Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Jaunās paaudzes dabīgās Zuri Nails salvetes bez acetona nagu lakas noņemšanai

Redakcija
Redakcija

Skaisti un veseli nagi ir katras sievietes rota,- tie, tāpat kā mati, spēj padarīt sievieti neatvairāmu, kā arī liecina par viņas sakoptību. Taču nagu veselība un izskats ir atkarīgs no pareizas to kopšanas un kosmētikas līdzekļiem, ko lietojat. Jo tie kvalitatīvāki, jo skaistāki sievietes nagi. Viens no kosmētikas līdzekļiem, ko samērā bieži nākas lietot, ir līdzeklis nagu lakas noņemšanai, kuru lielākā daļa tiek ražoti ar krietnu acetona un spirta piedevu, kas bojā nagus. Alkoholu un acetonu nesaturošās dabīgās salvetes nagu lakas noņemšanai ZuriNails palīdzēs jums noņemt laku no nagu virsmas pāris sekundēs, nebojājot ngus un nenodarot kaitējumu jūsu veselībai

Alkoholu un acetonu nesaturošās dabīgās salvetes nagu lakas noņemšanai ZuriNails palīdzēs jums noņemt laku no nagu virsmas pāris sekundēs, nebojājot ngus un nenodarot kaitējumu jūsu veselībai. Salvetes var izmantot kā manikīram, tā arī pedikīram. Jums vairs nevajadzēs lietot parasto nagu lakas noņēmēju. Salvetes ir pilnīgi nekaitīgas jūsu veselībai, nav ādu kairinošas, jo tās nesatur spirtu un acetonu. Pateicoties kompaktajam iepakojumam, jūs varat tās izmantot jebkurā vietā! Atveriet vāciņu un iekšpusē Jūs atradīsiet 32 salvetes piesūcinātas ar nagu laka noņemšanas lidzekli.

Salvetes ZuriNails - tas ir ātri, vienkārši, tīri un bez problēmam!

Zurinails salvešu priekšrocības:
• Ar vienu salveti Jūs varat notīrīt visas desmit nagu virsmas;
• Nesatur acetonu;
• Aizņem tikai dažas sekundes, lai noņemtu laku no nagiem;
• Ļoti parocīgi un vienkārši izmantošanā;
• Zurinails iepakojuma izmērs ērti ļauj to nēsāt kabatā vai somā;
• Ideāli piemērots ceļojumiem;
• Speciāli izstrādāts, lai neatstātu kodīgu smaku. Jums nepatīk, kā izskatās Jūsu nagu laka - noņemiet to dažās sekundēs.

Zurinails salvetes nagu lakas noņemšanai ir pagatavotas no 100% dabīgām sastāvdaļām, kas palīdz nodrošināt jūsu nagus veselus un skaistus!


Zuri Nails salvetes nopērkamas:

Maxima XX un Maxima XXX veikalos
Prisma
Cenu klubs
Nelda
Elkor Plaza