Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Lāzerepilācija- efektīvs veids, kā iegūt skaistas paduses uz visiem laikiem

Redakcija
Redakcija

Lāzertehnoloģiju pielietojums epilācijas procedūrām sevi pierādījis jau vairāku gadu garumā. Šīs tenoloģijas ļauj tikai ar nedaudzu seansu palīdzību atbrīvoties no neglītā un nevēlamā apmatojuma uz visiem laikiem. Tā ir ātra un praktiski nesāpīga metode, kas var tikt pielietota visām ķermeņa daļām, neatkarīgi no ādas tipa. Šoreiz vairāk parunāsim par lāzerepilāciju padusēm.

Padušu atbrīvošana no matiņiem, it sevišķi vasaras sezonā, ir ne tikai estētiska, bet arī higiēniska procedūra- padusēs pastiprināti izdaloties sviedriem, vairojas baktērijas, kā rezultātā nepatīkamais sviedru aromāts tikai pastiprinās, radot diskomforta sajūtu gan pašam, gan arī apkārtējiem. Tieši tāpēc mēs regulāri cenšamies atbrīvoties no šī nepatīkamā apmatojuma. Izpētīts, ka to dara 98% sieviešu. Taču pēdējā laikā arī vīriešu interese par apmatojuma likvidēšanu pieaug.

Visvieglākais variants, kā atbrīvoties no matiņiem, ir tos noskūt ar žiletes palīdzību, ko daudzi arī dara. Taču šis paņēmiens nav tas labākais un drošākais. Skūšanās rezultātā āda kļūst sausa, sakairināta un bieži vien arī rodas iegriezumi, kas rada neglītas un sāpošas rētas. Bez tam skūšanās rezultātā matiņi mēdz ieaugt ādā, kas ir ļoti nopietna problēma, it sevišķi jūtīgai ādai. Ieaugušie matiņi var radīt ne tikai kairinājumu un niezi, bet arī izsaukt nopietnus ādas iekaisumus.

Lāzerepilācijas metodes priekšrocība ir ne tikai tā, ka šīs procedūras rezultātā iespējams atbrīvoties no liekā apmatojuma uz ilgu laiku (vai pat visiem laikiem), bet arī atbrīvoties no ieaugušajiem matiņiem.

Varētu teikt, ka lāzerepilācija ir mūsdienīgākā un efektīvākā metode, kas palīdz atbrīvoties no nepatīkamajiem matiņiem. Tās darbības pamatā ir lāzera stari, kas nesāpīgi atbrīvo paduses no apmatojuma, nebojājot ādas virskārtu un neradot kairinājumus, kā tas var būt pie citiem epilācijas veidiem. Procedūras laikā lāzera stari iekļūst mata folikulā, iedarbojoties uz mata pigmentu melanīnu un radot mehānisku bojājumu, kā rezultātā apmatojums ar katru nākamo procedūru samazinās- matiņi kļūst smalkāki, gaišāki, kamēr izzūd pilnībā. Pēc katras procedūras matiņu skaits sarūk apmēram par ceturtdaļu vai piektdaļu.

Parasti padušu atbrīvošanai no matiņiem nepieciešamas aptuveni 4 līdz 5 procedūras. Starplaiks starp katru nākamo procedūru ir 1,5 līdz 2 mēneši, bet procedūras ilgums aizņem apmēram 10 līdz 15 minūtes.

Pēc procedūras ar lāzeru apstrādātajai ādas zonai var parādīties neliels apsārtums, kas izzūd pēc aptuveni 20 līdz 30 minūtēm, ilgākais pēc vienas diennakts; tas atkarīgs no katra pacienta ādas īpatnībām un jūtīguma pakāpes. Tomēr šajā gadījumā nekāda speciāla ārstēšana nav nepieciešama- ādas apsārtums pāriet pats no sevis. Vienīgais, ko var darīt, ja ir tāda vēlēšanās- apstrādāt apsārtušo ādas laukumu ar Panthenol vai Bepanthen krēmu, kas palīdzēs ādai ātrāk "nomierināties".

Nākamajās trīs dienās pēc lāzerepilācijas procedūras veikšanas nedrīkst lietot dezodorantus, iet pirtī vai peldēties baseinā, bet uz divām nedēļām būs jāaizmirst par solārija apmeklēšanu, kā arī jāsargā ar lāzeru apstrādātā vieta no tiešiem saules stariem.

Pirms procedūras veikšanas matiņi jānogriež vai jānoskuj; nekādā gadījumā tos nedrīkst izraut ar pinceti, vasku vai epilatoru, citādi lāzers tos vienkārši neuztvers.

Lāzerepilācijas metode nav piemērota gaišu un sirmu matiņu likvidācijai, nosauļotas ādas apstrādei, grūtniecēm, kā arī cilvēkiem ar akūtām ādas infekcijām, diabētu un ļaundabīgām saslimšanām.

Vēl tikai jāpiebilst, ka, par cik, lāzerepilācijas procedūra ir ļoti precīzs un smalks darbs, kam nepieciešamas specifiskas zināšanas, to labāk uzticēt profesionāļiem, kas garantē perfektu iznākumu.

epadomi.lv pēc savas pieredzes lāzerprocedūru veikšanai iesaka ''Lāzerplastikas klīniku'', kas ir pirmā savas nozares pārstāve Latvijā un sniedz patiešām kvalitatīvus medicīniskos un estētiskos pakalpojumus par saprātīgām cenām, izvirzot priekšplānā klientu veselību un skaistumu..

www.lazerplastikasklinika.lv
Rīga, Baznīcas iela 31, 3.stāvs.
Kontakttālrunis: +371 67 295 066
E-pasts: info@lazerplastikasklinika.lv

Konsultācijas saņemamas arī:
Liepājā, Aldaru ielā 20, 302. kab. Kontakttālrunis: +371 26 426 649
Daugavpilī, Cietokšņa 11/13. "Doktorāts". Kontakttālrunis: +371 67 295 066

     [+] [-]

, 2011-08-08 23:21, pirms 13 gadiem
Forši!

     [+] [-]

, 2011-08-08 23:25, pirms 13 gadiem
Iesaku!

     [+] [-]

, 2011-09-12 13:27, pirms 13 gadiem
Es arī saņēmu drosmi un aizgāju. Esmu sajūsmā - jau pēc pirmās procedūras sajutu atšķirību. Tiesa gan procedūras laikā ir nepatīkama sajūta - bet rezultāts ir tā vērts.