Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Zodiaka zīmes un pandēmija – kā pārcieš un ko darīs, kad tā beigsies

Redakcija
Redakcija

Astrologi sastādījuši aktuālu, neparastu un nedaudz ironisku horoskopu, kas mums pastāsta, kā katras zodiaka zīmes pārstāvji reaģē uz šobrīd notiekošo un ko pasāks, kad dzīve atgriezīsies ierastajās sliedēs.

Auns

Aktīvie un impulsīvie Auni varētu būt visvairāk apvainojušies uz visu pasauli, jo viņiem kā pienākas neizdevās nosvinēt gaidītos dzimšanas dienas svētkus. Turklāt viņiem vienmēr ir daudz plānu, kurus tāda ārkārtas situācija pavisam noteikti traucē īstenot. Savas dusmas zīmes pārstāvji mēdz izlādēt uz radiniekiem. Pašizolāciju un citus ierobežojumus viņiem grūti pārciest arī tāpēc, ka Auni pēc savas dabas ir ļoti sabiedriski un komunikabli cilvēki. Tāpēc pirmā lieta, ko darīs Auni pēc ierobežojumu atcelšanas - organizēs lielu ballīti un aicinās visus draugus atnākt un "atlaist bremzes".

Vērsis

Ja ārkārtas situācija kādam nāk par labu, tad tas ir Vērsis. Savās četrās sienās viņi jūtas īpaši ērti un ar prieku pavada laiku uz dīvāna ar labām uzkodām blakus un televizora tālvadības pulti rokās. Kā zināms, taupīgajam Vērsim nepatīk “izniekot” naudu visādiem sīkumiem, tāpēc viņš ir īpaši priecīgs, ka var ietaupīt vēl vairāk. Kad ārkārtas situācija beigsies, Vērsis noteikti atļausies iepriecināt sevi un iztērēt naudu kādam vērtīgam interjera priekšmetam, dārga restorāna apmeklējumam, garderobes atjaunošanai vai ceļojumam uz valsti, par kuru jau sen sapņojis.

Dvīņi

Dvīņi ir ļoti sabiedriski cilvēki, kuri ne dienu nevar nodzīvot bez sarunām ar radiem un draugiem. Pašizolācijas režīmā viņi nenokar degunu, bet turpina “bombardēt” tuviniekus ar tālruņa vai skype zvaniem. Dvīņi arī daudz lasa grāmatas, žurnālus un skatās filmas, kuriem pirms tam neatlika laika. Un vēl - viņu prātā nepārtraukti šaudās domas, kā kļūt vēl veiksmīgākiem un bagātākiem, nāk prātā desmitiem ideju, un, pateicoties pašizolācijai, viņiem ir iespēja visu kārtīgi pārdomāt. Pēc atgriešanās normālā dzīvē Dvīņi, visticamāk, aizrautīgi metīsies īstenot jaunos plānus.

Vēzis

Ar pandēmiju saistītie ierobežojumi Vēžiem nav nekāda traģēdija. Jau ilgi pirms termins “sociālā distancēšanās” kļuva par galveno pasaules tendenci, izslavētie mājās sēdētāji mēģināja izvairīties no pūļa. Ārkārtas stāvoklis izrādījās lieliska iespēja Vēzim atrisināt uzkrātās sadzīves problēmas un nostiprināt attiecības ar tuviniekiem. Pat pēc tā atcelšanas šai zīmē dzimušie neiebilstu palikt savās četrās sienās un nodarboties ar mājsaimniecības darbiem, tikai tagad uz brīvprātības principa. Turklāt šīs zīmes pārstāvji centīgi ievēro personīgo higiēnu. Pat atrodoties mājās, viņi ļoti bieži mazgā rokas. Tiklīdz Ķīnā parādījās informācija par vīrusu, Vēzis jau bija sācis gādāt produktu krājumus.

Lauva

Zodiaka zīmes Lauva raksturīgās iezīmes ir gribasspēks un godkāre. Tādi sīkumi kā ārkārtas stāvoklis nespēj viņus ierobežot, tāpēc nav nekāds brīnums, ka pat pandēmijas laikā Lauvas dod priekšroku ierastajam dzīvesveidam. Protams, saprāta balss viņu galvā skan vienmēr, tāpēc zīmes pārstāvji turpina darīt to, kas viņiem patīk, pārvietojoties uz drošāku vietu, piemēram, uz virtuvi vai istabu ar trenažieriem. Viņi šeit jūtas savā elementā, tāpēc pēc pandēmijas beigšanās Lauvas visdrīzāk steigsies pierakstīties fitnesa centrā vai ēdiena gatavošanas kursos profesionāļiem.

Jaunava

Jaunava centīgi seko līdzi jaunākajām ziņām par koronavīrusu. Nakts laikā viņa var vairākkārt pamosties, lai pārbaudītu, vai nav jau pienācis pasaules gals. Atgriezusies no piecu minūšu pastaigas, Jaunava nekavējoties mazgā un dezinficē visu, kas bija mugurā. Taču patiesībā viss nav tik slikti, kā pēc šī apraksta varētu domāt. Īstenībā Jaunavām ārkārtas situācijas izsludināšana kļuva par īstu glābiņu. Viņa jau krita no kājām no sava neprātīgā darba ritma. Atnākot uz darbu pēc pašizolācijas, Jaunava būs spēka un entuziasma pilna, ar jaunām ģeniālām idejām par darbu.

