Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Ierobežotā sērija “Contourious”no CATRICE tavam stilam un iedvesmai

Redakcija
Redakcija

Noteikta forma, kas palīdzēs izveidot skaistus akcentus ar gaismas un ēnas ilūziju - kontūrēšana un strobings šobrīd ir jaunākā modes aktualitāte. No augusta līdz septembrim ierobežotā sērija "Contourious" no CATRICE piedāvā profesionālu kosmētiku, lai piemērotu aktuālās skaistuma pasaules metodes. Krēma un pūdera tekstūras maigos šampanieša, rozā un brūnā krāsā, kas piestāv visiem ādas tipiem.

Es atnācu, es ieraudzīju, es kontūrēju - no CATRICE.

Contouriousno CATRICE – Uzacu zīmulis

Vislabākā kontūra. Precīzi aizpilda jebkurus uzacu trūkumus ar īpašu tievo uzacu zīmuli. Otiņa otrā zīmuļa galā piešķir precizitāti, lai radītu perfektu uzacu izskatu. Pieejams C01 PrecEYES Ash un C02 PrecEYES Brown. Cena ap3,19 € *.

Contouriousno CATRICE –Konturēšanas krēmu palete

Perfekta saplūšana. Divi matēta, krēmveida toņi var tikt apvienoti, lai izveidotu individuālu toni, vai izmantoti atsevišķi gaismošanai un ēnošanai. Ar vāciņā iestrādātu spoguli palete ir ideāla līdzņemšanai rokassomiņā. Pieejams C01 Each&Every Cream. Cena ap 4,69 €*

Contouriousno CATRICE –Izgaismošanas zīmulis

Neierobežots spožums. Krēmveida tekstūra ar vieglu perlamutra mirdzumu, kas nodrošina skaistu spīdumu. Precīzi izgaismo un sapludina bez piepūles. Pieejams C01 GentleGlow. Cena ap4,19 €*.

Contouriousno CATRICE – Strobinga DuoIzgaismotājs

Atspīdums. Smalkais pūderis satur gaismu atstarojošus pigmentus. Uzklāj akcentus ar šampanieša vai rožu- aprikožu nokrāsu uz sejas un kakla. Pieejams C01 Strobing Surpreme. Cena ap 5,19 €*.

Contouriousno CATRICE – Modelējošā pūdera palete

Izgaismotājs, vaigu sārtums un kontūra: divas pūdera paletes ar perfekti saskaņotiem toņiem. Zīdaino pūdera tekstūru ir viegli uzklāt un sapludināt. Pieejams C01 Pale Perfectionist un C02 Almond Architect. Cena ap 5,19 €*.


Contouriousno CATRICE – Lūpu kontūra&krāsa

Lūpas, kas aizkavē. Divi produkti vienā iepakojumā: matētais lūpu zīmulis veido ideālu kontūru un skaisti noklāl lūpa, piešķirot tām burvīgu mirdzumu. Tumšs rožu – miesaskrāsas tonis un rožkoka tonis noteikti papildinās ikvienu izskatu. Pieejams C01 Nude un C02 Rosewood. Cena ap 4,69 €*.

Contouriousno CATRICE –Kontūrēšanas otiņa

Ikdienas precizitāte.Izgaismo un veido kontūru tikai ar vienu otiņu. Tievo, ergonomisko otiņu ar bieziem sariņiem var lietot, lai uzklātu precīzus akcentus un prasmīgu ēnojumu. Kā, piemēram, tad, kad tiek kontūrēts deguns. Cena ap 4,69 €*.

“Contourious”no CATRICE būs pieejams veikalos augustā un septembrī.