Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:16, Did:0, useCase: 3


Ar ko īpašs Jaunavas dārzs? Astroloģija dārzā

Redakcija
Redakcija

Dārzniekiem - Jaunavām dārzs un katrs augs ir tāds kā bērns, mīļš tuvinieks, par kuru jārūpējas ik dienu, ik brīdi. Jaunavas gādīgās rokas un visu pamanošās acis nepalaidīs garām nevienu sīku izmaiņu savos bērnos- augos. Viss tiks novērtēts un izanalizēts. Tā kā Jaunavām patīk plānot jeb vispirms 7 reizes nomērīt, tad arī dārza iekārtošana nebūs spontāna un tūlītēja, bet labi pārdomāts, iepriekš izplānots process.

Ja spilgtā atmiņā būs iegūlies omītes un vectēva dārzs ar savām smaržām, ziedu krāsainību un sajūtām, tad to pašu Jaunava vēlēsies realizēt arī savā dzīvē. Jaunavas dārzam jābūt pārliecinošam un gruntīgam. Katram augam sava , pārdomāta vieta, jo Jaunavas nav tie dārznieki, kas rausta augus no vienas dobes uz otru. Ja rožu krūms šogad saziedējis konkrētā īpašuma nostūrī, domājams, ka tas priecēs visus vismaz tuvākos pārdesmit gadus tur nemainīgi.

No ziediem Jaunavām patīk peonijas, flokši, pīpenes, lilijas- pārsvarā liela auguma augi, kas rada tādu stabilu sajūtu dvēselēs. Dārzā būs svarīgas detaļas, sīkumi, ūdens tuvums. Nepieciešamība būs arī pēc romantiska stūrīša, tādas gruntīgas lapenes, kur omulīgi patērzēt , padomāt, iedzert tēju.

Jaunavas ir labi kolekcionāri. Veido paši savas augu kolekcijas. Jaunavu vidū ir daudz dārznieku- tas laikam zemes stihijas iespaidā, un selekcionāru, kas ar pacietību veido jaunus augu šķirnes.



Jaunavu mīluļi var būt tomāti un ābolu dažādās šķirnes. Tie Jaunavu dārzā jutīsieties kā mājās- omulīgi un stabili.
Tā kā Jaunavas ir tie, kas vairāk dod kā ņem ...arī savos dārzos tie labprāt uzņem viesus un dalās ar savām dārza bagātībām, padomiem, mainās ar augiem, dāvina tos.

Jaunavas ar lielu mīlestību rūpējas par savu zaļo oāzi, tāpēc rezultāts ir lielisks!

Šeit vieta atradīsies gan praktiska pielietojuma augiem, gan ziediem, kas vairāk gan domāti dvēseles harmonijai!



Rakstā izmantoti Ivetas Apškrūmas foto no Ilmāra Graudiņa (dzimis Jaunavas zodiaka zīmē) privātā Botāniskā dārza Grobiņā

Raksta autore: sertificēta astroloģe Ilze Reiha (Astrocentrs)

Lai pieteiktos personīgām konsultācijām pie Ilzes Reihas, zvaniet 22027839 .
Vairāk informācijas: Astrocentrs lapā

Videoprojekta 12 DĀRZU MAĢIJA 6. sērija "Jaunavas dārzs. Viesos pie Ilmāra Graudiņa Grobiņā"