Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Lidojums ar gaisa balonu – neaizmirstama dāvana un piedzīvojums

Redakcija
Redakcija

Vai vēlaties piedzīvot emocionāli saviļņojošu un neaizmirstamu piedzīvojumu? Varbūt šādu pārsteigumu gribat sagādāt savai ģimenei? Bet iespējams izbaudīt to kopā ar mīļu cilvēku? Vienreizējs, neatkārtojams piedzīvojums ir lidojums ar gaisa balonu. Tā ir iespēja ļauties, piedzīvot un izbaudīt. Ir debesis apkārt, ir miers, ir mākoņi un iespēja ieraudzīt visu no putna lidojuma.

Dāvanu Servisa īpašais piedāvājums

Dāvanu Serviss piedāvā šādu iespēju – uzdāviniet kādam ceļojumu ar gaisa balonu! Šis romantikas pilnais notikums priecēs sirdi gan pašiem, gan būs neaizmirstama dāvana sev tuvajiem.

Lidojums ar gaisa balonu pieejams gan brīvdienās, gan to var sarunāt izbaudīt kādā nesteidzīgā, rāmā darba dienas pievakarē. Laiks – izvēle jūsu! Varat baudīt lidojumu agrā rītā, kad daba mostas, vai mierīgā vakarā pirms saules rieta. Izvēlieties laiku paši!

Latvijas skaistums no putna lidojuma

Kur notiek lidojumi ar gaisa balonu? Tās ir skaistākās mūsu Latvijas dabas pērles. Lidojumus var sarunāt Siguldā, Cēsīs, Tukumā vai virs Rundāles. Lidojums ar gaisa balonu virs Latvijas skaistākajām dabas pērlēm būs emocionāli neaizmirstams piedzīvojums. Dabas skaistums sulīgi zaļajā pavasarī, dabas pilnbriedā vasarā vai sulīgi piesātinātajā rudenī? Izvēle ir jūsu rokās.

Piedāvājumā ir iekļauta lidot gribētāju sagaidīšana norunātajā vietā un laikā, ievadinstruktāža par lidojuma norisi, pats lidojums ilgst vienu stundu profesionāla pilota pavadībā. Parasti gaisa balonā lido neliela cilvēku grupa (4-6 cilvēki), kā arī lidojuma beigās piemiņas apliecinājums par lidojuma norisi un tradicionālais šampanieša tosts pēc lidojuma.

Ar gaisa balonu var lidot, sākot no 6 gadu vecuma un līdz pat 90 gadu vecumam. Ja esat saņēmuši dāvanu karti, lidojumu nepieciešams iepriekš rezervēt, saskaņojot laiku un vietu. Viss pasākums kopā aizņem aptuveni 3-4 stundas.

Jaunums – šogad arī Traķi un Viļņa

Šogad Dāvanu Serviss piedāvā arī jaunumu – lidojumu ar gaisa balonu Lietuvā virs Traķiem vai Viļņas. Dāvanu karti var iegādāties gan vienai personai, gan divām. Dāvanu Serviss piedāvā lielisku dāvanu variantu neaizmirstamam notikumam ikvienam. Apskatiet mājas lapu www.davanuserviss.lv, iepazīstieties ar iespējām, iegādājieties dāvanu karti un sagādājiet pozitīvu emociju piepildītu notikumu sev un saviem tuvajiem!