Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Eco cosmetics - vegāniem piemērota kosmētika

Redakcija
Redakcija

Vegānisms ir filozofiska nostāja, kas nu jau kļuvis daudzu cilvēku dzīvesveidu. Vegāni neizmanto dzīvnieku izcelsmes produktus pārtikā, kosmētikā, kā arī citās dzīves jomās. Atšķirībā no veģetāriešiem, vegāni izvairās no jebkādas dzīvnieku izcelsmes produktu lietošanas, ne tikai gaļas. Tam par iemeslu ir ētiski apsvērumi, kas saistīti ar dzīvnieku tiesībām, to labturību, apkārtējās vides saudzēšanas pasākumiem, veselību, kā arī reliģiju. Pastiprināta uzmanība tiek pievērsta tieši dzīvniekiem, industriālajā lauksaimniecībā, lopkopībā un citos veidos, piemēram, dažādos eksperimentos -ieskaitot kosmētikas un farmācijas nozari.

Vārds „vegāns” (vegan – ang.) radies no vārda „veģetārietis” (vegetarian – ang.), ņemot vārda sākumu un beigu daļu un apvienojot to, tādejādi simbolizējot veģetārisma sākuma un galamērķi – maksimāli izvairīties, cik nu tas praktiski ir iespējams, no jebkāda veida ekspluatācijas un vardarbības pret dzīvniekiem pārtikas, apģērba vai jebkura cita mērķa dēļ. Turklāt atbalsta tādu alternatīvu metožu attīstīšanu, kurās neizmanto dzīvniekus un kas nes labumu cilvēkiem, dzīvniekiem un apkārtējai videi. Attiecībā uz uzturu tas nozīmē, ka vegāni nelieto nekādus produktus, kas pilnībā vai daļēji iegūti no dzīvniekiem.

Pastāv uzskats, ka vegāns un veģetārs uzturs, kā arī dzīves veids, tai skaitā, kosmētikas lietošana, ir ļoti veselīgs un satur visas cilvēkam nepieciešamās uzturvielas, kā arī ievērojami samazina risku uz dažādām ļaundabīgām slimībām. Tādēļ šādu kosmētiku izvēlas arī cilvēki, kas nav vegāni vai veģetārieši, taču vēlas sev sniegt pašu labāko!

Tāpēc mēs esam priecīgi, ka mums ir izdevies radīt šādus produktus – „ECO cosmetics”, kas būtu pieņemami pēc iespējas plašām patērētāju lokam, gan pārliecinātiem gaļēdājiem, gan arī veģetāriešiem un vegāniem.

Vegānu un veģetāriešu filozofija sasaucās arī ar pašu „ECO cosmetics” pārliecību par „zaļu dzīvesveidu” un vispārēju iespējami mazāku kaitējuma nodarīšanu videi, kā arī visu, kas ap to saistīts, tai skaitā arī dzīvniekiem.

„ECO cosmetics” visi produkti ir marķēti ar „Vegan” zīmi, lai cilvēki ar šādu pārliecību var atpazīt sev pieņemamus produktus.

Izvēloties un lietojot „ECO cosmetics”, arī tu vari būt daļiņa no pasaules, palīdzot tai kļūt zaļākai un nepostītai!

Lapas - ECO COSMETICS - Sākumlapa - draugiem.lv

     [+] [-]

, 2011-09-04 23:45, pirms 13 gadiem
Jauks Vikipēdijas raksta (tuč tuč) pārveidojums