Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Kāda ir ideāla sieviete?

Protams, mums visām gribas uzzināt, kāds vīriešu skatījumā ir sievietes ideāls un ko viņi - tie, kas no Marsa, par mums patiesībā domā, tāpēc pretējā dzimuma vidū par šo tēmu tika veikta aptauja.

Ņemot vērā to, ka vīrieši sevi uzskata par daudz racionālākām būtnēm kā sievietes, vairums no iztaujātajiem uzreiz atzina, ka ideālas sievietes neeksistē, un tālākās sarunās par šo provokatīvo tematu nemaz neiesaistījās. Atsaucīgāki bija neliela daļa to pretējā dzimuma pārstāvju, kurus mūsdienās nosacīti vēl var dēvēt par kaut nedaudz romantiķiem un sapņotājiem. Kā izrādās, par ideālu sievieti viņi uzskata tādu, kura pati zina savu vērtību un lieliski apzinās, kādas īpašības viņā vēlas saskatīt vīrieši.

Un tātad, ideāla sieviete:

-Nekad atklāti necentīsies parādīt, ka viņa grib valdīt pār vīrieti un palikt viņu ‘’zem tupeles’’. Ja tas vispār notiks, tad nemanāmi, šarmanti un gudri.

-Vienmēr būs nedaudz kaprīza un liks sev izdabāt. Nav tiesa, ka vīriešiem tīkamākas ir bezierunu pelēkās peles, kā izrādās, mīlīgas kaķenītes ar asiem nagiem viņiem patīk labāk.

-Ir gatava mainīties un piemēroties vīriešu vajadzībām un vēlmēm. Nu, ko te piebilst, jau diženais Šekspīrs ir teicis, ka visa pasaule ir teātris un katra sieviete – aktrise.

-Ir seksuāli atraisīta un nav aizspriedumaina. Laiki, kad mūsu zemē nebija seksa, pieder divdesmit piecus gadus senai pagātnei, bez tam arī mēs, sievietes, no dzīves un attiecībām gaidām daudz prieka, vai ne?

-Prot koķetēt un ik pa brīdim pilnveido vīriešu savaldzināšanas iemaņas. Taču – adresētas tikai vienam, konkrētam eksemplāram.

Jāteic, ka domas par to, kādām rakstura īpašībām jāpiemīt ideālai sievietei, precēto un neprecēto vīriešu vidū bija nedaudz atšķirīgas. Pirmie retāk pieminēja vizuālo pievilcību, par prioritātēm izceļot sievietes čaklumu, saimnieciskumu, sirdsgudrību, maigumu un iejūtību, izprotot viņu problēmas.

Neprecētie vīrieši atzina, ka sievietes ideāls viņu izpratnē saistās ar skaistumu, sievišķību, intelektu, spilgtu individualitāti, kā arī spēju pārsteigt un iepriecināt.

Ja raugāmies no filozofiskā viedokļa, tad ideāls cilvēks - gan vīrietis, gan sieviete, vispirmām kārtām ir tāds, kas nemitīgi atrodas fiziskās un garīgās attīstības un pilnveidošanās ceļā.

Lai nu būtu kā būdams, galvenais – mīlēsim sevi pašas, un tad arī citi mūs mīlēs, un, ja jau tas nav noticis, tad agri vai vēlu katra kādam noteikti liksimies pati skaistākā un pievilcīgākā ideālā sieviete. Pat neraugoties uz mūsu sīkajiem trūkumiem un nepilnībām.

     [+] [-]

, 2011-02-16 22:11, pirms 13 gadiem
Nav ideālu cilvēku, ne sieviešu, ne vīriešu.

     [+] [-]

, 2011-02-16 22:25, pirms 13 gadiem
viena tāda otra citāda

     [+] [-]

, 2011-02-16 22:30, pirms 13 gadiem
Nu paldies! Tagad būsim zināt.

     [+] [-]

, 2011-02-28 12:40, pirms 13 gadiem
Ideālu sieviešu nav.

     [+] [-]

, 2011-05-13 19:06, pirms 13 gadiem
ES esmu ideāla.Ideālu vīriešu nav!

     [+] [-]

, 2011-06-14 15:50, pirms 13 gadiem
Protam, ka ideālu nepastāv, bet tādēļ jau var darīt visu iespējamo, lai savai otrajai pusītei būtu ideāls, vai vismaz tuvu tam