Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Kanvas, karikatūras, gleznas - dāvanas, kas pārsteidz

Redakcija
Redakcija

Kanvas – labākā dāvana radiem

Ikdienas steigā daudzi no mums bieži aizmirst par vecākiem, kuri savukārt visu laiku gaida savus bērnus un mazbērnus, un skumst pēc viņiem. Kanvas druka kļūs par labāko dāvanu, kas sildīs mums tuvo cilvēku sirdis garajos u vientuļajos vakaros.

Novietotas foto gleznas pie sienas, tās liks viņiem pasmaidīt un būt lepniem par saviem bērniem. Jo tieši viņi atsauks atmiņā laiku, kad jūs bijāt mazi, un ļaus izbaudīt patīkamas, nedaudz nostalģiskus brīžus. Labu garastāvokli pavisam noteikti radīs foto kanva.

Vecākiem ir svarīgi, lai būtu ģimenes glezna, jo tā:

- Vieno tuvos cilvēkus;
- Raisa pozitīvas emocijas;
- Ļauj tikt galā ar ilgākiem atšķirtības periodiem;
- Dāvina labu garastāvokli.
Ģimenes portrets – īsta tradīcija, kas tiek nodota no paaudzes paaudzē. Tas sniedz mūsu vecākiem miera un drošības sajūtu, kā arī dvēselisko siltumu.

Kolāža no kanvas – lieliska dāvana mammai

Dažreiz mēs pat nepamanām, cik ātri aug mūsu bērni. Likās – vēl nesen mazulis gulēja ratiņos, bet rau – šodien jau pats skrien un runājas! Lai iemūžinātu skaistos augšanas mirkļus, ir vērts pasūtīt kanvas kolāžu.

Mājas lapā ViarCanvas Jūs varat patstāvīgi izveidot kolāžas formu, izvēloties kādu no daudzajām piedāvātajām formām, pievienot tekstu un “uzlīmi”. Atlasītās fotogrāfijas ar bērnu attēliem dažādos vecumos hronoloģiskā secībā uz kanvas izskatīties ļoti vienreizēji. Ar to palīdzību būs iespējams izsekot, kā bērns audzis noteiktā laikā.

Kādēļ kolāžas ir tik populāras?

Daudzi vecāki pasūta šādas kolāžas un novieto tās redzamākajās vietās, jo tās:
- Atgādina par pirmo gūto pieredzi – būt vecākiem;
- Ļauj atcerēties – kā mainījusies bērnu uzvedība;
- Kļūst par interjera daļu un raisa vecākos lepnumu.
Izgatavotās kolāžas saglabātas ilgi, un visas dzīves garumā tās vecākiem radīs pozitīvas emocijas un uzlabos garastāvokli.

Kanvas izgatavošana

Vienkārši izdrukāt fotogrāfiju uz papīra – garlaicīgi un banāli. Ko darīt? Kanvas apdruka - iegūsiet pilnvērtīgu bildi uz rāmja. To var papildināt ar bagetes rāmīti. Fotogrāfija uz kanvas lieliski iederēsies jebkurā interjerā. Tās izvieto centrālajās telpās. Pasūtiet pēc fotogrāfijas izgatavotu gleznu – kā dāvanu, un jūsu apsveikumu atcerēsies ilgi! Vēl viens patīkams moments - kanvas cenas sākot no 12 eiro.

Portretu zīmēšana kā dāvana

Apnikušo selfiju vietā pasūtiet portretu uz kanvas. Tas nodos ne tikai ārējo līdzību ar oriģinālu. Mākslinieks portretā atklās attēlojamās personas dvēseles skaistumu un noskaņojumu. Mūsdienu gleznas nav obligāti jāzīmē ar ogli, zīmuli vai tušu. 21.gadsimta mākslinieks izmanto īpašu planšeti. Portreta radītais iespaids pārsniedz gaidīto. Pēc akcentējošo (akrila vai eļļas) triepienu uzlikšanas – portrets kļūst par īstu šedevru!

Māksliniekam ļoti bieži ir sarežģīti uzzīmēt kvalitatīvu portretu pēc pasūtījuma fotogrāfijas sliktās kvalitātes dēļ. Šāda darbā ir būtiski, lai fotogrāfijā sejai būtu skaidri redzamas visas aprises, kontūras un forma. Profesionālim patiešām kvalitatīvas kompozīcijas izveidei ir nepieciešams pareizā rakursā uzņemts kvalitatīvs attēls.

Pēc mākslinieka vārdiem –no ViarCanvas studijas - “Kvalitatīva fotogrāfija ir veiksmīga darba atslēga!”

Fotogrāfija ir jābūt kvalitatīvai, jo tad māksliniekam būs iespējams:

● - Daudz precīzāk parādīt sejas aprises;
● - Izveidot portretu, kas atspoguļos cilvēka raksturu;
● - Izpildīt pasūtījumu ātri un bez korekcijām.

Makslinieks gaidā no jums attēlus, kuros jūs esiet redzami maksimāli dabiski. Nevajag kautrēties – katram no mums ir unikāls izskats un savs skaistums. Tomēr – pat ja jums būs tikai viena (un zemas kvalitātes) fotogrāfija – mēs pieliksim visas pūles, lai iepriecinātu jūs ar skaistu portretu!

Personalizētas karikatūras zīmēšana – lielisks veids, kā uzjautrināt draugus un paziņas

Karikatūras zīmēšana – ir atsevišķs tēlotājas mākslas žanrs ar humora piesitienu.

Tas kļūs par lielisku dāvanu jebkuros svētkos, un uzlabos garastāvokli visiem viesiem.
Tas ir lielisks risinājums cilvēkiem, kuriem patīk pārsteigt un dāvināt nestandarta dāvanas.
Ja vēlaties kolektīvā uzlabot attiecības - iespējams pasūtīt korporatīvu šaržu, kurā būs redzami
visi kolēģi. Jautra glezna, kurā redzams šefs viņu cienošu darbinieku ielenkumā liks atmaigt pat
pašam stingrākajam bosam. Krāsainās Karikatūras (paraugi).

Kam var dāvināt personalizētas karikatūras un portretus?

Karikaturas no fotografijas var būt melnbalti un krāsaini. Neskatoties uz šķietamo vienkāršību,
karikatūras no mākslinieka pieprasa ļoti augstu profesionālo līmeni. Jautru portretu var uzdāvināt:

● - Vecākiem kāzu gadadienā;
● - Bērnam – lai uzsvērtu viņa labākās īpašības un spējas;
● - Vecam un labam draugam – jebkādos svētkos;
- Kolēģim dzimšanas dienā.

Kā pasūtīt karikatūru zīmējums no fotografijas?

Karikatūru var pasūtīt ļoti viegli. Vienkārši aizpildiet veidlapu un aprakstiet savas vēlmes. Mēs saņemsim Jūsu pieteikumu, tad sazināsimies un detalizēti pārrunāsim turpmāko karakatūras sižetu. Ja jūs nevarat izdomāt, ko dāvināt, tad pasūtiet karikatūru pēc fotogrāfijas, jo dāvanai taču jāraisa pozitīvas emocijas, savukārt jautrs cilvēka portrets garantē par 100% šādu jauku emociju rašanos.