Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Praktiskā astroloģija visam gadam

Redakcija
Redakcija

Straujiem soļiem tuvojas gada nogale, un klāt ir žurnālu abonēšanas laiks. Šī gada garumā redakcija vairākkārt saņēma zvanus un e-pasta vēstules no cilvēkiem, kas kādu iemeslu dēļ nebija paguvuši nopirkt kārtējo «Praktiskās Astroloģijas» numuru. Ja redakcijā bija kāds lieks eksemplārs, tad izpalīdzējām, bet ar žurnāliem ir tāpat kā ar laikrakstiem: kas novecojis, tas tiek izņemts no tirdzniecības un dots otrreizējai pārstrādei. Vienīgā iespēja – iepriekšējo mēnešu vai gadu izdevumus palasīt bibliotēkā. Pilnīgi visās to nav, bet daudzās ir. Lai nesagādātu sev kreņķus un neērtības, iesakām «Praktisko Astroloģiju» abonēt. To var izdarīt «Latvijas pastā», abonēšanas centrā «Diena» un «Mediju namā». Turklāt gada abonentiem – draudzīgāka un pievilcīgāka cena plus reizē ar janvāra numuru dāvanā gadumijas speciālizlaidums ar nākamā gada prognozēm visām zodiaka zīmēm, valstiski svarīgiem notikumiem, austrumnieku jaunā gada sagaidīšanas tradīcijām un citām interesantām lietām. Arī nākamgad būsim aizraujoši un daudzkrāsaini.

Droši vien esat pamanījuši, ka «Praktiskās Astroloģijas» piedāvātais tēmu loks arvien paplašinās. Jo astroloģija ir visur. Tā sasaistās ar krāsu terapiju, likteņa zīmēm plaukstā jeb hidroloģiju, ar harmonisku telpu iekārtojumu, taro kārtīm un tādām eksaktām zinībām kā, piemēram, matemātika. Par abām pēdējām tēmām lasiet šajā žurnālā. Brīnišķīga intervija ar taroloģi Olgu Stepanovu un skolotājas Austras Reihenovas pētījums par cilvēku matemātiskajām spējām, saliekot kopā matemātiku, astronomiju un astroloģiju. Šajā numurā meklējam arī «apsolīto zemi», stāstot par pilsētām un attiecībām ar ārzemēm astroloģiskā skatījumā. Kā jau vienmēr, stāstām arī par kaislībām un mīlestību un piedāvājam kalendārus visām dzīves situācijām.

Abonē žurnālu "Prakstiskā astroloģija" ŠEIT

Esiet kopā ar mums. Un, lai neko nepalaistu garām – abonējiet uz visu 2015. gadu!