Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Cipara 6 noslēpums numeroloģijā

Daudzi no mums pret ciparu 6 izturas ļoti piesardzīgi: kā nekā tas veido liktenīgo "Sātana skaitli" 666, līdz ar to it kā sola visdažādākās nepatikšanas. Bet vai tiešām cilvēkiem, kas kaut kā saistīti ar ciparu 6,- piemēram, viņi dzimuši 6. datumā vai dzīvo dzīvoklī, kura numurs ir 6- fatāli neveicas dzīvē? Un vai no cipara 6 patiešām jābaidās? Mēģināsim tikt ar to skaidrībā, izskatot dažādas teorijas.

Sāksim ar to, ka lai gan sātanistu skaitļa sastāvā ir cipars 6, tie tomēr ir trīs sešinieki.
Viduslaikos šie trīs Bībelē pieminētie liktenīgie sešinieki noveda cilvēkus pie visīstākājām raganu medībām: cilvēkus, kuriem bija dīvainas formas dzimumzīmes, sadedzināja sārtos, apvainojot burvestībās un līdzdalībā sātana darbos.

Kā vēsta Bībeles stāsti, liktenīgā trīs sešinieku jēga cilvēcei atklāsies tikai līdz ar Antikrista atnākšanu. Sekojoši, pie "sātaniskā datora" jāsēž reālam cilvēkam no miesas un asinīm.
Ar burtu substitūciju, speciālām datorprogrammām un aprēķiniem pētnieki ne vienreiz vien mēģinājuši uzminēt šī cilvēka vārdu. Kaut arī dažādās valodās viens un tas pats vārds var skanēt dažādi...

Kā noskaidrojies, kods nr. 666 piemīt tādu cilvēku vārdiem kā Nērons, Ābrams Linkolns, Ādolfs Hitlers, Čārlzs Mensons (sātanistu sektas vadītājs), Džons F. Kenedijs, Ronalds Reigans, Bils Klintons un... Bils Geitss. Tik tiešām, arī datorimpērijas dibinātāja vārds ir kodēts ar Antikrista skaitli. Pirms dažiem gadiem interneta vidē cirkulēja atklātā vēstule ar virsrakstu "Bils Geitss- Antikrists!". Tika pievienoti arī pierādījumi šim apgalvojumam- sākot no "vārda koda" līdz sātaniskām "Windows" darbībām. Ja ticēt sūtījuma autoru teiktajam, visās "Microsoft" korporācijas programmās iekļauta slepena atslēga, kas programmas aktivizācijas brīdī ļauj piekļūt drošības, finanšu un citām slepenām sistēmām visā pasaulē...

Tajā pat laikā numeroloģijā 6 ir viens no veiksmīgākajiem cipariem, kas simbolizē drošību, mīlestību, ģimeniskumu. Astroloģijā cipars 6 atbilst Venērai, kas ir aizbildne visiem jūnijā dzimušajiem (pēs skaita sestais gada mēnesis), kā arī tiem, kas nākuši pasaulē jebkura mēneša 6, 15 vai 24 datumā.

"Sešinieki" ir ļoti simpātiski cilvēki, kas pievelk apkārtējos un izsauc vispārēju apbrīnu. Jau no dabas viņiem dots apburošs šarms, viņi ir uzticami un strādīgi, izceļas ar jautru dabu un vieglumu attiecībās. Viņi bez īpašām pūlēm sasniedz nospraustos mērķus, nereti veido veiksmīgu karjeru, kļūstot par augsta ranga ierēdņiem vai politiskiem darboņiem. Viņiem ir arī spilgti izteikta taisnīguma izjūta, taču dažreiz "sešinieki" mēdz būt pārmēru augstprātīgi, kā arī pārāk norūpējušies par savu ārieni. Naudas grūtības viņi parasti neizjūt, tā kā laulības ostā dodas tikai ar turīgiem partneriem. Kaut gan arī paši "sešinieki" ir brīnišķīgi partneri ne tikai ģimenes dzīvē, bet arī biznesā. Viņiem piemīt pietiekami pragmatisks skatījums uz dzīvi, un viņi māk pelnīt naudu.

Vienīgais nopietnais "sešinieku" trūkums ir "mīlestība" uz "slimībām". Viņi dievina ārstēšanos no dažādām iedomātām kaitēm, kaut gan patiesībā ir jūtīgi vienīgi pret elpošanas ceļu un plaušu saslimšanām.

Ja dzimšanas datumā ir trīs sešinieki, tad visas augstāk minētās īpašības trīskāršojas.

Numerologi iesaka "sešiniekiem" visus savus dzīves svarīgākos plānus realizēt datumos, kuru summa sastāda 6, t.i., jebkura mēneša 6-ajā, 15-ajā vai 24-ajā datumā.

Sešinieku laimīgās krāsas- visi rozā un zilie toņi, bet laimīgie akmeņi- tirkīzs un smaragds.

Cipars 6 nes veiksmi arī vēlēšanās. Ja kandidāta vai partijas numurs vēlēšanu listē ir sestais, tādā gadījumā viņiem ir labas izredzes uzvarēt.

Ja jūs dzīvojat dzīvoklī, kura numurs ir 6, arī tad jūs atrodaties Venēras aizgādnībā, kuras devīze: mīlestība un bezrūpība! Tādā dzīvoklī ir labi uzņemt viesus un rīkot svinības. Venēra veicina viesmīlību, labu gaumi, kulinārijas mākslu. Tomēr ir arī sliktā ziņa: atmosfēra šādā mājā ir labvēlīga skandāliem, līdz ar to jums jāmācās savaldīties.

Ja tu interesējies par numeroloģiju, tad šī ir grāmata tev.

Apgādā Zvaigzne ABC izdotās grāmatas autore Rozmarija Templtone numeroloģiju un Pitagora teoriju sāka apgūt 17 gadu vecumā savas vecmāmiņas Hetijas Templtones – 20. gadsimta vidus Austrālijas ievērojamākās numeroloģes – vadībā. Šajā grāmatā autore Hetijas Templtones atziņas papildinājusi ar savu pieredzi un skatījumu.

Rozmarija Templtone izklāsta pašpalīdzībai noderīgās numeroloģijas pamatus, kuri noderēs gan iesācējiem, gan interesentiem, kas nolēmuši dziļāk iepazīt šo skaitļu mācību. Sekojot skaidri saprotamām un visaptverošām pamācībām, katrs spēs aprēķināt un izskaidrot savu vai cita cilvēka noteicošo, dienas, likteņa un personīgo gada skaitli. Lasītājs apgūs prasmi zīmēt un analizēt dzimšanas datuma un vārda matricas, vektorus un piramīdas, kas attēlo mūža laikā gaidāmās virsotnes un kritumus. Grāmatā sniegti daudzi piemēri, kuri liecina par skaitļu ietekmi uz slavenu cilvēku dzīvi.