Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


Preses konferencē informēs par Latvijas valsts simtgades svinību Rīgas pasākumu programmu

Redakcija
Redakcija

Pirmdien, 23. janvārī, plkst. 13.00 Rīgas domes (Rātslaukums 1) Portretu zālē notiks preses konference, kurā informēs par galvaspilsētas sagatavoto programmu un plānotajiem projektiem Latvijas valsts simtgades svinībām.

Preses konferencē piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Kultūras pārvaldes priekšniece Baiba Šmite un orķestra „Rīga” direktore Ilona Breģe.

Latvijas valsts simtgades svinību Rīgas programmai priekšlikumus iesniedza 34 Rīgas domes institūcijas, kā arī vairākas sabiedriskās organizācijas un aktīvie rīdzinieki, bet iesniegtos projektus apkopoja un strukturēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD).