Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Tikai sievietēm - padomi iekārojamām iekarotājām

Ja vēl nav satikts Īstais, kuru iedomājoties vien, ļimst kājas, asinis deniņos iepulsē straujāk un vēdera lejaspusē nodevīgi sāk virpuļot tauriņi, tad laiks starp Ziemassvētkiem un Valentīna dienu ir pats piemērotākais, lai dotos uz liktenīgo randiņu. Pirms izejam no mājas, uzspodrinām dažas ābeces patiesības!

1. Ietonē košas, sarkanas lūpas!

Lai nu būtu kā būdams, tā muļķe statistika joprojām apgalvo, ka uz 90% vīriešu vislielāko iespaidu atstāj tieši sarkanas, kārdinoši krāsotas lūpas, bez tam ir pierādīts, ka šī krāsa piestāv jebkura matu toņa īpašniecei, darot seksīgāku un dzīvāku pat nogurušu seju. Atliek vien atrast savējo toņa niansi un piedevām neaizmirst par valdzinoši miklu lūpu spīdumu.

2. Kleita, kleita un vēlreiz kleita!

Lai arī ikdienā esi sportiskā vai lietišķā stila piekritēja, uz nozīmīgu, nedaudz romantisku randiņu dodoties, tieši šis apģērbs būs vispiemērotākais. Ne pārāk apspīlēta un ne pārāk brīva, vēlams ar nelielu dekoltē vai šķēlumu, piesedzot un ne pārlieku atklājot, tā vērtīs tevi noslēpumainā un iekārojamā būtnē. Atceries, ka tas, kas mazliet aizsegts vai tikai nedaudz redzams, kārdina vairāk nekā klajš, izaicinošs kailums.

3. Nepārvērties par Ziemassvētku eglīti – svētki jau ir garām!

Neraugoties uz to, ka šobrīd modē ir masīva bižutērija, pārāk daudz neīstu grabuļu liks tev izskatīties lēti, tāpēc labāk iztiec ar nelielu, smalku ķēdīti, bez tam īpašām ''šikam'' to var aplikt arī ap potīti.

4. Iesmaržojies!

Slavenā modes māksliniece Sonja Rikeila apgalvoja, ka ‘’smarža runā klusējot’’, tāpēc izmanto pavedinošus aromātus, iesmaržojot tās vietas, kur pulsē asinis – deniņus, skaustu, kā arī vietas, kur mēra pulsu - elkoņu locītavas, arī ceļgalu iekšpuses. Un nepārcenties, jo iesmaržoties nenozīmē peldēties smaržā.

5. Uzvelc kurpes ar augstiem papēžiem!

Papēdīšu klaudzieni ir patīkami katram vīrietim, turklāt tā visas sievietes izskatās slaidākas. Tomēr nevajag pārspīlēt - ja neproti staigāt uz augstiem papēžiem, tad labāk no to pārmērības atteikties, jo citādi satraukumā var sanākt pavisam greizi.

6. Ieveido frizūru!

Tai ir jābūt pēc iespējas dabiskākai, jo uzcakota, salakota un saželejota '' torte uz galvas'' atbaidīs jebkuru vīrieti. Ja gribi būt romantiska, tad piemēroti ir viļņaini mati, jo sprogas vienmēr izskatās pavedinoši...

7. Neaizmirsti dekoratīvo kosmētiku!

Tavam ''kaujas krāsojumam'' vajadzētu būt saskaņotam ar tērpu, frizūru, aksesuāriem un kopējo stilu. Bet tu taču neesi indiāņu virsaitis...Jo mazāk kosmētikas izmantosi, jo dabiskāka un jaunāka izskatīsies. Mākslīgajā apgaismojumā visas krāsas kļūst bālākas, tādēļ vakara krāsojumam izvēlies vēsās, piemēram, zilo, nevis siltās - bēšo un brūno krāsu. Ja vairs neesi ''pirmā svaiguma'' meitene, tad izvairies no perlamutra kosmētikas, jo tā izceļ krunciņas un ādas efektus.

8. Izmanto pretsviedru līdzekli!

Emocijas veicina svīšanu. Lai uz apģērba neveidotos traipi, izmanto bezsmaržas pretsviedru līdzekli, piemēram, želeju.

9. Atbrīvojies no liekā apmatojuma!

Ak, jā, arī par to ir jāpiedomā...Ja tas nav izdarīts iepriekš, tad tieši pirms tikšanās izmanto avārijas metodi. Nedz elektriskā, nedz ķīmiskā metode neder, jo var rasties nevajadzīgi ādas kairinājums. Matiņus nodzen ar parasto skuvekli, pēc tam neaizmirstot uzklāt mitrinošu balzāmu.

10. Apēd gabaliņu šokolādes!

Zinātnieki apgalvo, ka jebkura šokolāde, gan piena, gan rūgtā, uzlabo noskaņojumu un pastiprina vēlmi pēc piedzīvojumiem...

     [+] [-]

, 2011-01-10 09:52, pirms 13 gadiem
un galvenais meitenes , esat dabiskas ! esat orginalas un ticat man ,puisi to novertes ! tada ka tu nav neviena !!!

     [+] [-]

, 2011-01-22 11:40, pirms 13 gadiem
Piekrītu sandai. Man nekad nav trūcis vīriešu uzmanības, jo nekad no sevis neko netēloju, vienmēr esmu bijusi tāda kā esmu.

     [+] [-]

, 2011-01-22 13:09, pirms 13 gadiem
tādas ir sievietes

     [+] [-]

, 2011-01-25 16:59, pirms 13 gadiem
Vai var ticēt tām jūtām, kas saka ka tā ir mīlestība?