Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


Valters Frīdenbergs kopā ar draugiem arī šogad Latvijas jaunatni aicina kopīgās brīvdienās!

Redakcija
Redakcija

Dziedātājs, grupas „Tumsa” solists un LTV spēles „Gudrs, vēl gudrāks” vadītājs Valters Frīdenbergs kopā ar draugiem arī šogad Latvijas jaunatni aicina iesaistīties projektā „Manas brīvdienas”! Projekts „Manas brīvdienas 2017” norisināsies no 13. līdz 20.augustam Dundagas pilī.

Projekta mērķis ir radīt iespēju Latvijas bērniem un jauniešiem saturīgi pavadīt vasaras brīvdienas, dodot iespēju jaunatnei atpūsties, izklaidēties, gūt jaunus iespaidus un emocijas izglītojošās, izklaidējošās un praktiskās nodarbībās, tālab ne velti uz projektu ceļo bērni pat no Norvēģijas un citām valstīm.

Dalībniekus sagaidīs ne tikai īpaša programma, bet ikvienam būs iespēja satikties un sadraudzēties ar dziedātāja Valtera Frīdenberga draugiem un kolēģiem – populāriemun iemīļotiem raidījumu vadītājiem, dziedātājiem, aktieriem un citām pieredzes bagātām un tautā mīlētām personībām.

Šā gada jaunums – video! Jaunieši katru dienu pavada kopā ar savu mobilo telefonu, iemūžinot dažādus savas un citu cilvēku dzīves notikumus. Tāpēc projekta veidotāji sola likt uzsvaru uz to, lai visas nedēļas spilgtākās emocijas tiktu saglabātas: „Apgūsim jaunas lietas par video mākslu, video apstrādi un montāžu – tasmūsdienās ir ļoti svarīgi, un vecumam nav nozīmes! Tiks rīkots arī emociju foto konkurss un citas aktivitātes, kas saistītas ar foto. Tāpat arī visiem dalībnieku vērtējumam tiks nodoti visi nedēļas labākie notikumi, kas fiksēti dinamiskos videosižetos.”

Galvenais projekta uzdevums – atklātjaunus talantus – saglabāsies arī šogad; tāpat tols pilnveidoti esošie talanti. Būs pieejamas arī sporta aktivitātes, rīta rosmes, ekskursijas, radošās nodarbības, tikšanās ar īpašajiem viesiem. „Tas būs atkal viens varens piedzīvojums!Izbaudīsim visu, ko piedāvā Dundagas pils. Lai ikvienam pēc tam būtu skaistas atmiņas un neaizmirstamas emocijas, un pāri visam – jauni draugi!” aicina projekta veidotāji.

Pieteikties aicināti bērni un jaunieši vecumā no 6 līdz 18 gadiem.Pieteikšanās termiņš: 10.jūlijs! Nenokavējiet un piesakieties laikus, jo vietu skaits ir ierobežots!
Visa informācija un pieteikuma anketa – Manas brīvdienas Kontakttālrunis: 29131458.