Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Kā noteikt, ka vīrietis nevēlas sevi emocionāli atklāt?

Attiecībās var iestāties stāvoklis, kad sieviete sniedz patnerim visu iespējamo atbalstu un dara visu, lai būtu pacietīga, savukārt viņš pats droši virza savu atklāšanās procesu, taču diemžēl reizēm var būt arī tāds brīdis, kad nākas atzīt, ka partneris gluži vienkārši nemainās neatkarīgi no tā, cik ļoti viņam vēlas palīdzēt un cik labi to dara.

Protams vairums vīriešu laiku pa laikam veic kādu no sarakstā minētajām darbībām, taču, ja tās noris pārāk bieži, labāk to ņemt vērā. Sieviete nespēj savam partnerim palīdzēt, ja:

1) Viņa labā tiek darīts vairāk, nekā viņš to dara pats savā labā.

2) Viņa attieksme pret dzīvi ir negatīva un bezcerīga.

3) Viņš savās problēmās vienmēr vaino citus un izvairā uzņemties atbildību par savu stāvokli.

4) Viņam piemīt destruktīvi ieradumi, kurus viņš atsakās atzīt un pārvarēt, piemēram, narkotikas, alkohols, pārēšanās vai azarta spēles.

5) Viņam ir hroniska nepieciešamība pēc kontroles, līdz ar to viss izvēršas par nepārtrauktiem strīdiem.

6) Viņā ir daudz vainas izjūtas un maz pašcieņas sakarā ar dažādiem negadījumiem pagātnē, piemēram, ja viņš ir pametis sievu un bērnus, ko nespēj sev piedot vai vairākus gadus nav runājis ar savu tēvu.

7) Viņš savu izturēšanos attaisno ar izteicienu: "Tāds nu es esmu."

8) Viņš izvairās meklēt palīdzību gan pats sev, gan attiecībām.

9) Viņš ir teicis, ka nevēlas atklāties.

Reizēm vīrietim viņa centienos atklāt sevi ir nepieciešama sievietes palīdzība, taču neatkarīgi no tā, cik ļoti sieviete vīrieti mīl, viņa nespēj emociāli atklāties viņa vietā. Mēģinājums piekļūt mīļotajam vīrietim, kurš pats nevēlas nojaukt visas emocionālās barjeras un ielaist savā sirdī, sagādā tikai lielu vilšanos, taču, ja sieviete ir atradusi vīrieti, kurš pats uzsācis ceļu, lai kļūtu par būtni, kas mīl un sniedz, attiecības no divu spēku cīņas pārtaps mīlas pilnā sadarbībā. Galu galā gan vīrieši, gan sievietes vēlas vienu un to pašu- justies noderīgi, apmierināti ar sevi un mīlēti.

     [+] [-]

, 2011-09-11 14:37, pirms 13 gadiem
tas ir viriesa iedomas , vainigas ir vinu mammas --- audzinasana- idalize virieti-zenu-pusaudzi un iznakums ir 0 vertiba , ieskatieties vispirms viriesa mates -dela atieksme un problama risinata ,jums dota iespeja kadu laika spridi izdibinat viriesa atieksmi pret sievieti jo vina atieksme ir ielikta pret mati-sieviti un parejas lai mokas ,ir loti daudz veidi ko mate jaunietim-virietim nav iemacijusi un tad ir,,virietis nevelas sevi emocionali atklat,,bedigs sakums un beigas vel bedigakas.

     [+] [-]

, 2011-09-11 16:11, pirms 13 gadiem
Iespļauj vecim dvēselē un tad gaidi,lai viņš atveras,murgs kaut kāds! Saprotams,ka daudzām citām ar to nav nekāda sakara,bet ticības taču vairs nav,varbūt atkārto kāda! Tātad esam tādi paši,tikai piesardzīgi.

     [+] [-]

, 2011-09-12 09:54, pirms 13 gadiem
Tas nav tikai viriesiem, ari sievietem, ja iesp;auj dvesele, negribas vairs nevienam ticet.

     [+] [-]

, 2011-09-13 02:34, pirms 13 gadiem
laba daudz nevajag