Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Visdīvainākie gadžeti, par kuriem jūs nekad nebūsiet dzirdējis

Redakcija
Redakcija

Mūsdienās tehnoloģijas ir kļuvušas par neatņemamu mūsu ikdienas sastāvdaļu. Tās iekļaujas gandrīz katrā dzīves jomā, sākot no mācībām un darba līdz izklaidei
online kazino. Pasaulē, kurā tehnoloģijas nepārtraukti attīstās, nav nekāds pārsteigums, ka izgudrotāji pārkāpj inovāciju robežas. Daži gadžeti ir radīti, lai risinātu ikdienas problēmas, bet citi ir radīti, lai vienkārši izklaidētos. Šajā rakstā mēs aplūkosim dīvainus un pat uzjautrinošus gadžetus, par kuriem Jūs, iespējams, nekad neesat dzirdējis.

1. Hushme maska
Hushme maska ir ierīce, kas paredzēta tiem, kam svarīgs ir privātums. Tā ir augstāko tehnoloģiju maska, kas slāpē lietotāja balsi, un tā ļauj lietotājiem veikt tālruņa zvanus, citiem tos nedzirdot. Šī ierīce, kas atgādina modernu cilvēku uzpurni, tiek uzlikta uz mutes un savienota ar viedtālruni, izmantojot Bluetooth.

2. Lietussargu drons
Ja jums ir apnicis nēsāt lietussargu, lietussarga drons ir atrisinājis šo problēmu. Šī ierīce apvieno lietussarga funkcionalitāti ar modernu drona tehnoloģiju, nodrošinot brīvroku aizsardzību no lietus. Drons seko lietotājam, izmantojot GPS un modernas tehnoloģijas. Lai gan tas var šķist dīvains un dārgs risinājums, tas noteikti piedāvā unikālu risinājumu tiem, kam, ejot lietū, ir nepieciešamas abas rokas brīvas.

3. Valkājamā aste
Tiem, kas kādreiz ir sapņojuši par asti, valkājamās astes gadžets var pārvērst šo sapni par realitāti. Šo unikālo asti piestiprina lietotāja muguras lejasdaļā, un tā atdarina dzīvnieku astes kustības, reaģējot uz lietotāja kustībām un stāju. Kur šādu ierīci var lietot? Valkājamā aste var noderēt performances mākslā vai vienkārši kā jautru aksesuāru. Astes reālistiskās kustības kontrolē sensori un speciāli izstrādāta lietotne.

4. USB Pet Rock
Jūs ganjau tagad domājiet, kas ir USB Pet Rock? Tas ir tieši tas, pēc kā tas izklausās - akmens ar USB kabeli! Atšķirībā no citām USB ierīcēm, šī dīvainā rotaļlieta, kad pievienota datoram, nedara pilnīgi neko. Tā vienkārši sēž uz lietotāja rakstāmgalda, mierīgi eksistējot un atgādinot, ka nevajag uztvert dzīvi pārāk nopietni.

5. Pašportretu tosteris
Pasaulē, kas ir apsēsta ar pašportretu bildēm, bija tikai laika jautājums, kad kāds izgudros tosteri, ar kuru uz maizes gabala var izdedzināt Jūsu seju. Šī ierīce rada brokastis ar patiesi personisku pieskārienu.

6. Pirkstu dakšas
Ar pirkstu dakšiņām ēšana kustībā ir kļuvusi daudz interesantāka. Šīs mazās, dakšiņām līdzīgās piestiprināmās ierīces pie pirkstiem ļauj ēst bez tradicionālajiem galda piederumiem. Pirkstu dakšiņas ir ideāli piemērotas piknikiem un ballītēm. Tās ir viegli tīrāmas un uzglabājamas, padarot tās par praktisku un vienlaikus jautru virtuves piederumu papildinājumu.

7. Pavlok Shock aproce
Tiem, kam nepieciešama neliela papildu motivācija, lai atbrīvotos no sliktiem ieradumiem, Pavlok šoka aproce piedāvā netradicionālu risinājumu. Šī valkājamā ierīce lietotājam sniedz nelielu elektrošoku brīdī, kad viņš sāk ieradumu, ko cenšas atmest, piemēram, smēķēšanu vai nagu graušanu. Ideja ir radīt negatīvu asociāciju ar šo uzvedību, tādējādi palīdzot lietotājam no tās izvairīties. Lai gan tas var šķist ekstrēmi, daži lietotāji ir pārliecināti par Pavlok Shock aproces efektivitāti.

8. Phone Soap Sanitizer
Mūsu pasaulē, kurā higiēna ir ļoti svarīga, Phone Soap Sanitizer ir unikāls rīks, kas paredzēts viedtālruņa tīrības uzturēšanai. Izmantojot UV-C gaismu, šī ierīce apgalvo, ka tā iznīcina 99,99 % baktēriju un vīrusu uz tālruņa virsmas. Vienkārši ievietojiet tālruni dezinficētājā, aizveriet vāciņu un ļaujiet UV gaismai iedarboties. Papildus dezinfekcijai tā darbojas arī kā lādētājs, nodrošinot, ka jūsu ierīce ir tīra un pilnībā uzlādēta. Interesanti, vai ne?