu dalībniece.

Aleksandrs Jakušins ir starptautiskais sporta meistars, starptautisko sacensību laureāts, pasaules un Eiropas čempionātu dalībnieks, pasaules ledus šovu «Disney on Ice» un Jevgeņija Pļuščenko šova «Kings on Ice» mākslinieks.

Kirils Kokračs – starptautisko sacensību laureāts, Lielās balvas sacensību (Grand Prix) un pasaules junioru čempionātu dalībnieks.

Kristīna Gaile un Eva Gaile izcīnījušas godalgotas vietas Latvijas čempionātos, «Junior Grand Prix» sacensību dalībnieces, Pasaules un Eiropas čempionātu dalībnieces sinhronās daiļslidošanas komandā.

Liza Jubkāne – ieguvusi godalgotas vietas starptautiskās daiļslidošanas sacensībās, «Junior Grand Prix» sērijas dalībniece junioru vidū, Eiropas čempionāta dalībniece.

Biļetes uz šo ekskluzīvo izrādi var iegādāties «Biļešu Servisa» kasēs un Biļešu Serviss - Biļešu Serviss