Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Vēlies biezus matus? Tavs sapnis var piepildīties

Mēs visas, protams, gribam, lai mūsu mati būtu veseli, biezi un gari. Taču tikai dažas no mums daba ir apveltījusi ar šādu matu rotu.

Kas atliek pārējām? Skatīties uz reklāmās attēloto skaistuļu matiem un, smagi nopūšoties, vēlēties: kaut arī man tādi būtu. Pēc tam, reklāmas iespaidā un cerībā iegūt superapjomīgus un zīdainus matus, skriet uz veikalu pēc kārtējā šampūna vai matu krāsas. Taču, ak vai, nav tāda šampūna, kurš reāli varētu padarīt mūsu matus apjomīgus uz visiem laikiem, un kur nu vēl biezus.

Taču neskumstiet! Patiesībā nav nemaz jāizdod kaudzi naudas, lai iegūtu skaistus matus. Pie kam - to var ikviena no mums, pateicoties līdzekļiem, kurus pamatoti var nosaukt par brīnumlīdzekļiem.

Jums tikai jāpagatavo maska, kas veicina jaunu veselu matu augšanu piedevām vēl iespējams ataudzēt matus galvas apgabalos, kuros veidojas plikgalvība.

Ņemiet pusglāzi kefīra, piesitiet vienu jēlu olu un pievienojiet vienu tējkaroti kakao pulvera. Visu rūpīgi izmaisiet un daļu no maisījuma uzklājiet uz matu saknēm. Ļaujiet nedaudz apžūt, tad uzsmērējiet vēl vienu daļu maisījuma pa virsu jau apžuvušajam. Tā ar četriem piegājieniem izsmērējiet visu. Pēc tam aptiniet galvu ar dvieli un turiet masku 20 - 25 min. Mazgāt ieteicams ar siltu ūdeni un bērnu šampūnu; skalot labāk ar nātru novārījumu.

Masku ieteicams lietot 2 - 3 reizes nedēļā 3 mēnešus pēc kārtas. Pēc šādas regulāras maskas lietošanas mati kļūs daudz biezāki. Tad varat uztaisīt pāris mēnešu pārtraukumu, kura laikā matiem var lietot kādas citas mazāk efektīvas maskas, kas domātas matu apjoma palielināšanai.

Vēl viena maska, kas ne tikai padara matus biezākus un apjomīgākus, bet arī nostiprina matu saknes:

Matu apjoms pēc šīs maskas lietošanas redzams ļoti ilgu laiku. Tātad - ņemiet 1 glāzi rupjās sāls, 1 glāzi medus un 1 glāzi konjaka. Visu sapildiet stikla burkā, kārtīgi sakratiet un aizvākojiet. Tad novietojiet burku tumšā vietā uz divām nedēļām. Pēc tam maska ir gatava lietošanai. Uzklājiet vienmērīgi to uz matu saknēm un galvu aptiniet ar dvieli. Maskas iedarbības laiks - viena stunda.

Galva pēc tam jāmazgā tikai ar siltu ūdeni, nelietojot šampūnu. Speciālisti pat iesaka lietot šo masku šampūna vietā vismaz atveseļošanās periodā. Šīs maskas iedarbība jūtama jau pēc divām nedēļām. Matu kļūst ne tikai vairāk , bet arī katrs mats iegūst lielāku apjomu. Lietojot regulāri šādu masku, rezultāts būs iespaidīgāks, nekā gaidījāt.

Ieskaties.Tas var noderēt!

Boriss Entrups ir Vācijā populārākais vizāžists un ekskluzīvais Maybelline modeļu grima mākslinieks. Kā skaistuma eksperts viņš sadarbojas ar daudziem starptautiskiem uzņēmumiem, gatavojot meitenes fotosesijām, TV šoviem un modes skatēm.
Viņa klienti ir arī prominentas personas, kurām viņš palīdz veidot vizuālo tēlu.
“Meikaps 10 minūtēs”, kas izdota Apgādā Zvaizgzne ABC, ir Borisa Entrupa trešā grāmata.

50 atšķirīgu grima modeļu tapšana ir izskaidrota soli pa solim, lai ikviena sieviete 10 minūtēs spētu izveidot sev piemērotu meikapu.

Grāmatā ir:

• detalizēta informācija par meikapa veidošanas galvenajiem paņēmieniem, produktiem un instrumentiem,
• Borisa Entrupa padomi, kā ar savu sejas tipu izskatīties vislabāk.