Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:204, Did:0, useCase: 3


Gatavo kokteiļus lieliski ar MONIN sīrupiem!

Dzīve ne vienmēr ir rožu dārzs, tādēļ reizēm ir labi to padarīt mazliet saldāku. Un parasti tās ir mūsu garšas kārpiņas, kas, izbaudot lielisku garšu, liek saņemt cukura devu un uzlabot enerģiju un līdz ar to garastāvokli. SIA Gemoss piedāvātie MONIN sīrupi noteikti uzlabos jūsu dzīves garšu un palīdzēs ikdienu pārvērst svētkos!

Sīrupus mēdz lietot gan pie dažādiem kulinārijas izstrādājumiem un limonādēm. Tāpat tagad nāk aukstais laiks un populāras sāk kļūt tējas un dažādi karstie dzērieni ar dažādu sīrupu garšām. Arī pie alkoholiskajiem dzērieniem sīrupi ir lieliska piedeva. Tieši šādu sīrupu plašu izvēli piedāvā kompānija MONIN.

Kas ir MONIN?

MONIN sīrupus sāka ražot Monin ģimene 1912. gadā, un kompānija vēl jo projām 100% pieder šai ģimenei. MONIN ir iekarojis pasauli un ir sīrupu zīmols Nr.1. MONIN sīrupi tiek gatavoti no augļiem, kas tiek vērtēti pēc augstākās kvalitātes standartiem, un cukura. MONIN piedāvājumu klāstā ir vairāk kā 100 sīrupu veidu, tāpat arī dažāda veida biezeņi un gardēžu mērces. Latvijas tirgū MONIN pastāv jau 13 gadus. To izvēlas labākie Latvijas bāri, restorāni un ēdināšanas uzņēmumi.

Kāpēc MONIN?

MONIN produktu sastāvdaļām var izsekot pilnībā; sākot no ražošanas materiāla līdz pat gatavajam produktam. Ik dienu MONIN produktiem tiek veiktai ap 400 kvalitātes noteikšanas testiem. Kompānijas produkti ir atzīti par kvalitatīviem tādās istitūcijās kā BRC (Britu Mazumtirdzniecības Konsorcijs), Kosher un Helal, kā arī AFAQ (Francijas Kvalitātes Standartu Asociācija). Tāpat uzņēmums pilnībā ievēro vides un ekoloģiskos prasību standartu prasības pret produkcijas kvalitāti, ražošanas procesiem un nodarbinātību.

MONIN misija:
- Nav robežu garšai, nav robežu radīšanai.

MONIN vērtības:
- Kompānijas aizraušanās ir tās produkcija;
- MONIN kompānija rūpējas par saviem klientiem;
- Nepastāv kompromisi produkcijas augstajiem kvalitātes standartiem;
- Kompānija augstu vērtē katra darbinieka ieguldījumu;
- MONIN kompānija nepārtraukti cenšas uzlaboties;
- MONIN kompānija ir komandas spēlētāji.

MONIN atpazīstamība pasaulē.

MONIN sīrupus izvēlas pasaules labākie bārmeņi. Tas ir Starptautiskās Bārmeņu Asociācijas sponsors Pasaules kokteiļu čempionātos kopš 2001. gada. MONIN ir arī Pasaules Barista čempionāta oficiālais sponsors jau 3 gadus. Tāpat kompānija ir SCAA, lielākais kafijas šovs speciālistiem ASV, oficiālais sponsors. Ne tik mazsvarīgs fakts ir arī tas, ka MONIN kompāniju Apvienotās Karalistes žurnāls „Cheers” apbalvoja par labāko ēdienu un dzērienu piegādātāju kopš 2002. gada.

Idejas receptēm ar MONIN sīrupiem

Grenadīnu tēja.

Būs vajadzīgs:
- MONIN grenadīna sīrups
- Augļu tēja
- 1 apelsīns
- 1 ābols

Pagatavošana:
Grenadīna sīrupu pielej karstai augļu tējai un kārtīgi apmaisi. Tikai nepielejiet par daudz sīrupu – tas ir diezgan salds! Sagrieziet kubiciņos apelsīnu un ābolu un pievienojiet tos klāt sagatavotajai tējai.

Mojito kokteilis.

Vienam kokteilim būs vajadzīgs:
- 50-75 ml gaišais rums (ieteicams Bacardi)
- 100 ml Sprite vai gāzēts minerālūdens
- 1-2 tējk. brūnais cukurs
- 3-4 daiviņas laims
- 1 saišķītis piparmētras
- 25 ml MONIN Mojito sīrups
- Ledus

Pagatavošana:
Glāzē ieliek 2-3 daiviņas laima, brūno cukuru, daļu piparmētru lapiņas (bez kātiņiem) un ar stampiņu mazliet saspaida. Nebūtu vēlams ar to aizrauties, jo tad no piparmētrām paliks nebaudāmas driskas un no laima pāri paliks vien miziņas. Pārmet visu šeikerī, pievieno sīrupu, rumu, dažus kubiņus ledus un visu sakrata.
Glāzē līdz pusei saliek sasmalcinātu ledu (to var sasmalcināt tam paredzētajās dzirnaviņās, blenderī vai vienkārši sadauzot ar stampiņu vai mīklas rulli ledus maisiņu), pa vidam iekārtojot 1-2 daiviņas laima un veselas piparmētru lapiņas. Pievieno sakratītās sastāvdaļas no šeikera, pārklāj visu ar sasmalcinātu ledu un pārlej ar Sprite vai minerālūdeni. Dekorē ar piparmētru galotnīti un/vai laima šķēlīti.

Kafijas kokteilis Latte Machiatto.

Būs vajadzīgs:
- 20 ml Monin Karameļu sīrups
- Espresso
- 150 ml piens

Pagatavošana:
Karameļu sīrupu kopā ar pienu uzkarsējiet un ielejiet latte kafijas glāzē. Beigās pievienojiet espresso.

Kafijas kokteilis Irish Frost

Būs vajadzīgs:
- 30 ml Monin Īru krēma sīrups
- Espresso
- 1 bumbiņa vaniļas saldējuma
- 30 ml vodka

Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas sablenderē viendabīgā masā un pārlej martini kokteiļu glāzē.

Kafijas kokteilis Coffee Martini

Būs vajadzīgs:
- 10 ml Monin Vaniļas sīrups
- 40 ml Vodka
- 20 ml saldais krējums
- 20 ml kafija

Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas spēcīgi sašeiko un pārlej martini kokteiļu glāzē. Dekorē ar šķipsniņu maltas kafijas.

Gatavo LIELISKI ar MONIN!!!

Par MONIN sīrupu iegādi vari uzzināt: Gemoss

     [+] [-]

, 2010-11-11 12:30, pirms 13 gadiem
tagad mēģināšu pagatavot Mojito kokteili, tas ir mans mīļākais

     [+] [-]

, 2010-11-11 14:49, pirms 13 gadiem
Gardi gan!