Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


“Domina Shopping” atvērts plašākais amatnieku un labdarības Ziemassvētku tirdziņš

Redakcija
Redakcija

Lai gatavošanās gaidāmajiem svētkiem būtu piepildīta ar sirsnību un dzīvesprieku, no šodienas, 4. decembra, un līdz pat 24. decembrim tirdzniecības centrā “Domina Shopping” ir atvērts plašākais Ziemassvētku tirdziņš. Tajā piedalās teju 100 talantīgi amatnieki no visas Latvijas, tostarp arī čaklie Invalīdu un mazturīgo senioru (IMSA) fonda dalībnieki – viņi visi ir sarūpējuši ļoti sirsnīgas, gardas un ar rokām darinātas dāvanas.

Dina Bunce, t/c “Domina Shopping” direktore: “Decembris katru gadu pie mums, Dominā, ir īpaši nozīmīgs brīdis, jo ar godu un prieku rīkojam tradicionālo Ziemassvētku tirdziņu, kas ir gaidīts notikums ne tikai Rīgā, bet arī visā Latvijā. Ikkatrs tirdziņa dalībnieks un tā darinājumi ir unikāli. Taču īpaši vēlos izcelt IMSA Fonda dalībniekus – izvēloties viņu darinājumus kā dāvanas, jūs ne tikai atbalstīsiet viņu radošumu, bet arī sniegsiet materiālu atbalstu un sirds siltumu”.

Labdarības tirdziņā – dāvanas un sociāls atbalsts

IMSA Fonds, kas pārstāv mazturīgos seniorus un personas ar invaliditāti, Ziemassvētku tirdziņā “Domina Shopping” apmeklētājiem piedāvā daudzveidīgu un skaistu produkciju, pārstāvot dažādas mākslas un amatniecības jomas.

Ādas izstrādājumus, tai skaitā somas, makus, jostas, foto albumus, iesietas viesu grāmatas un aproces var iegādāties no Jāņa Ķites (64), Ināras Lapsas (73) un Ārvalda Lūša (93). Īpaši plašā izvēlē ir adījumi un tamborējumi – tos tirgo Māra Strode (82), Viktorija Iljučenoka (63), Līga Ozoliņa (82), Anda Vēvere un Erna Saleniece (82). Pircējus būs priecīgi satikt arī koka un dabīgo materiālu izstrādājumu meistari – Jānis Ramnieks (51) un Uģis Leināts (58), kā arī filcētu čību un rotaļļietu darinātāji Norberts Spāks (64) un Aija Sabale.

Labdarības tirdziņā piedalās arī IMSA Fonda vadītāja Aina Giptere (72), sniedzot iespēju iegādāties sapņu ķērājus, pērļotus enģeļus un epoksīda sveķu lējumus. Viņai līdzās tirgojas arī Ginta Smirnova (54) ar pērļotām rotām. Savukārt Jelena Gallo no Neredzīgo biedrības “Gaismas stars” ir sarūpējusi keramikas izstrādājumus, šūtas mīkstās rotaļlietas un iepirkuma somas.

Aina Giptere, IMSA Fonda vadītāja: “Visa mūsu fonda pārstāvju vārdā esmu pateicīga par iespēju jau 8. gadu piedalīties Dominas Ziemassvētku tirdziņā. Tā ietvaros mazturīgie seniori un cilvēki ar invaliditāti ne tikai pārdod savus rokdarbus, bet arī piedāvā iespēju sajust un novērtēt to, ko rada spēcīga griba un sirsnīga sirds. Katras preces vismazākā detaļa, ko izveidojuši mūsu biedri, ir kā personisks stāsts, kas atspoguļo mīlestību un neatlaidību. Iegādājoties kādu no darinājumiem, jūs iegūsiet ne tikai unikālu dāvanu svētkiem, bet arī dāvāsiet prieku tā veidotājiem”.

Amatnieku tirdziņā – labumi no visas Latvijas

Izteikti kuplā skaitā Dominas svētku tirdziņā ir pārstāvēti amatnieki no visas Latvijas – katrs viņu veidotais darinājums nes savu stāstu, radot īpašu noskaņu un maģiju Ziemassvētku un Jaunā gada gaidīšanas laikā.

Vislielākā izvēlē ir dažnedažādi gardumi – gan populārais “Soira” siers un “Burka&Ledus” čilī mērces, gan aukstumā žāvētas ogas un augļi, glazētas mandeles, medus produkti, sukādes, dzērieni un, protams, piparkūkas. Ja meklējat dāvanā dizaina preces, tad vērts iegriezties augu terāriju “Dzīvotne” stendā vai arī izveidot unikālu komplektu ar dažādu meistaru izgatavotiem eglīšu rotājumiem. Piedāvājumā atradīsiet arī metāla kalumus mājai, pirtij un dārzam, keramiskos traukus un visdažādākās krūzes.

Meklējat modīgas dāvanas? Tirdziņā tādas ir lielā klāstā – sākot ar “Nail Time” nagu uzlīmēm un smieklīgajām “Sokisahtel” zeķēm, līdz unikālām rotaslietām un aromātiskām ziepēm. Adījumi ar latviskiem rakstiem, ādas dizaina somas un rotas, šūtas rotaļlietas, galdauti un maki – viss šis un citas tekstilpreces arī ir atrodamas tirdziņā. Visbeidzot – ir nopērkamas laimītes, kuru liešana ir neatņemama Ziemassvētku un gadu mijas tradīcija.

Ziemassvētku tirdziņš tirdzniecības centrā “Domina Shopping” (Ieriķu iela 3, Rīga) strādā no 4. līdz 24. decembrim – katru dienu no plkst. 10.00 līdz 21.00.