Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource105 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource105), Fid:353, Did:0, useCase: 3

Video: #9 "Joga ar Baibu Kranāti" – AUGSTĀS UN ZEMĀS VIBRĀCIJAS

Redakcija
Redakcija
No Epadomi arhīviem. 2015. gads. Sākot 2015. gadu, katru nedēļu Epadomi.lv videorubrikā "Joga ar Baibu Kranāti" jogas speciāliste, pasniedzēja, gaismas jogas autore Baiba Kranāte aicināja uz teorētisku un praktisku jogas nodarbību. Katru nedēļu jauna tēma, bet viss kopā tikai un vienīgi – Tava ķemeņa un dvēseles labsajūtai. Tātad devītā tēma - -AUGSTĀS UN ZEMĀS VIBRĀCIJAS.

Baiba Kranāte: Ideja par pasauli un eksistenci kā dažādu vibrāciju izpausmi atver plašāku izpratni un izskaidro lietas, ko vārdiem pateikt grūti. Vienlaicīgi zināšana par augstākām un zemākām vibrācijām palīdz izvairīties no nosodījuma un dalīšanas „labajā-sliktajā”, „pareizajā-nepareizajā”, kas pati par sevi nekāda augsta vibrācija nav.Ideja par pasauli un eksistenci kā dažādu vibrāciju izpausmi atver plašāku izpratni un izskaidro lietas, ko vārdiem pateikt grūti.

Novēlu būt apzinātiem savas pasaules jeb to vibrāciju, kurās esam, veidošanā. Tās izmaiņas, ko jūtam sevī, redzam visapkārt katrā dzīves sfērā, ir pielāgošanās dzīvei tā dēvētajās kristāliskajās un vēl augstākās vibrācijās, kas plūst uz Zemi.

Visas 22 tēmas noskatāmas ŠEIT

Vairāk par Baibu Kranāti, nodarbībām un jaunās realitātes principiem baibalifeart.com
Vērtējums: