Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Padomi ādas atjaunošanai jeb rejuvenācijai

Lāzerplastikas klīnikas prioritāte-gandarīts klients.Sniedz kvalitatīvus medicīniskos un estētiskos pakalpojumus par saprātīgām cenām, izvirzot priekšplānā klientu veselību un skaistumu.Modernā medicīna un kosmetoloģija progresē, katru gadu saviem pacientiem piedāvājam arvien jaunākas un saudzīgākas metodes veselības un skaistuma vārdā. Klīnikā pieejams daudzveidīgs lāzertehnoloģiju klāsts, kas ļauj ārstēt ādas veidojumu, dzimumzīmju, asinsvadu, pigmentu pataloģijas, kā arī likvidēt nevēlamu apmatojumu.Pateicoties tādai iekārtai kā Fraxel re: pair , mēs esam vienīgie Latvijā, kas piedāvā saviem klientiem īpaši padziļinātu rētu korekciju un izcilu ādas struktūras uzlabošanu.

Rejuvenācija nodrošina ādas stāvokļa uzlabošanos - ādas elastības atjaunošanu, ādas toņa izlīdzināšanu, poru samazināšanu, ovāla pacelšanu un sīku krunciņu izlīdzināšanu. Augstas intensitātes gaismas avota impulsi ne tikai novērš ādas defektus, bet arī stimulē kolagēna un elastīna veidošanos audos.

Rejuvenāciju- sejas ādas kombinēto atjaunošanu pielieto, ja uz sejas ir sīkas bedrītes, lielas poras, kapilāru tīklojums, krunciņas, iedzimta un iegūta pigmentācija. Katram klientam tiek sastādīta un piedāvāta individuāla rejuvenācijas un atbilstoša sejas kopšanas programma.

Procedūras laikā āda tiek apstrādāta ar intensīvi pulsējošas gaismas IPL lāzeru. Lāzera gaismas enerģiju absorbē ādā esošais ūdens. Svarīga rejuvenācijas priekšrocība - tā netraumē ādu un nav nepieciešama īpaša kopšana pēc procedūras!

Rejuvenācijas process notiek posmsecīgi. Lai sasniegtu ilgnoturīgu efektu, nepieciešamas 5-6 procedūras ar 3-4 nedēļu intervālu, procedūras ilgums vidēji 40 minūtes. Dažas stundas pēc procedūras var būt novērojams īslaicīgs ādas apsārtums.

Plašāka informācija Pakalpojumi: Lāzerplastikas Klīnika
Lāzerplastikas Klīnika:
Rīga, Baznīcas iela 31, 3.stāvs.
Kontakttālrunis: +371 67 295 066
E-pasts: info@lazerplastikasklinika.lv

Konsultācijas ārpus Rīgas:

Liepājā, Aldaru ielā 20, 302. kab. Kontakttālrunis: +371 26 426 649
Daugavpilī, Cietokšņa 11/13. “Doktorāts”. Kontakttālrunis: +371 67 295 066

     [+] [-]

, 2010-06-01 22:36, pirms 14 gadiem
Te ir viss, kas ir vajadzīgs