Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Padomi sievietēm, kuras nevēlas palikt vientuļas

Padomi sievietēm, kuras nevēlas palikt vientuļas
Foto: Mārcis Apškrūms

Divi cilvēki apglabāja savu mīlestību.
Viņa raudāja, viņš skumīgi klusēja.
Abi uzbēra zārkam 3 smilšu saujas, aizbēra kapu, uzlika krustu un ziedus, aizdedza sveces.
Kad abi gatavojās doties prom, mīlestība piecēlās no kapa un aizkaitināta iesaucās:
- Ko jūs izdarījāt? Es taču esmu dzīva!

Gandrīz ikkatra sieviete kādreiz vēlas apprecēties un izvedot savu ģimeni. Citas šo brīnišķīgo dienu sagaida ātrāk, citas vēlāk, taču diemžēl vairums pāru piedzīvo šķiršanos pat nenodzīvojuši līdz laulībām. Ja mīlestība ir apdzisusi, tad atjaunot attiecības ir gandrīz neiespējami, taču, ja kāda oglīte abos partneros vēl kvēlo, mīlestības liesmu var mēģināt atjaunot.
Daļa sieviešu, iespējams, uzskatīs, ka vīrieši, ar kuriem var doties pie altāra, ir jau aizņemti vai iebildīs, ka vienas jūtas labāk, jo vīrieši tām sagādājot tikai galvassāpes. Protams, ka ir arī tādi vīrieši, kam viena no galvenajām dzīves sastāvdaļām nebūs ģimene, taču, iespējams, ka sievietes kļūst tik emancipētas tieši tādēļ, ka nav sagaidījušas savu precinieku. Ir vairāki iemesli, kādēļ dažas sievietes paliek vientuļas.
Bieži vien vientulības iemesls meklējams jau bērnībā. Meitene, kas augusi bez tēva, parasti arī attiecībās ar vīriešiem saskaras ar grūtībām, tādēļ vientuļās mātes ģimenes modelis, kurās neietilpst vīrietis, nav labākais viņas bērniem.

Noderīgi ieteikumi, lai attiecības nepiedzīvotu krīzes situāciju:

1) Apslāpējiet dzēlīgās domas, kas citādi pārvērtīsies vārdos, vārdi izraisīs dusmas, savukārt dusmas novedīs līdz nesaskaņām. Maigu sievietes attieksmi novērtēs un atbildēs ar to pašu daudzi vīrieši.

2) Pirms ko prasīt vai pārmest vīrietim, sarunu labāk iesākt par sevi, piemēram, sakot, ka jūs tā nespētu rīkoties, jo tas jums nebūtu pieņemami.

3) Attiecību rutīna tik viegli nepiemeklēs, ja vīrietis baidīsies jūs pazaudēt. Ne jau velti pastāv teiciens, ka sievietes mēdz būt viltīgas.

4) Neuzskaitiet vīrietim viņa mīnusus, bet biežāk viņu paslavējiet un tas noteikti attaisnosies.

5) Nepieļaujiet kristies savai pašapziņai - tas parasti ietekmē arī attiecības, centieties sevī vairāk pamanīt pozitīvās lietas.

6) Attiecībās ar vīrieti ļoti svarīgi ir tas, kā jūs pati sevi pasniedzat, jāatsakās no kompleksiem, kas attiecas gan uz ārējo izskatu, gan prātu, kā arī karjeru.

7) Ja vēlaties iekarot vīrieša uzmanību, biežāk smaidiet, runājiet par tēmu, kas interesē sarunu biedru, un mācieties strīdā ar vīrieti dažreiz viņam piekāpties.

8) Partneri var meklēt caur dažādiem iepazīšanās ceļiem. Var izmantot arī iepazīšanās sludinājumus, galvenais ir sekot apziņai, kā starp visiem atpazīt īsto vīrieti.

     [+] [-]

, 2010-11-03 17:50, pirms 14 gadiem
Piekrītu, ka partneri vajag meklēt, nevis iet ikdienas rutīnā un brīnīties, kapēc neviens neklauvē pie durvīm. Jārīkojas pašai, tad viss izdosies Vēlu veiksmi visām skaistajām un pagaidām brīvajām meitenēm.

     [+] [-]

, 2010-11-06 12:42, pirms 14 gadiem
Fufelis.
iriesi beg no tada "izbadejusa" skatiena, no tadam, kuram uz pieres rakstits - meklejas.

rakstu ar tadu virsrakstu butu rakstijusi pilnigi citadak.

TE vieta butu virsraksts "ka neuzkrist uz nerva jau dabutam virietim".
Padomus sievietem, kuras nevelas palikt vientulas te redzeju tikai pedeja punkta. Un ari, manuprat, sudigs.

     [+] [-]

, 2010-11-07 10:39, pirms 14 gadiem
Nea, kā neuzkrist uz nerva jau dabūtam vīrietim, lai pēc tam nesekotu šķiršanās un sievete nepaliktu vientuļa - vai tas nav par vienu un to pašu?

     [+] [-]

, 2011-02-08 13:40, pirms 13 gadiem
Tam visam ir iets cauri.