Vispār tie, kas dzimuši zem šīs zodiaka zīmes, sociālās distancēšanās laikā burtiski uzplaukst. Jaunavai patīk visu plānot un salikt pa “plauktiņiem”, un noteiktie ārkārtas situācijas ierobežojumi viņām sniedz šādu iespēju. Viņas izmanto pašizolāciju kā iespēju pārdomāt prioritātes, “sakārtot” sevi un veidot jaunus nākotnes plānus. Un, kā saka, labs plāns ir puse no pasākuma. Tāpēc, beidzoties pandēmijai, Jaunavas ar visu savu entuziasmu steigsies īstenot savas idejas dzīvē.

Svari

Svari tiek uzskatīti par ļoti līdzsvarotiem un saprātīgiem cilvēkiem. Taču šobrīd viņiem ir sajūta, ka spiesti spēlēt bērnudārza audzinātāja lomu visiem draugiem un paziņām, kuri vēl nav sapratuši, ka ārkārtas situācijas prasības noteikti jāievēro. Turklāt viņiem apnīk komunicēt ar tuviniekiem neklātienē un pēc pandēmijas pasākumu atvieglošanas, viņi pirmkārt tos apmeklēs, lai klātienē apspriestu jaunākās ziņas.

Daudziem Svariem dzīves jēga ir darbs. Viņiem pietrūkst kolēģu un draugu. Beidzoties ārkārtas situācijai, viņi būs ļoti priecīgi atgriežoties ierastajā darba ritmā.

Skorpions

Šīs zīmes pārstāvji vienmēr saglabā mieru un neļaujas panikai. Pateicoties ārkārtas situācijai, Skorpionam bija laiks sev. Ja agrāk viņi bija noraizējušies par citiem dzīves aspektiem, piemēram, karjeru vai ģimeni, tad pašizolācijā varēja atcerēties par savām vajadzībām un sevi pilnveidot lasot, trenējoties, nodarbojoties ar jogu u.tml. Pēc pandēmijas beigām Skorpions atgriezīsies iepriekšējā dzīvē, bet ikdienas gaitās vairāk laika tiks atvēlēts personīgai izaugsmei.

Strēlnieks

Ziņas par pandēmiju Strēlnieki uzņēma ar interesi, jo viņiem patīk viss, kas saistīts ar paniku un piedzīvojumiem. Tomēr drīz vien sabiedriskais un pasaulei atvērtais Strēlnieks sajutās sliktāk nekā visi citi. Tas, ka viņi nevar kaut kur doties un izklaidēties draugu kompānijā, viņus satrauc un apbēdina. Tomēr zīmes pārstāvji labi saprot, ka uzturēšanās mājās vai citas prasības tobrīd ir vienīgais pareizais lēmums konkrētajā laika posmā. Taču viņi nevar vien sagaidīt brīdi, kad varēs brīvi doties uz koncertu vai šašliku cepšanu bez distances ievērošanas un maskām. Darba ziņā pašizolācija Strēlniekam nerada īpašas neērtības. Viņiem patīk strādāt attālināti.

Mežāzis

Mežāžiem patīk dažādi pārbaudījumi, un šajā krīzes periodā to ir vairāk nekā pietiekami. Daudzi Mežāži pastāvīgi seko jaunākajām ziņām pasaulē un uzzina visu iespējamo par koronavīrusu. Viņiem atlicis tikai izstrādāt vakcīnu. Pandēmijas atcelšanas pirmajās dienās viņi rezervēs biļetes uz kādu siltu un skaistu valsti. Tiesa, ir arī tādi eksemplāri, kuri pasludinātās pandēmijas pirmajā dienā novēroja sev visus koronavīrusa simptomus un nolikās gultā mirt.

Runājot par darbu, pateicoties karantīnai, Mežāžiem ir iespēja strādāt savā ritmā, nepielāgojoties citiem kolēģiem, kas pozitīvi ietekmē viņu sniegumu. Viņi tagad ir lieliskā formā un beidzot ir atraduši pietiekami daudz laika atpūsties un virzīties uz priekšu ar saviem projektiem. Mežāži plāno pēc iespējas ātrāk realizēt visas savas idejas, strādāt, radīt, ko viņi arī darīs jau pirmajās dienās pēc ārkārtas stāvokļa izbeigšanās.

Ūdensvīrs

Ekscentriskais Ūdensvīrs šobrīd “karo” ar savu ģimeni. Neskatoties uz to, ka Ūdensvīram patīk pavadīt laiku kopā ar tuviniekiem, uzturēšanās kopā ar viņiem 24 stundas diennaktī, tos ātri sadusmo, aizkaitina un apnīk. Tāpēc šīs zīmes pārstāvjiem rodas steidzama nepieciešamība izkļūt no cietuma, kuru sauc par māju. Vismaz doties pastaigā pa parku vai skrējienā gar upi, pēc tam var mēģināt atgriezties “cietumā” ar jauniem spēkiem. “Norobežoties” no citiem var arī datorā, tāpēc Ūdensvīri apmeklēs daudzus tiešsaistes kursus un iemācīsies kādu svešvalodu.

Zivis

Zivis vispār nesatraucas par pašizolāciju. Kamēr citi neatrod sev vietu aiz garlaicības un raizēm, šīs zīmes pārstāvji sekmīgi risina ilgas sarunas ar draugiem pa tālruni, sērfo internetā, visu dienu skatās filmas vai nodarbojas ar ko radošu. Peldēt pa straumi - tas ir tik raksturīgi tiem, kas dzimuši zem Zivju zīmes! Kad pēc pandēmijas beigām citi masveidā okupēs parkus un notiks trokšņainas ballītes, mierīgās Zivis turpinās darīt to, ko darījušas pēdējo nedēļu laikā.