Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Kā kļūt par neatvairāmu sievieti? Kas liek vīrietim iemīlēties uz mūžu?

Nicol
Nicol

Vīrieši, kā arī sievietes, atrodas „savas īstās” pusītes meklējumos, kurai var uzticēties pilnīgi visā, ar kuru var būt tādam, kāds esi. Un ar tādu sievieti vīrietis vienmēr paliks kopā tāpēc, ka ar viņu jutīsies labi. Jebkuram taču ir svarīgi justies labi attiecībās ar pretējo dzimumu.
Ir sievietes, kurās vīrieši iemīlas bez prāta un visu mūžu izjūt pret viņām īstu mīlestību. Šīs dāmas nav nekādas supermodeles, un ne ar ko nav pārākas par citām sievietēm. Viņas vienkārši zina, kā iekarot vīrieša sirdi, likt iemīlēties tā, lai viņš „nensvīstu” pēc dažiem mēnešiem. Kā viņas to dara? Un kas tas par brīnumaino eliksīru, ar ko viņas apbur vīriešus?

Izrādās, ka Jūsu raksturs nosaka visu.

Vai zināt, ko vīrieši vēlas redzēt savā sievietē visvairāk? Kādas īpašības liek stipro dzimumu iemīlēties, neatkarīgi no vīrieša izcelsmes un sociālā statusa? Varbūt Jūs domājāt, ka jāprot kādas īpašas tehnikas seksā? Vai, ka Jums jāzina no galvas visa Kamasutra? Vai Jums jādara viss, lai vīrietis justos labi? Vai otrādi - Jums jāuzvedas atturīgi un nepieejami, lai iekvēlinātu vīrieti? Vai Jums obligāti jāprot lieliski gatavot, kārtot istabas, gludināt kreklus?

Sieviešu vidē klīst daudz dažādu baumu par to , ko vīrieši no viņām vēlas, bet vairākums no tām pat neatbilst īstenībai.

Daudzas sievietes iegulda daudz laika un neskaitāmas pūles savās attiecībās. Viņas burtiski ziedo sevi, patērē daudz enerģijas un darba sava partnera dēļ. Un pēc tam brīnās, kāpēc viņu darbs un centība netiek atalgota, kāpēc viņām neizrāda gaidīto mīlestību un cieņu. Bet attiecības nav darbs ofisā, kur ir jāpierāda savas spējas un talanti. Pastāvīgi izdabājot un pielāgojoties vīrietim, Jūs nenopelnīsiet viņa mīlestību.

Džordž Bernard Šou teicis, ka ja Tu pastāvīgi upurējies to dēļ, kurus mīli, tad viss beigsies ar to, ka Tu ienīdīsi tos, kuru dēļ upurējies.

Zinot, kādas tieši īpašības burtiski magnētiski darbojas uz vīriešiem, Jūs varēsiet prasmīgi pielietot savas stiprās puses, un vīrieši uztvers Jūs kā īpašu un „savu sapņu sievieti”. Tieši to arī meklē vairākums vīriešu – viņi vēlas būt kopā ar neatvairāmo sievieti, kura atšķiras no visām pārējām.

Iemesls tam, kas liek vīriešiem iemīlēties, īstenībā ir viens:
Vīrietis mīl sievieti nevis par to, ko viņa dara, viņš mīl viņu par to, kas viņa ir.
Svarīgi, lai vīrietis mīlētu Jūs par to, kas Jūs esat!

Kas tieši vīriešiem liekas pievilcīgs? Kādas īpašības spēj izkausēt stiprā dzimuma sirdi? Un ne tikai uz īsu brīdi, bet uz mūžu? rējais izskats? Krūšu apkārtmērs? Figūra? Dabiski, pirmais iespaids nosaka, vai vīrietis ieinteresēsies par Jums vispār. Tomēr tas ir tikai ārējais izskats un to Jūs varat viegli ietekmēt, uzlabojot dažas detaļas. Ilgstošās attiecībās vīrietim ir vajadzīgs daudz vairāk, nekā Jūsu fiziskie dati.

Par spīti viedoklim, kas joprojām eksistē pasaulē, vīriešiem tomēr ir svarīgas sieviešu rakstura īpašības.

Sievietes raksturs nosaka, vai vīrietis iemīlēsies viņā bez prāta un uz mūžu, vai jau pēc pāris mēnešiem zaudēs interesi. Fiziskā pievilcība rada pirmo interesi, bet ir nepieciešams kas vairāk, nekā pievilcīgs izskats, lai saistītu vīrieti dziļakā emocionālajā līmenī. Un taisni pretēji - pēc gadiem izskatam vairs nav nozīmes, jo uz ilgāku laiku vīrieši iemīlas raksturā. Tikai sievietes raksturs gadiem var sajūsmināt vīrieti, rosināt dzīļu mīlestību, cieņu un uzmanību.

Atbilde uz jautājumu – kādas tad īpašības un „iekšējās vērtības” vīrieši uzskata par mīlestības cienīgām, un kāds tieši daiļās dāmas raksturs liek vīriešu sirdīm pukstēt ātrāk, - tiks atklāts nākošajā rakstā.

     [+] [-]

, 2010-10-16 18:34, pirms 14 gadiem
Taisnība pilnīgi viss. Es vienmēr mēģināju pielāgoties, nekad nedomāju par sevi un rezultātā esmu viena. Mani gan nepameta, aizgāju pati, taču aizgāju tāpēc, ka mani pārstāja cienīt...uzskatīja, ka esmu domāta, lai izpildītu katru viņa iegribu un samierinātos ar pilnīgi visu.

     [+] [-]

, 2010-10-16 19:01, pirms 14 gadiem
Gribu nākošo rakstu par vajadzīgajām īpašībām

     [+] [-]

, 2010-10-16 19:32, pirms 14 gadiem
Man nav problēmu ar vīriešiem, varu vēl citas pamācīt.

     [+] [-]

, 2010-10-16 19:47, pirms 14 gadiem
Rū rakstīja: Man nav problēmu ar vīriešiem, varu vēl citas pamācīt.
nu, nu?

     [+] [-]

, 2010-10-17 00:49, pirms 14 gadiem
Kur tad nu palika lielā mācītāja?

     [+] [-]

, 2010-10-19 22:13, pirms 14 gadiem
Debess, tu vari...

     [+] [-]

, 2010-10-20 00:26, pirms 14 gadiem
ylo rakstīja: Debess, tu vari...
Un tu pati arī vari.

     [+] [-]

, 2010-10-20 18:55, pirms 14 gadiem
Bāccc!!! KAD būs nākamais rakstsa?! Nejauši šeit ieklīdu, baidos palaist garām ...

     [+] [-]

, 2011-06-23 11:48, pirms 13 gadiem
Tatad kur ir nakamais raksts?

     [+] [-]

, 2011-11-05 20:44, pirms 13 gadiem
man loti patiik viiriesh bet negribu vinus redzeet

     [+] [-]

, 2012-10-19 22:19, pirms 12 gadiem
Akd kads murgs.
jabut saprotošam sievetem,kas mīl neviss gaida kad jus mīles.
bet art savu raksturu un uzskatiem un viss bus čotka.:d