Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:417, Did:0, useCase: 3


Raidījuma "(Bez)maksas sports" otrā sezona - ilgāki, plašāki un dziļāki Latvijas sporta apskati

Redakcija
Redakcija

Profesionālais sports un nauda – divas lietas, kas soļo roku rokā un savijas arvien ciešāk. Sporta nauda, sporta politika, veselīgs dzīvesveids un jauniešu sports būs galvenās tēmas otrajā raidījuma “(Bez)maksas sports” sezonā. Aiz muguras raidījuma pirmā sezona, bet otrā cēliena pirmās divas epizodes jau nodotas skatītāju vērtēšanai un katra nākamā plānota reizi mēnesī.

Raidījumā "(Bez)maksas sports" tiks sīkāk apskatīta Latvijas un arī pasaules sporta nozares finansiālā puse, vērtējot to gan no pašu sportistu, gan klubu komandu, gan valsts organizāciju, gan skatītāju perspektīvas. Otrās sezonas raidījumi būs garāki un apjomīgāki gan ilguma, gan raidījuma viesu skaita ziņā, radot iespēju patiešām iedziļināties konkrētajās tēmās.

Pie apaļā galda “(Bez)maksas sports” ierastais vadītājs Jānis Celmiņš un viņa kolēģis Rolands Eliņš aicinās sporta funkcionārus, sportistus, trenerus, politiķus un jomas pārzinātājus, debatējot un diskutējot par sporta kā biznesu, sporta finansēšanu, prioritārajiem sporta veidiem, sponsoru atbalstu, vispārējo fizisko sagatavotību, sporta klubu finansiālo situāciju, sporta politiku Latvijā un jauniešu sportu.

Otrās sezonas pirmajā epizodē tika pētīta olimpisko spēļu finansiālā puse, SOK loma un iezīmēti šī notikuma potenciālā nākotne, savukārt otrajā epizodē par to, kas būs jaunajā Sporta likumā.

Raidījums būs pieejams ne tikai kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com, bet arī vietnē "YouTube", turklāt audio formātā būs klausāms arī populārākajās audio straumēšanas vietnēs.
TV4 kanālā un "YouTube" vietnē raidījums būs pieejams ar surdotulkojumu un subtitriem.

Raidījums tiek veidots ar Mediju atbalsta fonda ieguldījumu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par raidījuma saturu atbild TV4.

Ieskaties raidījuma otrajā sezonā te : https://ej.uz/49cp

Raidījumu zīmju valodā ar subtitriem skaties te: https://ej.uz/zjp2