Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Ārstnieciskais jeb medicīniskais aparātpedikīrs - kvalitatīva kāju kopšana!

Bieži ikdienas steigā piemirstam tieši par savām kājām. Ja sejas ādas un roku kopšana liekas pašsaprotama lieta, tad beidzoties vasaras sezonai, lielākā daļa par kāju kopšanu un pedikīru pilnīgi aizmirst. Taču tieši no kāju komforta sajūtas lielā mērā ir atkarīga arī mūsu ikdienas pašsajūta. Ja uz kājām ir varžacis, pārragojusies āda vai pat sēnīšu infekcija, tad nedrīkst kavēties. Ātrāk sāksi ar to cīnīties, labākus rezultātus sasniegsi. Viena no labām iespējām, ko noteikti vajadzētu izmantot, ir ārstnieciskais jeb medicīniskais pedikīrs. Tā patiesi ir patīkama, komfortabla procedūra kvalitatīvai kāju kopšanai un veselīga nagu, pirkstu ādas un pēdu izskata uzturēšanai.

Medicīniskais jeb ārstnieciskais aparātpedikīrs tiek veikts pilnībā sausā vidē, tā laikā kājas nav jāiemērc ūdenī, kas absolūti izslēdz sēnīšu infekcijas pārnešanu. Pārragojušies ādas slāņi un kutikula tiek apstrādāti ar īpašiem līdzekļiem ,kas mīkstina ādu. Bet viss atmirušais ādas slānis tiek noņemts ar speciāliem uzgaļiem-frēzēm, neizjaucot ādas virsmas viengabalainību un iegūstot dabisku ādas mīkstumu. Tiek veikta tulznu un varžacu, ieaugušu nagu un pēdas plaisu ārstēšana, pielietojot speciālu nagu iztaisnošanas metodi.

Procedūrā ietilpst īsa pēdu masāža, kas iedarbojas uz bioloģiski aktīviem punktiem, kuru stimulācijas rezultātā uzlabojas vispārējais organisma tonuss.

Ārstnieciskais pedikīrs ir īpaši ir domāts cilvēkiem, kas slimo ar cukura diabētu. Āda ir ļoti trausla, un, tā kā asinīs ir daudz cukura, brūces dzīst ļoti lēnām, pat nejaušs iegriezums var būt bīstams.

Rudens - ziemas periodā aktivizējas arī sēnīšu slimības. Tās izārstēt ir grūts un ilglaicīgs process. Tādēļ, ja nākošvasar pludmalē nevēlaties kautrēties par dzelteniem, drūpošiem nagiem un sausu pēdu ādu, tad par to jāsāk domāt jau tagad.

Kvalitatīva kāju un visa ķermeņa kopšana pieejama skaistuma institūtā LIORA

Skaistuma institūts Liora