Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


BLAST Premier: Spring Final 2024 - vērienīgs CS2 turnīrs ar lielu balvu fondu

Redakcija
Redakcija

Counter-Strike 2 ir kiberdisciplīna, kas pastiprinātu uzmanību piesaista ar maču dinamiskumu un to neparastumu. Fani labprāt seko līdzi čempionātu rezultātiem, fanojot par saviem favorītiem un liekot likmes GGBET. Viens no vērienīgajiem CS2 turnīriem ir BLAST Premier: Spring Final 2024. Tas notiks no šī gada 12. līdz 16. jūnijam. Sāncenšu tikšanās vieta ir Londona. Balvu fonds ir 425 000 dolāru.

Vispārīga informācija par BLAST Premier: Spring Final 2024

Čempionāts ir BLAST pavasara sezonas noslēguma notikums. Finālā piedalīsies astoņas labākās komandas. Pie tam sešas no tām ir Spring Groups dalībnieki, vēl pāris - no Spring Showdown cīņas.

Kārtējā posma ietvaros paredzēts:

Divas grupas, katrā no tām iekļauti pa četriem sastāviem.
Maču rīkošana labākais-no-5 formātā.
Katras grupas labākās komandas iekļūšana Play-off pusfinālā.
Sastāvi, kas divās vienībās ieņem otro un trešo pozīciju, ieņems savu vietu ceturtdaļfinālā.
Kolektīvi, kuru uzstāšanās izrādīsies neveiksmīga, izstājas no pasākuma.
Izslēgšanas spēlēs darbojas Single-Elimination tīkls, bet mači plānoti labākais-no-3 formātā.

BLAST Jaunievedumi

Turnīra operators BLAST veicis izmaiņas izšķirošo čempionātu rīkošanas noteikumos Counter-Strike 2. Notikuma līdera noskaidrošanai būs aktuāli mači labākais-no-5 formātā, kur sāncenši cīnās līdz trim uzvarām. Iepriekš lielo sacensību finālos tika izmantots cits variants. Tikšanās notika labākais-no-3 formātā, kuru laikā dalībniekiem piedāvāja izspēlēt divas kārtis (gala iznākums varēja būt pat neizšķirts).

Turnīra operatora pārstāvji nepaskaidroja neko par to, ar ko saistītas izmaiņas. Zināms, ka tās tiešā veidā skars BLAST Premier: Spring Final 2024. Vai noteikumi paliks spēkā nākamgad vai nē? Šāda informācija pagaidām nav publiskota.
Pavasara sērijas noslēguma turnīra dalībnieki

Šobrīd jau ir noskaidroti fināla turnīra dalībnieki. Kopumā tie ir astoņi, un mēs sniegsim informāciju par dažiem no tiem. Iepazīšanās ar profesionāliem kibersporta sastāviem būs interesanta.

Team Vitality

Organizācija no Francijas, dibināta 2013. gadā. Tās veidotāji ir Fabjēns Devaids un Nikolā Morers. Apkopoti sastāvi dalībai Counter Strike 2 un League of Legends mačos. 2021. gadā notika apvienošanās ar futbola klubu “Strasbūr”, lai izveidotu FIFA kolektīvu.

Komanda ir pietiekami veiksmīga, ja papēta tās uzstāšanos disciplīnā Counter-Strike: Global Offensive. Savas pastāvēšanas laikā kolektīvs nopelnīja ap $2,2 miljoniem godalgās.

FaZe Clan

ASV kibersporta organizācija, kas izveidota 2010. gadā. Pēc sešiem gadiem tika savākts sastāvs Counter-Strike, turklāt no konkurentiem no G2 tika nopirkts spēlētājs par $700 000. Kolektīvs uzrāda nesliktus rezultātus, ieņemot godalgotas vietas prestižu čempionātu ietvaros.

Natus Vincere

Kibersporta organizācija no Ukrainas, dibināta 2009. gadā. Apkopoti sastāvi vairākās disciplīnās, ieskaitot CS 2, PUBG Mobile, Starcraft II u.c. komanda ne reizi vien kļuvusi par līderi, parādot izcilu sagatavotību. Šogad izcīnīta pirmā vieta PGL CS2 Major Copenhagen 2024.

Astralis

Dānijas kibersporta komanda, kas dibināta 2016. g. Pāris gadus pēc kārtas puiši uzvarējuši lielajos pasākumos. Runa ir par ELEAGUE Major: Atlanta 2017 un FACEIT Major: London 2018. Tāpat komanda izcīnīja Intel Grand Slam titulu. Tās panākumi kibersporta arēnā apstiprināti ar regulārām uzvarām, līdz ar to gaidāmas karstas cīņas ar spēcīgiem sāncenšiem.

G2 Esports

Eiropas kibersporta organizācija, kuras galvenā mītne atrodas Berlīnē. Dibināta 2014. gadā, uz pašreizējo laiku apkopoti sastāvi Counter-Strike 2, Rainbow Six Siege un citām disciplīnām. Komanda uzrāda lieliskus rezultātus. Tā uzvarējusi lielajā notikumā BLAST Premier World Final 2022, kā arī turnīros IEM Katowice 2023 un IEM Cologne 2023.

SAW

Portugāles kibersporta komanda, kas dibināta 2020. gadā. Salīdzinoši jauns kiberarēnas spēlētājs, kurš tikai uzņem apgriezienus. Komandai izdevies uzvarēt nelielos turnīros un pakāpties līdz lielajiem čempionātiem. Taču prestižajos notikumos kļūt par līderi pagaidām nav izdevies.