Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Izvēlies ideālo dāvanu internetā!

Redakcija
Redakcija

Dāvanas un citu iepriecināšana nav aktuāla tikai Ziemassvētkos vai dzimšanas dienās. Svētki var būt katru dienu un kādēļ gan sev tuvos cilvēkus neiepriecināt ar kādu jauku pārsteigumu biežāk kā divas reizes gadā? Davanuserviss.lv ir labākais palīgs, kas steigs palīgā reizēs, kad gribas kādam kaut ko uzdāvināt, bet nav īsti skaidrs ko tieši.

Dāvanu serviss ir viens no lielākajiem tiešsaistes dāvanu veikaliem Latvijā un palīdzēs pat tajās reizēs, kad šķiet, esat nonācis bezizejā. Plašais dāvanu klāsts ir sadalīts dažādās kategorijās, lai būtu vieglāk izvēlēties gan vadoties pēc tā, kas ir dāvanas saņēmējs, gan pēc tā, kādi svētki ir gaidāmi. Piedāvājumā ir gana liels klāsts dāvanu, lai varētu piemērotu atrast jebkurai gaumei.

Kā neapjukt plašajā piedāvājumā?

Dāvanu serviss mājas lapā piedāvātais dāvanu klāsts ir tiešām iespaidīgs. Sākot no dažādiem tematiskiem pasākumiem un beidzot par lidojumu ar gaisa balonu.

Visas dāvanas ir iedalītas sešās kategorijās – sievietēm, vīriešiem, bērniem, dāvanas pārim, ģimenei un pat biznesa dāvanas. Dāvanas iespējams izvēlēties arī pēc svētku tematikas. Kategorijās varam atrast visu – sākot ar vecmeitu ballītēm un Līgo, un beidzot ar lielo jubileju dāvanām un pat kāzām. Skaidrs, ka piemērotu risinājumu savām vajadzībām atradīs ik viens interesents.

Daudzi dāvanu piedāvājumi priecēs ar savām ievērojamajām atlaidēm, kas liks apsvērt domu apdāvināt pašam sevi. Virtuālās dāvanu kartes ir derīgas trīs gadus no to iegādes brīža, turklāt, ņemot vērā to, ka uzņēmums ir starptautisks, ir iespējams iegādāties atpūtas un piedzīvojumu iespējas arī citās valstīs. Visas dāvanu kartes tiek nosūtītas elektroniski uz norādīto e-pasta adresi.

Kas ir davanuserviss.lv?

Dāvanu serviss ir starptautisks uzņēmums, kas pie klientiem devās tālajā 2008. gadā. 15 gadu laikā tas ir kļuvis par vienu no vadošajiem tiešsaistes dāvanu karšu pārdevējiem, kas ik gadu iepriecina tūkstošiem cilvēku.

Piedāvājumu un dāvanu klāsts tiek nemitīgi papildināts, lai saviem klientiem sniegtu vislabāko pieredzi un pozitīvas emocijas. Atpūta SPA, eklēru cepšanas meistarklase vai lidojums ar deltaplānu – viss ir iespējams!

Labākos piedāvājumus atradīsiet www.davanuserviss.lv. Turpat ir arī idejas apsveikumiem un citi noderīgi ieteikumi svētku sajūtas uzburšanai.

     [+] [-]

, 2023-02-08 18:27, pirms gada
lieliska informācija. Starp citu, nesen nolēmu uzdāvināt vīram un nopirku internetā ... Ģipškartons https://www.bazaars.lv/ ... lai viņš varētu pabeigt remontu mūsu guļamistabā