Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Kā izskaitļot vai vīram ir mīļākā

Kāds gan mums, sievietēm, tas liktenis- gaidīt princi atjājam baltā zirgā, bet iemīlēties kaut kādā (kāds nu pagadās) parastā vīrietī, lai pēc tam varonīgi ciestu. Bet ciešanas vīrieši mums prot sagādāt visdažādākās un milzīgos apjomos. Un, starp citu, astoņi no desmit vīriešiem atzīstas, ka viņiem ir mīļākā.

Sākumam padomājiet, vai esat gatava savu pētījumu un izsekojumu rezultātam,- gadījumā, ja krāpšana apstiprināsies, jums ar to būs jāsadzīvo visu mūžu. Varbūt tomēr labāk neko nezināt? Nebūs ne sāpju, ne apvainojuma sajūtas, bet savas aizdomas vienmēr var norakstīt uz nogurumu, pēcdzemdību psihozi vai iedzimtu neuzticību.

Vēl joprojām gribat zināt, vai vīrs jūs krāpj? Tādā gadījumā sagatavojaties darbam un nelieciet manīt, ka jums ir jel kāda interese par to, kur viņš klīst līdz pusnaktij un kādā komandējumā viņu sūta.

Krāpniekus agri vai vēlu nodod mēle. Vienkārši klausieties. Varbūt viņš jūs nosauks svešā vārdā, vai arī kādā mīļvārdiņā, kuru agrāk nav lietojis, bet varbūt kaut ko interesantu pastāstīs miegā. Ja viņa leksikā parādās sveši izteicieni, tas var būt trauksmes signāls.

Pievērsiet uzmanību viņa interesēm. Ja jūsu, pirms tam dzīvniekus neieredzošais vīrs, pēkšņi sataisās doties uz kaķu izstādi- tas ir drošs signāls, ka kaut kas nav kārtībā. Iespējams, ka pēkšņo interesi interesi par mūsu mazajiem draugiem viņā izraisījusi kāda divkājaina būtne.

Viņš līdz vēlam vakaram aizkavējas darbā, bet par darbu runā nelabprāt? Viņš kļuvis aizmāršīgs, bieži kaut kur aizklīst domās un vairs neatceras, kuru bērnudārzu apmeklē jūsu bērns? Tas ir nelāgi. Iespējams, ka pret mīļāko viņam ir diezgan nopietnas jūtas un viņu attiecības var ieilgt.

Bet varbūt viņš pēkšņi sācis interesēties par medicīnu- sācis skatīties seriālus par mediķiem?
Vai tik viņam nav uzradusies kāda garkājaina medmāsiņa, kas ar viņa ārstēšanu nodarbojas savā dzīves vietā?

Ja esat ievērojusi kādas no augstāk minētajām izpausmēm, jūsu darbības plāns ir sekojošs:

1. Naudas vai dokumentu maks

Jā, jā, nāksies to pārskatīt- ja nu tur kāds prezervatīvs paslēpies vai aizdomīga vizītkarte ielikta? Dažreiz pat maza papīra lapiņa, uz kuras ātrumā uzšņāpts telefona numurs, var palīdzēt atmaskot neceļos aizklīdušo vīru.

2. Telefons

Vai brīžos, kad jūsu vīram kāds zvana, viņš aiziet uz citu istabu vai ieslēdzas vannasistabā? Varbūt viņa mobilais ir uzlikts uz vibrozvanu un viņš to vienmēr tura tuvumā, it kā gaidītu kādu zvanu?
Ne man jūs mācīt, kur jāmeklē fotogrāfijas, īsziņas vai telefona kontaktu sarakstus. Paanalizējiet telefona saturu un izrakstiet dažus telefona numurus (jā tie jums šķiet aizdomīgi). Nemeklējiet kontaktos vārdu "mīļākā"- kā likums, sāncenses slēpjas zem visparastākajiem un nevainīgākajiem ierakstiem, tādiem kā "daktere", "meistars" utt.

3. Apakšveļa

Ja jūsu vīrs ilgi rokas pa skapi, izvēloties un meklējot pašu jaunāko un labāko apakšveļu- ir vērts aizdomāties. Pamēģiniet iedot viņam zeķes ar mazītiņu caurumiņu un pavērojiet reakciju. Ja, kā agrāk, viņš zeķes uzvilks kājās,- viss kārtībā, bet, ja nē- lieta nopietna.

4. Alkohols

Iepriekš nedzērājs, tagad jūsu vīrs sācis nākt mājās viegli iereibis? Bet, arbūt viņš pārnācis mājās, tūlīt par raujas uz vannasistabu mazgāties, vai sācis pārspīlēti daudz lietot odekolonus un losjonus pēc skūšanās? Iespējams, to viņš dara drosmei un lai nomaskētu svešas sievietes smaržu.

5. Apģērbs

Rūpīgi izpētiet paģērba piedurknes un apkaklīti. Noteikti arī pavērojiet, kā izskatās viņa apģērbs, pārnākot mājās. Varbūt rāvējslēdzējs ir vaļā, zeķes vai apakšbikses uzvilktas uz kreiso pusi, šķībi aizpogāts krekls...? Tie jau ir nopietni lietišķie pierādījumi.

6. Dators

Sociālie tīkli, pasts, iepazīšanās lapas- to visu nepieciešams kontrolēt.. Pievēsiet uzmanību visam, ko tu redzat.

Bet vispār, padomājiet vēlreiz, vai tas viss ir tā vērts. Varbūt labāk aiziet uz frizētavu vai kādu veikalu- ja jūs nemīlēsiet sevi, diez vai kāds cits jūs mīlēs.

Lai jums veicas!

     [+] [-]

, 2013-09-21 00:10, pirms 11 gadiem
Ja godīgi, tas ir pretīgi. Un ko šāda kontrole dos? Kā mana vecmāmiņa teica - mirējs un gājējs tik un tā aizies. Bet bojāt sev nervus un meklēt pa kabatām, blociņos, telefonos, apģērbā visādus sīkus pierādījumus? Zemiski un pretīgi.