Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Piesakies veselīga dzīvesveida raidījumam “Ēd. Kusties. Baudi”

Redakcija
Redakcija

Veselīga dzīvesveida raidījums “Ēd. Kusties. Baudi” jau drīzumā atgriezīsies pie TV3 skatītājiem. Šobrīd tiek meklēti dalībnieki, kuri ir gatavi mainīt savus ikdienas paradumus, virzoties pretim veselīgākam dzīvesveidam, vienlaikus iedvesmojot ikvienu skatītāju. Ja vēlies ieviest savā dzīvē pozitīvas pārmaiņas, piesakies, aizpildot pieteikuma anketu vietnē tv3.lv/edkustiesbaudi.

Kā liecina Slimību profilakses un kontroles centra veiktais pētījums, gandrīz 60% Latvijas iedzīvotāju ir liekais svars. Teju katrs otrais ir neapmierināts ar savu ķermeni vai veselības stāvokli. Mazkustīgs dzīvesveids, nepareiza ēšana, aptaukošanās un nelāgi ieradumi – tas viss noved pie fiziskām saslimšanām un emocionāla izsīkuma.

Sākt dzīvot veselīgāk var jebkurš un to var sākt jebkurā brīdī, negaidot gadu miju vai pirmo mēneša datumu. Dalībai raidījumā var pieteikties ikviens, kurš sasniedzis vismaz 18 gadu vecumu – sievietes, vīrieši, jaunās māmiņas, jauni cilvēki, ģimenes ar bērniem, cilvēki ar dažādiem hobijiem un dzīves pieredzēm. Raidījuma vadītāja, tāpat kā pirmajā sezonā, ir sertificēta fitnesa un uztura trenere, grāmatas “21 diena līdz veselīgam dzīvesveidam” autore Madara Meiere. Katrā raidījumā Madara dosies palīgā raidījuma varonim, lai palīdzētu virzīties tuvāk uzstādītajam mērķim. Tiks izzināts dalībnieka dzīvesveids, izstrādāti labākie un katram dalībniekam atbilstošākie plāni, lai pievērstos veselīgākam dzīvesveidam.

“Veselīgs dzīvesveids nav nekas grūts, slimam būt ir grūti. Tas, ko ēdam, cik daudz kustamies un kā rūpējamies par savu prātu nosaka to, cik vesels būs fiziskais ķermenis un kāda būs ikdienas dzīves kvalitāte. Nekad nav par vēlu sākt par sevi kārtīgi parūpēties. Ķermenis ir pelnījis cieņu un rūpēm par to ir jābūt mūsu top prioritātei ik dienu,” apgalvo Madara Meiere.

Piesakies veselīga dzīvesveida raidījumam “Ēd. Kusties. Baudi” līdz 7. maijam, aizpildot pieteikuma anketu ŠEIT un sāc dzīvot veselīgāku un pilnvērtīgāku dzīvi!